Extracte de llet de llet o Silymarin 80% CAS 65666-07-1

Extracte de llet de llet o Silymarin 80% CAS 65666-07-1 Nom del producte: Extracte de llet de llet (Silymarin) 80% Sinònims: Silybum marianum, Silymarin PE, extracte de silibum marianum CAS Número: 65666-07-1 Característiques: pols groc clar Assay: Silymarin 80% Fórmula: C25H22O10 Estructura: ...

Detalls del producte

Extracte de llet de llet o Silymarin 80% CAS 65666-07-1

Milk Thistle Extract or Silymarin 80%.jpg

Nom del producte: Extracte de llet de llet (Silymarin) 80%

Sinònims: Silybum marianum, Silymarin PE, silibum marianum extract

Extracte de St. Mary Cardo, Extracte de Sant Cœur

Número CAS: 65666-07-1

Característiques: Pols fina i groc clar

Assay: Silymarin 80%

Fórmula: C25H22O10

Estructura:

Milk Thistle Extract or Silymarin 80% formula.jpg

Paraules clau: Extracte de llet de llet (Silymarin) 80%

Paquet: 25Kgs / Tambor

Funcions de l'extracte de card de llet (Silymarin) 80%:

La silimarina és un complex flavonoide únic que conté silibina, silidianina i silicrisina.

L'extracte de card de llet (Silymarin) pot reduir la inflamació, promoure la producció de glutatió en el nostre organisme i és bo per a la nova generació de cèl·lules hepàtiques. D'aquesta manera, es tracta d'un protector hepàtic.

També té un bon efecte per als pacients amb hepatitis crònica.

Descripció:

Extracte de llet de llet (Silymarin) El 80% és una herba anual o biennal originària de la regió mediterrània, que s'ha utilitzat durant segles com a aliment i com a herba per al tractament de les condicions del fetge. Extracte de llet de llet (Silymarin) El 80% no ha estat implicat en causar lesions hepàtiques i encara s'utilitza àmpliament com a tònic del fetge en pacients amb malalties hepàtiques agudes i cròniques.

Extracte de llet de llet (Silymarin, extracte de card de St. Mary, extracte de sant card) 80% informació detallada:

Extracte de card de llet (Silymarin, extracte de card de St. Mary, extracte de sant card) El 80% és un suplement herbari que desintoxica i protegeix les funcions primàries del fetge, etc.

 

Extracte de llet de llet (Silymarin, extracte de card de Santa Maria, extracte de card sant) El 80% s'ha utilitzat durant més de 2.000 anys com a tractament natural dels problemes i trastorns hepàtics. El card de llet és una planta herbàcia anual o biennal pertanyent a la família Asteraceae que creixerà a 10 peus d'alçada amb flors vermelles i morades. El card de llet obté aquest nom del líquid blanc lletós que prové de les fulles de la planta quan es triturat. Milk Thistle és una herba única que conté un compost natural anomenat silimarina.

Els europeus van descobrir per primera vegada que l'extracte de llet de llet (Silymarin, St. Mary Thistle Extract, Holy Thistle Extract) el 80% pot ser el tractament a base d'herbes per problemes i trastorns del fetge. Avui en dia, aquest ús s'aprova àmpliament a tot el món.

 

Silymarin (extracte de card de llet, extracte de card de santa Maria, extracte de sant card) El 80% nodreix el fetge com cap altre nutrient actualment conegut. El nostre fetge és un òrgan important. Actua com a filtre del cos en una neteja constant per protegir-nos de les toxines.

Amb el temps, aquestes toxines es poden acumular al fetge. La silimarina (extracte de card de llet, extracte de card de Santa Maria, extracte de sant card), les potents propietats antioxidants i les accions rejovenidores, fan que el fetge sigui fort i sa.

 

Com a professional Xina Silymarin (extracte de llet de llet, extracte de card de Santa Maria, extracte de sant card) El proveïdor i fabricant de matèries primeres del 80% a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Silymarin (extracte de llet de llet, Santa Maria Extracte de card, extracte de sant card) 80% API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Silymarin (extracte de card de llet, extracte de card de St. Mary, extracte de card sant) 80% de pols Beneficis del fetge

En els últims 40 anys, la investigació química, farmacològica i clínica intensiva va demostrar els mecanismes d'acció i valor terapèutic de Silymarin (extracte de card de llet, extracte de card de Santa Maria, extracte de card sant) 80% de pols en una àmplia gamma de relacionats amb el fetge humà i condicions no relacionades amb el fetge. De fet, milers d'estudis recents ja han confirmat la notable capacitat de Silymarin (extracte de llet de llet, extracte de card de Santa Maria, extracte de card sant) del 80% per protegir el fetge i el cos contra pràcticament tot tipus de danys al nostre fetge.

A més, la Biblioteca Nacional de Medicina dels Estats Units i els Instituts Nacionals de Salut han catalogat més de quatre centenars d'estudis científics de Silymarin (extracte de llet de llet, extracte de St. Mary Thistle, Holy Thistle Extract) en la seva base de dades de medicaments. Aquestes recerques i estudis suggereixen que el Silymarin (extracte de llet de llet, extracte de card de Santa Maria, extracte de card sant) és un dels remeis i tractaments herbales més valuosos i beneficiosos disponibles a tot el món.

