Quercetin

La quercetina és soluble en l’àcid acètic glacial. La solució aquosa alcalina és de color groc. La quercetina és gairebé insoluble en aigua i la solució d'etanol té un gust amarg.

Detalls del producte

QuercetinCAS 117-39-5

image001

Xina Quercetinfactory, Proveïdor, Manufacturerin Xina.

Sinònims: quercetina

Número CAS: 117-39-5

Característiques: pols de color groc clar o groguenc

Fórmula molecular: C15H10O7

Fórmula d'estructura:

image002


Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Quercetin


Quercetin (quercetina) CAS 117-39-5

Propietats: pols de color groc clar o groguenc

Especificacions del producte: 95% ~ 98%

Característiques del producte: La quercetina té com a efecte alleujar la tos i l’asma, disminuir la pressió arterial i millorar la resistència capil·lar.

Mètode d'emmagatzematge: emmagatzemar en un lloc fresc, sec i fosc

La quercetina és soluble en l’àcid acètic glacial. La solució aquosa alcalina és de color groc. La quercetina és gairebé insoluble en aigua i la solució d'etanol té un gust amarg. Es pot utilitzar com a medicament amb bons expectorants i per alleujar la tos i té un cert efecte antiastmàtic. A més, pot reduir la pressió arterial, millorar la resistència capil·lar, reduir la fragilitat capil·lar, reduir els lípids sanguinis, ampliar l’artèria coronària, augmentar el flux sanguini coronari, etc. Per al tractament de la bronquitis crònica. La quercetina també es pot utilitzar com a teràpia adjuvant per a pacients amb malaltia coronària i hipertensió.


Altres noms:

2- (3,4-Dihidroxifenil) -3,5,7-trihidroxi-4H-crom-4-one; MELETIN; QUERCITIN; 3,3 ', 4', 5,7-Pentahidroxiflavona; kvercetin;


La més alta qualitat, fàbrica de substàncies quercetinPowder / substància pura, proveïdor, fabricant a la Xina.Si busqueu el quercetin, contacteu amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: quercetin, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like