Extracte de magrana Punicalagin, casc de magrana (closca) Àcid elàgic Punicalagins

La magrana, (Punica granatum L en llatí), pertany a la família Punicaceae que inclou només un gènere i dues espècies. L'arbre és natiu d'Iran a l'Himàlaia al nord de l'Índia i s'ha cultivat des de l'antiguitat a tota la regió mediterrània d'Àsia, Àfrica i Europa.

Detalls del producte

Extracte de magrana Punicalagina, casc de magrana (pell) Extracte d’àcid elàgic

image001

Extracte de magrana punicalagina extracte de la Xina, casc de magrana (pelar), fàbrica d’àcid elàgic, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: extracte de closca de magrana

Número CAS: 65995-63-3

Característiques: Pols fi de color marró. Pols fi de color porpra fosc.

Puresa (Assaig): Extracte de magrana punicalagina 30%, 40%, 20% -98%

Fórmula de l'estructura:

image002


Paquet: tambor de 25 kg / fibra


Paraules clau:

Extracte de magrana Punicalagina, casc de magrana (pell) Extracte d’àcid elàgic


Descripció:

La magrana, (Punica granatum L en llatí), pertany a la família Punicaceae que inclou només un gènere i dues espècies. L'arbre és natiu d'Iran a l'Himàlaia al nord de l'Índia i s'ha cultivat des de l'antiguitat a tota la regió mediterrània d'Àsia, Àfrica i Europa.

Extracte de magrana Punicalagin, casc de magrana (pell) Punicalagins L’àcid elàgic ofereix avantatges abundants per al sistema cardiovascular evitant danys a les parets arterials, promovent nivells de pressió arterial saludables, millorant el flux sanguini al cor i prevenint o revertint l’aterosclerosi.

image003

Extracte de magrana Punicalagin, casc de magrana (pell) Punicalagins L'àcid elàgic pot beneficiar a les persones amb diabetis i aquelles en risc de patir la malaltia. Ajuda a reduir els nivells de sucre en la sang després de menjar i protegeix el sistema cardiovascular dels danys provocats per la diabetis.

Extracte de magrana Punicalagina, casc de magrana (pell) Punicalagins L'àcid elàgic també sembla protegir la salut de la pell i el fetge.


Funcions:

1. Extracte de magrana Punicalagin, casc de magrana (pell) Punicalagins L'àcid elàgic podria lluitar contra els càncers següents: càncer de recte i de còlon, carcinoma d'esòfag, càncer de fetge, càncer de pulmó, carcinoma de llengua i pell.

2. Extracte de magrana Punicalagin restringeix al virus de la immunodeficiència humana (VIH) i a molts tipus de microbis i virus.

3. Extracte de magrana Punicalagin, casc de magrana (closca) Extracte de punicalagins L'àcid elàgic pot ser antioxidant, coagulant, descendent de la pressió arterial i sedació.

4. Aquest producte resisteix a la antioxidant, a la inhibició de la senescència ia blanquejar la pell

5. Ajuda a tractar els tipus de símptomes causats per un alt nivell de sucre en la sang, hipertensió.

6.Aquest producte resisteix a l’aterosclerosi i al tumor.

image004

Aplicació:

1.Cosmetic field: Extracte de magrana Punicalagin, casc de magrana (Peel) Extract Punicalagins L’àcid elàgic s’afegeix a diversos productes de cura de la pell per la seva acció antiinflamatòria i antioxidant.

2. Producte sanitari i camp farmacèutic: Extracte de magrana Punicalagin, casc de magrana (Peel) Extracte punicalagins Àcid elàgic sovint utilitzat en la teràpia adjuvant de la nefritis, la glicurésia, malalties del cor, obesitat, hepatopatia i molt més.


L’ingredient actiu extret de Punica granatum L., extracte de magrana Punicalagin, casc de magrana (Peel) Extracte Punicalagins L’àcid elàgic té les funcions següents:

Anti-càncer i anti-mutació. S'ha demostrat que és un efecte anti-carcinogen després del carcinoma del recte i del còlon, el carcinoma esofàgic, el càncer de fetge, el càncer de pulmó, el carcinoma de la llengua i la pell.

