Fitoxantina

La fitoxantina és insoluble en aigua i propilenglicol, lleugerament soluble en oli i n-hexà, soluble en acetona, diclorometan i etanol, soluble en acetat d’etil, tetrahidrofuran, cloroform, etc. La seva estabilitat en dissolvents és etanol anhidre> acetat d’etil> tetrahidrofuran> toluen.

Detalls del producte

Fitoxantina

Phytoxanthin

Fitoxantinfactor de la Xina, proveïdor, Manufacturerin Xina.

Sinònims: Fitoxantina

Característiques: Pols groc

Puresa (assaig): pura

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau: fitoxantina


Estructura: La fitoxantina té tres centres quirals i vuit estereoisòmers.

Tast a la boca: La fitotantina té un gust feble i dolç.


Solubilitat:

La fitoxantina és insoluble en aigua i propilenglicol, lleugerament soluble en oli i n-hexà, soluble en acetona, diclorometan i etanol, soluble en acetat d’etil, tetrahidrofuran, cloroform, etc. La seva estabilitat en dissolvents és etanol anhidre> acetat d’etil> tetrahidrofuran> toluen.


Estabilitat:

L’estabilitat de la fitoxantina es pobre, afectada principalment per l’oxigen, la llum, la calor, els ions metàl·lics, el pH i altres factors. Per exemple, el tractament tèrmic pot provocar una reacció d’isomerització de la luteïna per produir luteïna de 9 cis i 13 cis. Per tant, durant la conservació, els materials que contenen fitoxanthincristalls puros o luteïna han d’envasar-se en buit segellat o omplir-se amb gas inert per evitar la llum i conservar-les a temperatures baixes.


Seguretat:

La fitoxantina és segura, no tòxica i inofensiva. Amb els seus efectes fisiològics especials, s’ajusta a la direcció de desenvolupament d’additius alimentaris com ara “natural”, “nutrició” i “multifunció”. Es pot afegir directament a aliments com altres additius alimentaris d’ús comú com vitamines i lisina. La fitoxantina és un important pigment natural i producte sanitari, i és una matèria primera verda d’aliments naturals.


Aterosclerosi retardant:

Estudis recents han demostrat que la fitoxantina retarda l’aterosclerosi precoç. El motiu principal és la relació entre el canvi d’espesor íntim de l’artèria principal arterial i el contingut de fitoxantina en sang. El baix contingut de luteïna en sang pot provocar fàcilment l'engrossiment de la paret arterial. Amb l’augment gradual del contingut de luteïna, disminueix la tendència de l’engrossiment de la paret arterial i l’embòlia arterial disminueix significativament. Al mateix temps, les cèl·lules de la paret arterial de la fitoxantinina també poden reduir l’oxidació del colesterol LDL.


Efectes anticancerígens:

Molts estudis han demostrat que la fitoxantina pot inhibir molts tipus de càncers, com el càncer de mama, càncer de pròstata, càncer de recte, càncer de pell, etc. Segons les recents investigacions de l'Escola de Medicina de la Universitat de Nova York, hi ha una estreta relació entre la reducció de la incidència de càncer de mama i la ingesta de fitoxantina. Es va trobar que la incidència de càncer de mama en el grup experimental amb ingesta de fitoxantina baixa és superior a la del grup experimental amb ingesta elevada de luteïna. Aquest efecte pot implicar una immunoregulació indirecta en coordinació amb altres òrgans i teixits. L’estudi va concloure que la ingestió de fitoxantina a la dieta no només pot inhibir el càncer, sinó també prevenir el càncer. Les agències pertinents van suggerir que el risc relatiu de càncer es pot reduir en un 50% prenent 400-600 g de fruites i verdures al dia.


La màxima qualitat, fàrmac purina / fàbrica de substàncies fitoxantina, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu la fitotantina, no dubteu en contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: fitotantina, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like