Futexantina Luteïna 90%

La fitoxantina Luteïna el 90% és una vitamina soluble en greixos. El seu espectre d’absorció conté llum propera a un blau violeta, que pot ajudar a la retina de l’ull a resistir els rajos ultraviolats.

Detalls del producte

fitoxantina Luteïna 90%

phytoxanthin Lutein 90%

Luteïna fitoxantina Xina 90% fàbrica, proveïdors, manufactura Xina.

Característiques: Pols groc.

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

fitoxantina Luteïna 90%


Funcions:

Efecte protector de l’agudesa visual:

La litoïna fitotantina el 90% és una vitamina soluble en greixos. El seu espectre d’absorció conté llum propera a un blau violeta, que pot ajudar a la retina de l’ull a resistir els rajos ultraviolats. És un antioxidant important per als ulls. La suplementació de grans quantitats de fitoxantina Luteïna al 90% al cos humà ajuda a mantenir la persistència visual, millorar el temps de resposta visual i reduir els danys visuals. Per a les persones miope, la suplementació de luteïna pot retardar l’augment de la miopia, i sovint la luteïna usada pot prevenir eficaçment els danys de la radiació informàtica al cos humà.


Acció de pigmentació

La fitoxantina Luteïna El 90% s’utilitza àmpliament en condiments, tabac, pastissos, caramels i diversos processats de pinsos. La luteïna s'ha utilitzat àmpliament com a colorant a la Xina.


Efectes antioxidants:

Els radicals lliures d’oxigen en el cos humà són una causa important de moltes malalties relacionades amb l’edat. La litoïna fitotantina El 90% té una forta capacitat antioxidant, que pot inhibir l’activitat dels radicals lliures d’oxigen i evitar el dany dels radicals lliures d’oxigen a les cèl·lules normals.


Efectes anticancerígens:

La litoïna fitotantina el 90% té efectes biològics únics en inhibir el creixement dels tumors. Els seus mecanismes inclouen l’activitat antioxidant, la inhibició de l’angiogènesi del tumor i la proliferació cel·lular.


El paper de retardar l’aterosclerosi precoç:

Estudis recents han trobat que la luteïna pot alentir el desenvolupament de l’aterosclerosi precoç. Experiments amb animals van demostrar que la incidència de trombosi arterial en ratolins alimentats amb fitoxantina Luteïna el 90% era inferior a la de ratolins sense luteïna.


Prevenció de la diabetis mellitus:

La litoïna fitotantina el 90% es pot utilitzar com a adjuvant eficaç per millorar la funció hipoglucèmica de la insulina. Per tant, menjar aliments rics en luteïna com ara verdures i fruites pot reduir el risc de diabetis.


La litoïna fitotantina el 90% és més elevada en algunes verdures i fruites verdes com la col, els espinacs, els enciams, la mongeta i la colza, però també conté més derivats de clorofil·la, betacarotè i altres carotenoides, com ara epoxi i oxigen, per la qual cosa no és fàcil per extreure productes purs. Després d'una cerca a llarg termini, es va trobar que el contingut de luteïna i zeaxantina en flor de caléndula era molt elevat, i altres carotenoides tenien poques impureses, fàcils d'aïllar i purificar, i es podrien utilitzar com a bona font de producció industrial. . A més, algunes fruites grogues i ataronjades com el mango, la papaia, el préssec, la carbassa i així successivament també són riques en aquest producte i en zeaxantina.


La litoïna fitotoxina El 90% és el nutrient més important de la retina humana. Hi ha altes concentracions de luteïna a la màcula (centre visual) i a la lent de la retina, especialment a la màcula. La luteïna, un antioxidant important, és un membre de la família dels carotenoides, també coneguda com a fitohluteïna.

Coexisteix amb la zeaxantina a la natura. La investigació científica ha demostrat que la luteïna és l’únic carotenoide que es troba a la retina i la lent de l’ull. fitoxantina Luteïna el 90% no pot ser fabricada pel propi cos humà. S'ha de complementar amb ingesta externa.

Sense l’ajuda de la luteïna fitoxantina al 90%, els ulls quedaran cecs. La llum ultraviolada i blava del sol als ulls pot produir un gran nombre de radicals lliures, provocant cataracta, degeneració macular i fins i tot càncer.

El fitoxantina Luteïna el 90% pot filtrar la llum blava, descompondre el dany de la llum forta i els rajos ultraviolats als ulls humans, per evitar el dany de la llum blava als ulls i evitar la degradació de la visió i la ceguesa causada per la deficiència de luteïna. També es coneix com el protector ocular.


La més alta qualitat, litoïna fitoxantina pura del 90% de fàbrica en pols / substància, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu la luteïna fitotoxina al 90%, no dubteu en contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: fitoxantina luteïna 90%, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like