Troxerutin, Troxerutine en pols

Troxerutin, Troxerutine Powder Nom del Producte: Troxerutin Sinònims: Troxerutine, Trihydroxyethylrutin, Troge rutin, CAS Number: 7085-55-4 Característiques: Pols groc, Pols groc-verd clar Puresa (assaig): segons les instruccions del client. Fórmula molecular: C33H42O19, C33-H42-O19 ...

Detalls del producte

Troxerutin, Troxerutine en pols

Troxerutin, Troxerutine Powder picture.jpg

Nom del producte: Troxerutin

Sinònims: Troxerutina, Trihydroxyethylrutin, Troten rutina,

Número CAS: 7085-55-4

Característiques: Pols groc, Pols groc-verd clar

Puresa (assaig): segons les instruccions del client.

Fórmula molecular: C33H42O19, C33-H42-O19

Estructura:

Troxerutin, Troxerutine Powder Structure formula.jpgTroxerutin, Troxerutine Powder Structure formula-2.jpg

Paquet: 25Kgs /

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

PARAULES CLAU:

Troxerutin


Nom químic i altres noms:

trihidroxietilatinina; 4H-1-Benzopiran-4-ona, 2- [3,4-bis (2-hidroxietoxi) fenil] -3- [[6-O- (6-deoxi-RL-mannopiranosil) -aD-glucopiranosil] oxi] - 5-hidroxi-7- (2-hidroxietoxi) -; Vitamina P4; Venoruton P4; Troxerutina;


Estàndard de qualitat: 60% 80% 98.5% - 102%

Especificació: 60% 80% 98.5% - 102%

Tipus: extractes naturals de plantes naturals

Funcions de Troxerutin: Sedació, promoure la microcirculació

Detalls:

Fonts: Ruta graveolens L., Sophora japonica

L., Hypericum aseyron L., Berchemia polyphylla Wall, var leioclada Hand. -Mazz.,

Mallotus japonicus Muell. -Arg, Fagopyrum esculentum Moench.


Descripció:

La pols troxerutin és un flavonol, un tipus de flavonoide, derivat de la rutina. És més precís un hidroxietilroxidido. Troxerutin es pot aïllar de Sophora japonica, la pagoda japonesa.

S'utilitza com a vasoprotector.

Troxerutin s'ha demostrat en ratolins per revertir la resistència a la insulina del SNC i reduir les espècies reactives d'oxigen induïdes per una dieta alta en colesterol.


La troxerutin és un rutoside, un flavonoide natural. Els flavonoides són compostos polifenòlics presents a la majoria de fruites i verdures. Tot i que els flavonoides no tenen valor nutricional clàssic, es consideren cada vegada més components dietètics beneficiosos que actuen com a protectors potencials contra malalties humanes com la cardiopatia coronària, els càncers i les malalties inflamatòries intestinals. Troxerutin és un cofactor beneficiós en preparats de cumarina que s'utilitzen per a la teràpia d'insuficiència venosa crònica, ja que té propietats hepatoprotectives i, per tant, protegeix el fetge d'una possible peroxidació lipídica provocada per la cumarina. L'estrès oxidatiu podria estar implicat en l'upregulation del factor de creixement endotelial vascular (VEGF) durant la diabetis precoç, i és probable que la troxerutin tingui propietats antioxidants relativament efectives; per tant, la troxerutina pot ser un tractament útil per atenuar la retinopatia diabètica. Troxerutin ofereix protecció contra la formació de micronúcleos induïts per radiació gamma i trencaments de cadena d'ADN i millora la reparació de trencaments de cadena d'ADN induïts per radiació, a més de l'activitat reològica anti-eritròcica, antitrombística, fibrinolítica i protectora d'edemes.

Troxerutin s'ha aplicat en assaigs que estudien el tractament de la insuficiència venosa crònica.


Propietats: Pols groc, mp 181 °. Sol en aigua, glicerol, propilenglicol. Pràcticament insol en etanol fred, metanol (forma alcoholitzada), èter, benceno, cloroform.

Punt de fusió: mp 181 °


Ús i aplicació:

Troxerutin pot inhibir l'agregació plaquetària, prevenir la trombosi, combatre un 5-HT i bradiquinina per evitar lesions vasculars, augmentar la resistència capil·lar, reduir la permeabilitat capil·lar i prevenir l'edema causat per una major permeabilitat vascular. Troxerutin pot protegir lesions cerebrals isquèmiques agudes i es pot utilitzar en la teràpia de hemiplegia, afàsia, infart de miocardi, síndrome premenstrual, arteriosclerosi, retinitis central, tromboflebitis, venes varicoses causades per trombosi cerebral i embòlia cerebral o edema causada per una major permeabilitat. de vasos sanguinis.


Troxerutin s'aplica per al tractament, control, prevenció i millora de les següents malalties, condicions i símptomes:

(1) Insuficiència venosa crònica

(2) Hemorroides

(3) Hemorroides

(4) Retinopatia diabètica

Fengchen Group és un proveïdor líder de pols troxerutin de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de pols de Troxerutin quan ho necessitin. Quan compreu o compra pols de Troxerutin, dirigiu-vos al grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi de Troxerutin:


Chroma

verd groc clar

Aparença

pols

Malla

80 m

Olor

olor especial

Mètode analític

UV

Pèrdua en sec

≤ 4%

Metalls pesants

<>

Pesticida residual

no

Estàndard microbiana

Suma de bacteris

<1000cfu>

bacteris coliformes

No detectada

salmonel·la

No detectada

mildiu i llevat

<100cfu>


Ingredient principal

Troxerutin

Fonts

Ruta graveolens L, Sophora japonica i així successivament

Aparença

pols verd groc clar

Mètode d'inspecció

UV

Assaig

per injecció (%)

Preparatius


Aplicació clínica

L'àcid oleàlico pot protegir l'enzim hepàtic, reduir la degeneració cel·lular hepàtica, la necrosi i la reacció inflamatòria del teixit hepàtic i la fibrosi; pot ajudar a la regeneració i accelerar la reparació del teixit necròtic, per la qual cosa és un bon medicament per a l'hepatitis aguda amb icterícia i hepatitis crònica persistent

Especificació

aplicació oral, injecció DAB1999

Embalatge

cartró d'exportació

Període de conservació

24 (mesos)


Consells de seguretat de Troxerutin:

El maneig de la troxerutina només ha de ser realitzat per personal entrenat i familiaritzat amb el maneig d'ingredients farmacèutics actius potents. Irritant moderat a sever per a la pell i els ulls.

Rutina de producció de Troxerutin:

Troxerutin, Troxerutine Powder Production routine.jpg


Efectes secundaris de Troxerutin:

A continuació es mostra una llista de possibles efectes secundaris que poden aparèixer en medicaments que contenen Troxerutin. 1. Herradura

2. Trastorns gastrointestinals

3. Indigestió o acidesa

4. Reaccions al·lèrgiques semblants

5.Itching

6.Rashes


Noms estrangers

Troxerutinum (llatí)

Troxerutin (alemany)

Troxerutine (francès)

Troxerutina (espanyol)

Màxima qualitat, pura Troxerutin Powder / fàbrica de substàncies a la Xina; Proveïdors de matèries primeres CAS de Xina Troxerutin en pols. Xina, fabricants de pols de Troxerutin a la Xina.

Si esteu buscant la pols troxerutin, troxerutine, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: troxerutin, pols troxerutina, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like