Rutin DAB10 Raw Material, API NF11 EP CAS 153-18-4

Rutin DAB10 Raw Material, API NF11 EP CAS 153-18-4 Nom del producte: Rutin DAB10 NF11 EP Sinònims: Bioflavonoides, Sophora Japonica L. Número CAS: 153-18-4 Característiques: Assecatge en pols cristal·lí groc verdós: 98,5% - 102% Estàndard: DAB10, NF11 Fórmula: C27H30O16 Estructura: Paquet: 25Kgs / Tambor Durada: 24 ...

Detalls del producte

Rutin DAB10 NF11 EP Matèria primera CAS 153-18-4

Rutin DAB10 Raw Material, API NF11 EP.jpg

Nom del producte: Rutin DAB10 NF11 EP , matèria primera, API

Sinònims: Bioflavonoides, Sophora Japonica L.

Número CAS: 153-18-4

Característiques: Pols cristal·lí groc verdós

Assay: 98,5% --102%

Estàndard: DAB10, NF11

Fórmula: C27H30O16

Estructura:

Rutin DAB10 Raw Material, API NF11 EP formula.jpg

Paquet: 25Kgs / Tambor

Durada: 24 mesos

Paraules clau: Rutina, Extracte de rutina

Funcions de rutina:

1. Millora l'estat de circulació sanguínia.

2.Prevé alguns coàguls de sang

3.Respira el colesterol

4. Tracte algunes al·lèrgies.

NOTA: Les dones embarassades no han d'utilitzar Rutin.

Descripció: Rutin

La Rutina és un glucòsido de flavonol que es troba en moltes plantes, inclòs el blat sarraí; tabac; forsythia; hortènsia; viola, etc. S'ha utilitzat de manera terapèutica per disminuir la fragilitat capil·lar.

Rutin és un flavonoide conegut per tenir una varietat d'activitats biològiques que inclouen propietats antiallèrgiques, antiinflamatòries, antiproliferatives i anticarcinogèniques.

La rutina actua com un libertador de quercetina a l'intestí gros; a més, la quercetina es metabolitza extensament en l'intestí gruixut, la qual cosa suggereix que la quercetina alliberada de Rutin i / o els seus metabòlits colònics pot tenir un paper.

Les accions antiinflamatòries de Rutin estan mediades a través d'un mecanisme molecular que subyace als efectes terapèutics mediats per la quercetina .

Rutin és un flavonoide, també conegut com rutoside, sophorina i quercetina-3-O-rutinosi. La rutina es descriu químicament com el glucósido entre la rutinosa de disacàrid i la quercetina, un altre flavonoide.

Fonts naturals de Rutin

Podem extreure rutina de budell sophora japonica, blat sarraí, etc.

La Rutina és un glucósido flavonoide cítric que es troba en moltes plantes, incloent el blat sarraí, les fulles i pecíols de les espècies de Rheum i els espàrrecs. S'ha trobat que les llavors de blat sarraí de Tartaria contenen més rutina (aproximadament 0,8-1,7% de pes sec) que les llavors de blat sarraí comuns (0,01% de pes sec). La rutina també es troba en el fruit de l'arbre de fava d'anta (del Brasil), fruites i flors de la pagoda, fruites i fruits (especialment els cítrics taronja, toronja, llimona i llima) i poma; baies com moreres, fruites d'arbre, aronia, baies i nabius. Rutin és un dels flavonols primaris que es troben en els préssecs 'clingstone'. També es troba en infusions de te verd.

 

Com a proveïdor professional de la Xina Raw Pure Rutin Raw and Manufacturer a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Rutin API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Funcions de la rutina (matèria primera extreta):

1. Amb la capacitat d'augmentar i augmentar la flexibilitat en els vasos sanguinis, Rutin millorarà notablement la nostra circulació sanguínia.

2. Rutin Raw Material, l'API juga un bon paper per a la prevenció dels coàguls de sang. Això ajudarà a minimitzar les possibilitats de posar-nos en condicions de mortalitat com ara atacs cardíacs, vessaments cerebrals, embolismes pulmonars, trombosi venosa profunda.

