Extracte de soja Isoflavona de soja, pols de soja Iflavones

Extracte de soja Isoflavona de soja, pols de soja en pols Nom del producte: soja Isoflavona, pols de soja Iflavones Nom llatí: Leguminosae Sinònims: Isoflavones de soja, Isoflavones de soja 10%, 20%, 40%, 50%, 60%, 80%, 90% Número CAS : 574-12-9 Característiques: groc clar a pols fi groc pàl·lid Puresa ...

Detalls del producte

Extracte de soja Isoflavona de soja, pols de soja Iflavones

Soybean Extract Soy Isoflavone, Soy Isoflavones Powder picture and package.jpg

Nom del producte: soja Isoflavona, pols de soja Iflavones

Nom llatí: Leguminosae

Sinònims: Isoflavones de soja, isoflavones de soja 10%, 20%, 40%, 50%, 60%, 80%, 90%

Número CAS: 574-12-9

Característiques: Groc clar a Pols fina groga pàl·lid

Puresa (assaig): Especificació: 10 ~ 80% de isoflavones de soja

Part usada: farina de germen o soia

Fórmula molecular: C15H10O2

Estructura:

Soybean Extract Soy Isoflavone, Soy Isoflavones Powder Structure formula.jpg

Mètode d'assaig: HPLC

Mètode d'extracció: etanol

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

PARAULES CLAU:

Extracte de soja Isoflavona de soja, pols de soja Iflavones


Descripció de

L'extracte de soia és una forma de compostos vegetals. El seu pes i estructura molecular són similars a l'estrogen humà, també es coneix com fitoestrògens. Per a aquestes hormones femenines altes, amb reducció de riscos d'impacte; l'hormona femenina és insuficient, però també s'afegeix per pal·liar l'escassetat del fenomen hormonal femení. Basant-se en estudis clínics, s'ha demostrat que les isoflavones de so tenen múltiples beneficis per a la salut, com ara símptomes menopàusics millorats, osteoporosi menstrual, malaltia cardiovascular i funcions antioxidants reduïdes.


Extracte de soja Isoflavona de soja, Isoflavones de soja El pols és una forma de compostos vegetals. El seu pes i estructura molecular són similars a l'hormona femenina humana, també anomenada fitoestrògens. Per a l'hormona femenina, es pot reduir l'impacte dels perills; Per a les deficiències hormonals femenines, es pot complementar de nou per mitigar el fenomen femení de deficiència d'hormones. Sobre la base d'estudis clínics s'ha demostrat que l'extracte de soja Isoflavona de soja, Pols de sooflavones té els múltiples beneficis per a la salut, incloent-hi símptomes millorats de la menopausa, millora l'osteoporosi menopàusica, la reducció de malalties cardiovasculars i l'oxidació i altres funcions.


Els occidentals han trigat a posar sobre la taula tempeh, llet de soja, tofu i altres productes de soja. Tanmateix, a mesura que l'evidència munta que els compostos en l'extracte de soja Isoflavona de soja, pols de sooflavones de soja tenen beneficis per a la salut impressionants, també ho fa el consum d'aquesta matèria primera alimentària asiàtica.

Les isoflavones de soja són potents substàncies vegetals químicament semblants a l'hormona femenina estrogen. La seva presència en els aliments de soja pot ajudar a explicar per què les persones dels països on la soja és una part important de la dieta pateixen pocs símptomes de la menopausa, com els sofocats. També pot explicar per què les taxes de determinats càncers relacionats amb l'hormona són molt més baixos a Àsia que a moltes parts d'Occident, inclosos els Estats Units.

Mentre que l'extracte de soja Isoflavona de soja, Pols de soja es troba ara disponible en forma de suplement, queda per determinar si aquestes pastilles poden proporcionar els mateixos beneficis per a la salut que les isoflavones de soja que es consumeixen com a part de la dieta. De fet, la majoria de les investigacions s'han fet sobre persones que mengen productes de soja en lloc de prendre suplements de soja. És possible que l'extracte de soja Isoflavona de soja, pols de soja en pols són només un dels diversos compostos terapèutics de soja. Tot i així, mentre que és ideal per obtenir isoflavones de soja d'una o dues porcions diàries d'aliments de soja, els suplements són ara una opció per als menjadors de soja.

Beneficis per a la salut

Dos extractes de soja especialment importants: Isoflavona de soja, pols de sooflavones de soja, genisteïna i daidzein, semblen protegir contra els trastorns relacionats amb l'hormona com el càncer de mama i l'endometriosi. Ho fan competint pel mateix lloc a les cèl·lules (llocs receptors) que fa el propi estrogen del cos. Alguns dels riscos de l'excés d'estrògens, inclòs el càncer de mama i uterina, poden aparentment baixar d'aquesta manera.

