Extracte de resveratrol Polygonum Cuspidatum

El resveratrol és un compost polifenòlic amb una excel·lent activitat farmacològica i funcions assistencials. S'utilitza àmpliament en aliments, medicaments, productes sanitaris, cosmètics i altres camps.

Detalls del producte

Resveratrol Polygonum cuspidatum extract

image001

Xina Resveratrol Polygonum cuspidatum extract fabrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Número CAS: 501-36-0

Característiques: Pols de color marró clar o blanc.

Puresa (Assaig): Resveratrol 98%, 99% Min

Fórmula de l'estructura:

image002


Paquet: tambor de 25 kg / fibra


Paraules clau:

Resveratrol Polygonum cuspidatum extract


Descripció:

El resveratrol és un compost polifenòlic amb una excel·lent activitat farmacològica i funcions assistencials. S'utilitza àmpliament en aliments, medicaments, productes sanitaris, cosmètics i altres camps. L’extracte de resveratrol Polygonum cuspidatum s’utilitza com a suplement dietètic. El resveratrol extret de les plantes també s'ha utilitzat com a additiu alimentari als països de l'est. Els extractes de plantes que contenen resveratrol s'han convertit en un aliment natural per a la bellesa que redueix els lípids.

image003


Funció:

1. L'extracte de resveratrol Polygonum cuspidatum té capacitats antioxidants, anti-lliures i antiedat.

2. ajudarà a prevenir l'oxidació de les lipoproteïnes de baixa densitat, que té el potencial de prevenir malalties cardiovasculars.

3. Extracte de resveratrol Polygonum cuspidatum, propietats antitrombòtiques, agregacions antiplaquetes.

5. Aquest producte també té un efecte antiinflamatori, antial·lèrgic.

El resveratrol és un compost fenòlic que s'ha trobat que té una forta activitat antioxidant. Les plantes creen resveratrol per protegir-se dels efectes de les males condicions de creixement i del mal temps. S'ha demostrat que el resveratrol redueix l’oxidació del colesterol LDL, el colesterol total i el risc de malalties cardiovasculars. Hi ha hagut nombroses investigacions que mostren els beneficis del consum moderat de vins negres per a la salut.


Funcions:

Anti-càncer

Efecte sobre el sistema cardiovascular

Antibacterià i antifúngic

Nodreix i protegiu el fetge

Antioxidants i estendre els radicals lliures

Impacte en el metabolisme del problema ossi


L'extracte de resveratrol Polygonum cuspidatum és el compost beneficiós que es pot trobar en el vi negre associat amb l'extensió de la vida i alguns dels beneficis per a la salut del vi. Es produeix en raïm com a defensa contra les toxines i es troba a les pells.

El resveratrol L'extracte de Polygonum cuspidatum és ben conegut per suposar un augment de la vida útil, i podria ser. No té un mecanisme únic i nou per augmentar la vida útil en humans, encara que en alguns animals de recerca. No obstant això, és capaç de protegir els humans de malalties del cor i resistència a la insulina i pot allargar la vida amb aquest mecanisme. Es tracta d’una acció que afegeix vida als anys que un mecanisme d’afegir anys a la vida.

També comparteix molts efectes beneficiosos amb molts bioflavonoides, com ara la reducció de la osteoporosi, que influeix de manera beneficiosa en la producció de cèl·lules de greix (a favor de la pèrdua de greix a llarg termini) i la modulació de la pressió arterial; normalment una reducció de la pressió arterial.


Resveratrol (3,5,4'-trihydroxy-trans-stilbene) Extracte de Polygonum cuspidatum, extracte de Knotweed gegant. El resveratrol és un compost natural que es troba a la pell de raïm vermell, al knotweed japonès (polygonum cuspidatum), al cacauet, als nabius i altres baies. Aquesta substància és un potent antioxidant produït per algunes plantes per protegir-los de les tensions ambientals. Els antioxidants neutralitzen els radicals lliures, que es creu que són la causa de l'envelliment. El knotweed japonès és la font amb el contingut més alt de resveratrol.


Es produeix una gran quantitat d’extensió de resveratrol Polygonum cuspidatum a la pell del raïm per protegir la planta contra les malalties fúngiques i el sol; per tant, el vi té nivells més alts de resveratrol en comparació amb altres aliments naturals. En general, el vi negre conté petites quantitats d’extensió de Resveratrol Polygonum cuspidatum, de menys d’1 a 2 mg per 8 unces de vi negre. No obstant això, el vi negre té més resveratrol que el vi blanc perquè els vins negres es fermenten amb les pells de raïm més que els vins blancs. Per tant, molts dels antioxidants, incloent-hi l’extracte Resveratrol Polygonum cuspidatum, que es troben naturalment a les pells de raïm, s’extreuen al vi. L'extracte de resveratrol Polygonum cuspidatum també està present a les llavors i la raïm de raïm.


Substància El resveratrol és un compost polifenòlic que es troba naturalment en cacauets, raïm, vi negre i algunes baies.

Quan s’adopta per via oral, l’extracte de Resveratrol Polygonum cuspidatum és ben absorbit pels humans, però la seva biodisponibilitat és relativament baixa perquè es metabolitza i elimina ràpidament.

En els estudis preclínics, s’ha demostrat que l’extracte de resveratrol Polygonum cuspidatum té nombroses activitats biològiques, que podrien aplicar-se a la prevenció i / o tractament del càncer, les malalties cardiovasculars i les malalties neurodegeneratives.

Tot i que aquesta substància és capaç d'inhibir el creixement de cèl·lules cancerígenes en cultiu i en alguns models animals, no se sap si el resveratrol pot prevenir i / o ajudar a tractar el càncer en humans.

La presència de resveratrol Polygonum cuspidatum en vi negre es va considerar inicialment responsable dels efectes cardiovasculars beneficiosos del vi negre. Dos assaigs randomitzats i controlats amb placebo van informar que el consum d'un any d'un suplement de raïm que contenia 8 mg / 24 hores de resveratrol millorava l'estat inflamatori i aterogènic en subjectes amb risc de malaltia cardiovascular, així com en pacients amb malaltia coronària establerta. No obstant això, actualment no hi ha cap evidència que el contingut de resveratrol Polygonum cuspidatum extracte en vi negre confereix cap reducció de risc addicional més enllà de la que s’atribueix al contingut d’alcohol i a altres polifenols del vi. L’administració de resveratrol ha augmentat la vida útil del llevat, els cucs, les mosques de la fruita, els peixos i els ratolins alimentats amb una dieta alta en calories, però no se sap si l’extracte de resveratrol Polygonum cuspidatum tindrà efectes similars en humans.


Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder a la Xina Resveratrol Polygonum cuspidatum. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, assegurant que tots els nostres clients tinguin el fabricant i el proveïdor de pols de resveratrol Polygonum cuspidatum de la Xina quan ho necessitin. Quan vagi a comprar o comprar resveratrol Polygonum cuspidatum Extracte de pols de la Xina, si us plau, dirigiu-vos a Fengchen Group.


Certificat d’anàlisi (COA, TDS) de l’ extracte de resveratrol Polygonum cuspidatum:

image004

Qualitat superior, Resveratrol Polygonum cuspidatum, extractor de pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si busqueu l’extracte de resveratrol polygonum cuspidatum, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: resveratrol polygonum cuspidatum extract, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like