Extracte de Rhodiola Rosea Rosavin, Salidroside

Extracte de Rhodiola Rosea Rosavin, Salidroside Xina Rhodiola Rosea extracte Rosavin, fàbrica de Salidroside, Proveïdor, Fabricant a la Xina. NÚMERO DE CAS: 10338-51-9 Fórmula molecular: C14H20O7 Nom llatí: Rhodiola Rosea.L Part vegetal utilitzada: Ingredient eficaç arrel: Rosavin, Salidroside Extract Method:...

Detalls del producte

Extracte de Rhodiola Rosea Rosavin, Salidroside

Rhodiola Rosea extract Rosavin, Salidroside cargo picture

Xina Rhodiola Rosea extracte Rosavin, fàbrica de Salidroside, Proveïdor, Fabricant a la Xina.

Número de CAS: 10338-51-9

Fórmula molecular: C14H20O7

Nom llatí: Rhodiola Rosea.L

Part vegetal utilitzada: Arrel

Ingredient eficaç: Rosavin, Salidroside

Mètode d'extracte: Alcohol

Especificacions:

1,0%, 2,0%, 3,0% Salidroside per HPLC

1,0%, 2,0%, 3,0% Rosavin per HPLC

3,0%, 5,0%, 7,0% Total Rosavins per HPLC

Rhodiola Rosea és l'extracte de l'arrel de la rhodiola, que és dolça i amarga. Els ingredients principals són la salidroside, caseïna i losavil, que tenen les funcions de millorar la immunitat, protegir els vasos cardiovasculars i cerebrovasculars i anticàr cancerositat i antidepressius.

Extracte de Rhodiola Rosea (Rosavin, Salidroside) pot ajudar a guiar els canvis beneficiosos de diverses funcions fisiològiques en diferents camps, incloent el nivell de neurotransmissor, l'activitat del sistema nerviós central i la funció cardiovascular.

Millorar la funció immune

Protegir la funció cardiovascular

Extracte de Rhodiola Rosea (Rosavin, Salidroside) pot alleujar la lesió del teixit cardiovascular i la disfunció causada per l'estrès. Evitarà la disminució de la contractilitat cardíaca i ajudarà a estabilitzar la contractilitat en l'estat congelat a causa de la pressió de l'entorn circumdant. El pretractament amb Rhodiola sembla desencadenar una resposta adaptativa beneficiosa a aquest tipus d'estrès.

Extracte de Rhodiola Rosea (Rosavin, Salidroside) funciona com antioxidant potent:

Té la capacitat antioxidant efectiva. En limitar els efectes adversos dels danys radicals lliures, pot resistir eficaçment les malalties causades per l'envelliment.

Millorar la funció humana de l'extracte de Rhodiola Rosea (Rosavin, Salidroside):

Aquest producte és sovint pres pels atletes per millorar la funció humana. Pot millorar la relació múscul / greix i millorar el pigment sanguini i el nivell de glòbuls vermells.

Una altra funció: Millorar la memòria

D'alta qualitat, Extracte de Rhodiola Rosea (Rosavin, Salidroside) Fàbrica de pols / substàncies, Proveïdor, Fabricant a la Xina.

Si vostè està buscant l'extracte de rhodiola rosea rosavin, salidroside, benvingut a posar-se en contacte amb nosaltres. Som un dels principals i professionals fabricants i proveïdors de la Xina en aquest camp. Hi ha un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: rhodiola rosea extracte rosavin, salidroside, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like