De la mateixa manera, quan els nivells naturals de estrògens del cos baixen, com ho fan amb la menopausa, l'extracte de soja Isoflavona de soja, pols de soja en pols de les soja es pot compensar mitjançant l'unió a alguns dels llocs de receptors cel·lulars que l'estrogen va fer una vegada. Els símptomes de la menopausa poden millorar com a resultat.


Les soques han guanyat molta popularitat, especialment entre els vegetarians, en l'última dècada perquè és una font de proteïna completa. Una proteïna completa és aquella que conté una quantitat significativa d'aminoàcids essencials que el cos humà necessita per funcionar correctament. Més recentment, l'afició a la soia s'ha centrat en el contingut d'extracte de soja Isoflavona de soja, pols de soja Iflavones, un antioxidant que ajuda a combatre el càncer. S'han fet innombrables investigacions sobre les isoflavones per obtenir més informació sobre aquest potent antioxidant.


Extracte de soja, Isoflavona de soja, pols de soja de isoflavones (Genistein i Daidzein) són compostos que es troben en una àmplia varietat d'aliments, però sobretot de soja, que afecten una àmplia varietat de sistemes corporals. Semblen que imiten l'hormona femenina estrogen en un grau (encara que lleugerament diferent).

Han estat implicats tant en reduccions com en increments de risc de càncer de mama, i en general són bons en la cardioprotecció per reduir els nivells de lipoproteïna i també es consideren bons per a la salut òssia en l'envelliment.


Ús i aplicació de l'extracte de soja Isoflavona de soja, pols de isoflavones de soja:

1. Cosmètica, perfumeria, productes per a la cura de la pell, per la seva

2. Additiu alimentari

3. Suplement alimentari

4. Medicina


Altres aplicacions d'extracte de soja Isoflavona de soja, pols de soja Iflavones:

1. Prevenir el càncer i l'anti-càncer

La soja Isoflavona pot curar i restringir alguns tipus de càncer relacionats amb l'hormona, com el càncer de pròstata, el càncer de galactòfons, etc.

2. Espessor de colesterol baix en el cos humà, prevenció i cura de malalties cardiovasculars

Extracte de soja Isoflavona de soja, pols de isoflavones de soia pot prolongar el temps d'anti-oxigenació de l'albúmina de baixa densitat, el seu efecte anti-oxigenació és el mateix amb la vitamina E.

3. Síndrome de la menopausa de la dona curosa

Extracte de soja Isoflavona de soja, pols de soja Iflavones s'utilitza per reemplaçar la terapèutica després de la menopausa, i no té cap efecte secundari.

4. Osteoporosi prevenció i cura

Extracte de soja Isoflavona de soja, Isoflavones de soja La pols té efectes iguals amb els estrògens, pot prevenir l'osteoporosi causada per l'estrogen d'absorció ossi estèmica.


A. Reduir el colesterol i reduir el risc de patir malalties cardiovasculars.

B. Prevenir el càncer, especialment el càncer de pròstata i el càncer de mama i la resistència al tumor.

C. Posseeix efectes estrogènics i alleugerir els símptomes de la síndrome climatèrica,

D. Prevenir l'osteoporosi.


Funcions d'extracte de soja Isoflavona de soja, pols de isoflavones de soja:

1) L'estructura química de les isoflavones és molt similar a la del propi estrogen. Aquesta similaritat en l'estructura i la diferència d'efectivitat, les isoflavones poden imitar els estrògens, el que requereixi el cos.

2) Es pot protegir contra els càncers reemplaçant els estrògens per als mateixos llocs del receptor del cos i reduir el risc per a la salut de l'excés d'estrògens.

3) El consum d'extracte de soja Isoflavona de soja, Pols de sooflavones pot jugar un paper a l'hora de reduir el risc de patir cardiopaties i osteoporosi.

4) Les isoflavones de soja poden augmentar la densitat òssia a les dones. De fet, les isoflavones de soja ajuden a preservar la substància òssia.