Extracte de magrana del 30%, 40%, 20% -98% per àcid elàgic HPLC

Com a factor funcional, com ara antioxidació, inhibició del virus de la immunodeficiència humana, blanqueig de la pell.

image005

Com el proveïdor més famós de la Xina a la Xina, el polvorí amb àcid punicalagin, extracte de magrana, extracte de magrana, extracte de magrana del grup Fengchen, està ben embalat amb el paquet més recent i el més segur.


Diagrama de flux de fabricació:

image006

Lliurament i enviament: Fengchen Group és un dels fabricants més coneguts de l'extracte de magranes Punicalagin, coques de magrana (Peel) Extract de fàrmacs punicalagins amb àcid elàgic a Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.


Ús i aplicació

1. Aquest producte és capaç de millorar la immunitat humana.

2. Té habilitats anti-càncer, antioxidants.

3. Anti-arrugues i retard de l'envelliment de la pell.

4. Baixar la pressió arterial.

5. Aplicat en el camp farmacèutic, extracte de magrana punicalagina, casc de magrana (pell) Punicalagins L'àcid elàgic es fa generalment en càpsula per prevenir el càncer, reduir la pressió arterial i resistir l'oxidació.

6. Aplicat en el camp alimentari, extracte de magrana Punicalagina, casc de magrana (pell) Punicalagins L'àcid elàgic s'utilitza generalment com a antioxidants dels aliments.

7. Aplicat al camp cosmètic, s'utilitza principalment en blanquejar, dispersar, anti-arrugues i retardar l'envelliment de la pell.

image007

Ja hi ha aplicacions en productes farmacèutics, productes sanitaris, productes de bellesa i productes de cura personal.

Fengchen Group és el principal proveïdor i fabricant de pols de punycina extracte de la magrana extracte de Xile, pols de magrana (Peel) Extract. Estem especialitzats en quantitats a l'engròs i a granel, assegurant que tots els nostres clients tinguin el fabricant i el proveïdor de pols de puncagina, casc de magrana (extractes) de magrana de l'extracte de magrana. Quan vostè va a comprar o comprar extracte de magrana Punicalagin, casc de magrana (Peel) extreu el pols de l'àcid elàgic Punicalagins Xina, si us plau, gireu al grup Fengchen.

image008


Certificat d’anàlisi (COA, TDS) d’extensió de magrana Punicalagin, casc de magrana (pell) Extracte d’àcid elàgic:

Nom del producte

Extracte de magrana punicalagina 30%

Font botànica : Punica Granatum L.

Lot núm

20190319

Solvents utilitzats

Aigua i etanol

Article de proves

Estàndard

Aparició

Pols fi de color marró

Olor i gust

Característiques

Identificació

S'ha de complir amb RS Sample

Aigua (KF)

≤ 5,0%

Cendra total

≤ 10,0%

Anàlisi del tamís

100% a 80 malla

Densitat massiva

40-60 g / 100ml

Plom (Pb)

≤ 3,0 ppm

Arsènic (As)

≤ 2,0 ppm

Cadmi (Cd)

≤ 1,0ppm

Mercuri (Hg)

≤ 0,1 ppm

Heavy Metal

≤ 10ppm

Solvents residuals

Complir amb EP7.0

Pesticides residuals

Complir amb la USP36

No irradiat

≤ 700

Nombre total de plaques

≤ 1000cfu / g

Llevat i motlle

≤ 100cfu / g

E.Coli

Negatiu

Salmonella

Negatiu

Staphylococcus

Negatiu

Assaig (punicalagin)

≥ 30,0% de HPLC

Estat: No irradiació; Sense OGM; Sense portadora.

Qualitat superior, extracte de magrana punicalagina, casc de magrana (closca) Extracte de fàbrica de pols / substància d'àcids ellàxics punicalagins, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si busqueu l'extracte de magrana punicalagin, extreu punicalagins àcid de magrana (closca) àcid ellàgic, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: extracte de magrana punicalagin, extracte de magrana (closca) punicalagins àcid elàgic, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like