Extracte de Cuspidatum Polígon Resveratrol

Extracte de poligonum Cuspidatum Resveratrol Xina Polígon Cuspidatum extreure fàbrica resveratrol, Proveïdor, Fabricant a la Xina. Característiques: Pols marró o pols blanca (alta puresa). Puresa (Assaig): 10:1, 20:1, Resveratrol 50%, 98%; Emodin Part utilitzada: Paquet arrel: 25Kgs / Tambor de fibra ...

Detalls del producte

Extracte de cuspidatum polígon Resveratrol

Polygonum Cuspidatum extract Resveratrol picture

Xina Polygonum Cuspidatum extreure fàbrica resveratrol, proveïdor, fabricant a la Xina.

Característiques: Pols marró o pols blanca (alta puresa).

Puresa (Assaig): 10:1, 20:1, Resveratrol 50%, 98%; Preuodina

Part utilitzada: Arrel

Paquet: 25Kgs/Tambor de fibra

Resveratrol i emodina són els principals components funcionals en cuspidatum de polígon

Extracte de cuspidattum polígon Resveratrol i emodina presenten una àmplia gamma de propietats antioxidants, com l'oxidació del colesterol LDL i la peroxidació lipídica. Aquest producte també s'ha demostrat que contribueix a la salut cardiovascular i la circulació sanguínia, alleujar el dolor, la calor clara i la humitat, la desintoxicació i la flegma. Altres ingredients, incloent tanshinone, èter de metil emodina i rhein, tenen activitats antiinflamatòries, antiinflamatòries i antimicanòmiques.

1. Efectes antipirètics i analgèsics

Aquest producte té efectes antipirètics i analgèsics a través d'una varietat de diferents maneres

2. Anticancer, capacitat anti-mutació

Com a agent antioxidant, antimutagènic i antiinflamatori, extracte de cuspidatum polígon Resveratrol té efecte quimiopreventiu sobre el càncer. També pot inhibir la cinasa de la sirosina proteics, que catalitza la fosforició de la sirosina. La quinasa està implicada en la transducció d'informació citoplasmàtica de cèl·lules mitoides regulades. La inhibició de la cinasa de la disrosina proteica per resveratrol pot jugar un paper antimutagènic mitjançant el bloqueig de la funció de quinasa.

3. Prevenir lesions cardíaques i hepàtiques

Extracte de cuspidatum polígon Resveratrol pot inhibir la deposició de triglicèrids i colesterol en el fetge.

4. Funció antitròmbotica

Extracte de cuspidatum polígon Resveratrol inhibeix la síntesi de lipoxigenasa, que està present en els glòbuls blancs, cor, cervell, pulmó i melsa. Per tant, el resveratrol pot prevenir la formació de coàguls sanguinis en els vasos sanguinis. A més, aquest producte pot inhibir l'agregació de plaquetes després del tractament amb clonidina, un fàrmac antihipertensiu.

D'alta qualitat, Poligonum Cuspidatum extreure Resveratrol fàbrica de pols / substància, Proveïdor, Fabricant a la Xina.

Si vostè està buscant el polígon cuspidatum extracte resveratrol, benvingut a posar-se en contacte amb nosaltres. Som un dels principals i professionals fabricants i proveïdors de la Xina en aquest camp. Hi ha un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: extracte de cuspidatum polígon resveratrol, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like