Activitats Biològiques

Activitats estrogèniques i antiestrogèniques

Extracte de soja Isoflavona de soja, pols de Isoflavona de soia se sap que té activitat feble estrogènica o hormonal a causa de la seva similitud estructural amb el 17-β-estradiol. Els estrògens són molècules de senyalització que exerceixen els seus efectes unint-se als receptors d'estrògens dins de les cèl·lules. El complex de receptor d'estrogen interactua amb l'ADN per canviar l'expressió de gens receptors d'estrògens. Els receptors d'estrogen (ER) estan presents en nombrosos teixits diferents dels associats amb la reproducció, incloent os, fetge, cor i cervell. Les isoflavones de soja poden unir-se preferentment i transactivar el receptor d'estrogen (ER-β) en comptes d'ER-α que imita els efectes dels estrògens en alguns teixits i antagonitza (bloqueja) els efectes dels estrògens en altres. Els científics estan interessats en les activitats selectives dels fitoestrògens, ja que els efectes antiestrogènics en el teixit reproductiu poden ajudar a reduir el risc de càncer associats a l'hormona (mama, uterí i pròstata), mentre que els efectes estrogènics en altres teixits poden ajudar a mantenir la densitat mineral òssia i millorar els perfils de lípids sanguinis (vegeu Prevenció de malalties). El grau en què les isoflavones de soja exerceixen efectes estrogènics i antiestrogènics en els éssers humans són actualment el focus d'una considerable investigació científica.

 

Prevenció de malalties

Càncers associats a hormones

Des de l'extracte de soja Isoflavona de soja, la pols de soja Iflavones són estructuralment similars als estrògens endògens, s'ha suggerit que podrien ajudar a protegir contra els càncers associats a l'hormona.


Fengchen Group és un proveïdor líder d'extracte de soja Isoflavona de soja, pols de soja en pols de Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat d'extracte de soja Isoflavona de soja, Pols de soja Iflavones en pols quan ho necessitin. Quan vostè va a comprar o comprar extracte de soja Isoflavona de soja, pols de soja Isoflavones en pols, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Funció de salut:

1, Ease els símptomes de la menopausa

2, Extracte de soja Isoflavona de soja, Isoflavones de soja El pol de soja és útil per als símptomes de la menopausa.

3, Reduir el risc de malaltia cardíaca - Les isoflavones de soja també semblen reduir el risc de malaltia cardiovascular a través de diversos mecanismes diferents.

4, Extracte de soja Isoflavona de soja, Isoflavones de soja en pols són els ingredients actius de la soja responsables de millorar el perfil del colesterol.

5, Protecció contra problemes de pròstata

6, Extracte de soja, Isoflavona de soja, Pols de sooflavona de soja, pot ajudar a prevenir l'osteoporosi. Redueix el risc de càncer


Certificat d'anàlisi

nom del producte

Extracte de soja Isoflavona de soja, pols de soja Iflavones

Total isoflavones

≥20%; 40%; 60%; 80%

Pesticides

Negatiu

Solvent residual

Metanol 5000ppm;
Ethanol≤2000ppm;
Petroli ether≤100 ppm;
Acetat etílic de 500ppm

Límit microbià

Placa total Count≤1000cfu / g;
Llevat i motlle100cfu / g;
Coliforms≤10cfu / g;
E. Coli i Àcars vius: Negatiu / 10g

Pb

≤0.8ppm

Hg

≤0,2 ppm

Com

≤0.5 ppm


Soybean Extract Soy Isoflavone, Soy Isoflavones Powder Specifications and Techincal data.jpg


Seguretat

Extracte de soja Isoflavona de soja, Isoflavones de soja en pols han estat consumits pels humans com a part de les dietes basades en soja durant molts anys sense cap evidència d'efectes adversos. El percentil 75 de la ingesta dietètica d'isoflavona ha estat tan alt com 65 mg / dia en algunes poblacions asiàtiques. Encara que les dietes ricas en soja o productes que contenen soja semblen segures i potencialment beneficioses, encara no es coneix la seguretat a llarg termini de dosis suplementàries molt altes d'extracte de soja Isoflavona de soja, pols de soja Iflavones. Un estudi en homes i dones grans va trobar que 100 mg / dia d'isoflavones de soja durant sis mesos era ben tolerat. No obstant això, calen estudis a llarg termini per avaluar la seguretat.


Top Quality, extracte pur de soja, Isoflavona de soja, pols de soja i isoflavones en fàbrica de substàncies a la Xina; Extracte de soja a la Xina, Isoflavona de soja, Proveïdors de matèries primeres en pols de soja i isoflavones a la Xina. Xina Extracte de soja Isoflavona de soja, Fabricants de pols de soja a Isoflavones a la Xina.

Si esteu buscant l'extracte de soja, l'isoflavona de soja, les isoflavones de soja en pols, podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: extracte de soja isoflavona de soja, pols de isoflavones de soja, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like