Troxerutina per grau d'injecció o troxerutina injectable

Troxerutin per grau d'injecció o troxerutina injectable Xina Troxerutin per a fàbrica de grau d'injecció, proveïdor, fabricant a la Xina. Característiques: Pols groga. Fórmula estructura: Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra Paraules clau: Troxerutin per al grau d'injecció o troxerutina injectable física i ...

Detalls del producte

Troxerutina per grau d'injecció o troxerutina injectable

Troxerutin for Injection Grade or Injectable Troxerutine

Xina Troxerutin per a fàbrica de grau d'injecció, proveïdor, fabricant a la Xina.

Característiques: Pols groga.

Fórmula estructura:

Troxerutin for Injection Grade or Injectable Troxerutine structure formula

Paquet: 25Kgs/Tambor de fibra

Paraules clau: Troxerutina per grau d'injecció o troxerutina injectable

Propietats físiques i químiques: Troxerutina injectable és pols verda groga o groga; inodor; amb absorció d'humitat. El producte és fàcilment soluble en aigua, lleugerament soluble en metanol, molt lleugerament soluble en etanol, i insoluble en cloroform.

Categoria: fàrmac protector capil·lar.

Troxerutin per a la injecció és un fàrmac utilitzat per a la malaltia cerebrovascular isquèmica (com la trombosi cerebral, embòlia cerebral), trombofil·litis, retinosi central, edema causat per l'augment de la permeabilitat vascular.

Atencions:

1. Eviteu la llum solar directa, l'alta temperatura i de peu durant massa temps.

2. Comproveu acuradament el producte abans del seu ús. No utilitzeu Troxerutin per al grau d'injecció si la solució és tèrbola, el segell està solt i el cos de l'ampolla s'esquerda.

Farmacologia i Toxicologia:

Troxerutina injectable pot inhibir l'agregació de plaquetes i prevenir la trombosi. Al mateix temps, pot resistir la lesió vascular causada per 5-hidroxitripptamina i bradiquinina, augmentar la resistència capil·lar, reduir la permeabilitat capil·lar, i prevenir l'edema causat per l'augment de la permeabilitat vascular.

Farmacocinètica de Troxerutina per al grau d'injecció:

La taxa d'unió de proteïnes plasmàtiques d'aquest producte és d'un 30%. L'eliminació de la vida mitja (T1 / 2 β) és de 10-25 hores. Hi pot haver circulació hepàtica i intestinal. El 70% dels metabòlits s'excreten amb excrements.

Alta qualitat, troxerutina pura per al grau d'injecció o fàbrica injectable de pols / substància troxerutina, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si vostè està buscant la troxerutina per al grau d'injecció o troxerutina injectable, benvingut a posar-se en contacte amb nosaltres. Som un dels principals i professionals fabricants i proveïdors de la Xina en aquest camp. Hi ha un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: troxerutina per grau d'injecció o troxerutina injectable, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like