Extracte de Termopsi

L’extracte de termòpsis s’utilitza per tractar la ràbia en la gent. La part superior de la planta conté alcaloides, mentre que el contingut de flavonoides a les fulles en fase de floració és del 3,36%, que té desintoxicació i detumescència.

Detalls del producte

Extracte de Termopsi

image001

Xina d'extracte de tèrmica, proveïdor, manufactura de la Xina.

Sinònims: Extracte de Termopsi

Característiques: pols marró.

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Extracte de Termopsi


Descripció:

L’extracte de termòpsis s’utilitza per tractar la ràbia en la gent. La part superior de la planta conté alcaloides, mentre que el contingut de flavonoides a les fulles en fase de floració és del 3,36%, que té desintoxicació i detumescència. Eliminació de flegmes i expulsió de vòmits. Pot curar nàusees, furuncle i altres malalties. A més dels efectes anteriors. L’extracte de Thermopsis també s’esmenta que aquest producte té les funcions de sedació, maltractament, netejar calor i resoldre la flema, que pot guarir la malària i la hipertensió, i humitejar els intestins i alleujar el restrenyiment, que pot tractar la rinorrea sifil·lètica, els cucs i les malalties de les dents, causada per una falla respiratòria causada per malalties infeccioses agudes i asfíxia neonatal.


Qualitat superior, fàbrica de substàncies i substàncies tèrmiques pures / proveïdor, proveïdor i fabricant a la Xina


Si busqueu l'extracte de termopsi, contacteu amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: extracte de termopsi, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like