3. L'API Rutina Pura, Raw Material també ens ajudarà a reduir el colesterol LDL, un alt nivell del qual és una substància no desitjada en el nostre organisme.

4. API Rutina pura, matèria primera també pot alleujar els dolors d'artritis.

 

Aplicació de rutina:

1. A la producció a granel, Rutin es pot utilitzar per fabricar l'API troxerutin.

2. La Rutina de Grau Farmacèutic s'agrega habitualment a medicaments i productes dietètics per donar suport cardiovascular, suport de vasos sanguinis

3. L'API Rutina Pura, el matèria primera també pot ser un antioxidant: la Rutina esborrarà els radicals superóxidos que són la forma més activa de radicals lliures.

4. Treballar juntament amb l'àcid ascòrbic, farà que Rutin tingui un millor efecte.

 

Característica (aparença): Rutin Raw Material, API és pols groc o groc verd o cristal de gran agulla, sense olor, sense sabor, en l'aire a poc a poc es fa més fosc, s'escalfa fins a 185-192 c en una gelatina marró.

Solubilitat: La rutina és difícil de dissoldre en aigua freda (0,0013%), soluble en aigua calenta (0,55%), metanol calent (11,2%), metanol freda (1,0%), etanol calent (3,5%), etanol fred (0,36% ) piridina freda (8,5%). La rutina és soluble en precipitacions alcalines i àcides. La rutina és insoluble en altres dissolvents orgànics.

Farmacologia: l'API de la Rutina Pura, com a extracte de la planta, la forma de quercet de glucósido, és un bioflavonol que té una estructura heterocíclica trimèrica aromàtica. La seva fórmula química és 3 - [[6-o- (6-deoxy-alfa-l-mannopyranosyl) -beta-d-glucopyranosyl] oxy] -2- (3,4-dihydroxyphenyl) -5,7-dihydroxy-4h -1-benzopiran-4-un. Rutin és una pols cristal·lina de color groc a verdós que es fon a 190 c. És una de les substàncies classificades com a vitamina p que augmenta la força de les parets dels capil lars sanguinis i regula la seva permeabilitat. Altres substàncies que es classifiquen com a vitamina p són catequina, citrina, eriodictina, hesperetina, hesperidina, nobiletina, quercetina, sinensina i tangerina. La matèria primera rutinària no és una dieta essencial, però es demostra que té un bon efecte per tractar trastorns capilars. Fins a cert punt, Rutin també té activitat antioxidant. També es creu que Rutin té propietats farmacològiques com a substància antiinflamatòria, antihistamínica i antiviral.


Índexs principals -Rutín

nom del producte

Rutina

Part de la planta

Flor

Article

Especificació

Resultat de la prova

Assay (substància anhidra)

UV

98,5% --102%

99,8%

Control químic i físic


Identificar

Especificació

Resultat de la prova

Aparença

Extracte de rutina

Pols cristal · lí verd groguenc

Conformat

Solubilitat

Pràcticament insoluble en aigua

Conformat

Soluble en prop de 400 peces d'aigua bullint

Conformat

És poc soluble en etanol

Conformat

Soluble en amoníac i solucions d'hidròxids alcalins

Conformat

Identificació

Extracte de rutina

Positiu, A BC

Conformat

Impuresa A:

isoquercitrosi

≤2%

Conformat

Impuresa B: quercetina

≤2%

Conformat

Impuresa C: Kaempferol 3-rutinoside

≤2%

Conformat

Clorofil · la

<>

Conformat

Pigments vermells

<>

Conformat

Tamany de partícula

100% passa 80Mesh

100% de passada

Pèrdua en l'assecat

5.0-8.5%

7,2%

Cendres sulfatades

≤0,1%

0,06%

Prova microbiològica

Total de recompte de plats

≤1000CFU / G

Conformat

Llevat i floridura

≤100CFU / G

Conformat

Pseudomonas aeruginosa

Absència

Conformat

E. coli.

Absència

Conformat

Top Quality, Xina Pure Rutin Powder Factory a la Xina; Proveïdors de matèries primeres Rutin de la Xina a la Xina. Xina Rutin API Fabricants a la Xina.

Si esteu buscant la Rutin DAB10 Raw Material, API NF11 EP CAS 153-18-4, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like