 

Ara, Silymarin (extracte de card de llet, extracte de card de Santa Maria, extracte de card sant) el 80% segueix sent un dels pols d'extracte d'herbes medicinals més utilitzats al món. També es recomana la primera elecció d'herbes naturals per a la nostra salut hepàtica. Actualment, a Europa, Silymarin (extracte de card de llet, extracte de card de Santa Maria, extracte de card sant) el 80% és fins i tot un medicament prescrit. Es prescriu i suggereix per al tractament de l'enverinament de bolets, la cirrosi alcohòlica, l'hepatitis crònica, el consum de drogues i el dany hepàtic induït per l'alcohol, l'hepatitis viral aguda, etc.

Silymarin (extracte de card de llet, extracte de card de santa Maria, extracte de card salvatge) El 80% s'utilitza per mantenir la salut del fetge i protegir el fetge dels efectes de toxines com l'alcohol, l'ambient contaminat o el lloc de treball i una gran quantitat de fetge relacionat. malalties.

 

Condicions relacionades amb el fetge que indiquen l'ús de Silymarin (extracte de card de llet, extracte de card de Santa Maria, extracte de card sant) el 80% varia, incloent, però no limitat a:

Cirrosi alcohòlica, hepatitis crònica activa, dany causat per fàrmacs i alcohol, hepatitis viral aguda, fetge gras, malaltia hepàtica greix no alcohòlica, etc.

 

A més, els estudis experimentals i clínics suggereixen que el Silymarin (extracte de llet de llet, extracte de card de Santa Maria, extracte de card sant) el 80% també té els següents beneficis no relacionats amb el fetge:

 

-Reduce els nivells de colesterol, que beneficia el cor

- Silymarin (extracte de card de llet, extracte de card de St. Mary, extracte de sant card) 80% ajuden a reduir el creixement de cèl·lules canceroses en càncer de mama, pulmó, còlon, pròstata, cervicals i renals

- Silymarin (extracte de card de llet, extracte de card de Santa Maria, extracte de card sant) El 80% funciona com a agent terapèutic per a la prevenció de la malaltia d'Alzheimer

- Millora els nivells de sucre en la sang

- Silymarin (extracte de card de llet, extracte de St. Mary Thistle, extracte de sant card) El 80% conté nombroses propietats anti-envelliment.

- Silymarin (extracte de card de llet, extracte de card de Santa Maria, extracte de card sant) 80% minimitzarà el dany cel·lular causat per tractaments de radioteràpia i quimioteràpia. Redueix els flashets i altres símptomes relacionats amb la menopausa

- Silymarin (extracte de card de llet, extracte de card de Santa Maria, extracte de card salvatge) 80% és útil per tractar problemes intestinals o d'indigestió.

 

Funcions de Silymarin:

1, les proves de toxicologia van mostrar que: Silymarin (extracte de card de llet, extracte de card de St. Mary, extracte de card sant) el 80% té efectes forts de protegir la membrana cel·lular del fetge, en aplicació clínica. Té un bon rendiment per al tractament de l'hepatitis aguda i crònica, la cirrosi hepàtica i una varietat de danys tòxics en el fetge, etc.

2, Silymarin (extracte de card de llet, extracte de card de santa Maria, extracte de sant card) 80% millora significativament la funció hepàtica dels pacients amb símptomes d'hepatitis;

3, Aplicacions clíniques: Silymarin (extracte de card de llet, extracte de card de St. Mary, extracte de card sant). El 80% de pols es pot utilitzar per al tractament de l'hepatitis aguda i crònica, cirrosi, intoxicació hepàtica i altres malalties.

Aplicació addicional, ús i funcions d'extracte de llet de llet

1. Silimarina (extracte de card de llet, extracte de card de santa Maria, extracte de card sant) El 80% s'utilitza àmpliament en medicaments, productes sanitaris, aliments i cosmètics.

2. Silymarin (extracte de card de llet, extracte de card de Santa Maria, extracte de card sant) El 80% té les funcions de protegir la membrana cel·lular hepàtica i millorar la funció hepàtica.

3. Silymarin (extracte de card de llet, extracte de card de santa Maria, extracte de card sant) el 80% té la funció de desintoxicació, reduint el greix sanguini, beneficiant la vesícula biliar, protegint el cervell i eliminant el radical lliure del cos. Com una espècie de millor antioxidant, pot netejar el radical lliure en el cos humà, posposar la senilitat.

4. Silymarin (extracte de card de llet, extracte de card de santa Maria, extracte de card sant) El 80% té la funció d'enduriment de la radiació, prevenció de l'arteriosclerosi i retard en l'envelliment de la pell.

 

Efectes secundaris del card de llet Silymarin (extracte de card de llet, extracte de card de santa Maria, extracte de card sant) 80%:

En comparació amb molts altres suplements i remeis a base d'herbes que porten amb ells efectes secundaris, com ara mals de cap, pràcticament totes les parts de la planta de card de llet s'han utilitzat sense informes de toxicitat. Els efectes adversos en estudis clínics i de laboratori relacionats específicament amb l'extracte de llavors (silimarina) són pràcticament inexistents, tot i que pot tenir un efecte laxant lleu i de curta durada per a algunes persones. El card de llet es pot utilitzar de manera segura i efectiva per un ampli ventall de persones, incloses les dones embarassades i lactants.

 

El card de llet (Silybum Marianum de la família Asteraceae) és un card medicinal que s'ha utilitzat en medicaments tradicionals. Deriva el seu nom de Silybum (de vegades també sillybon) del metge grec Pedanius Dioscorides (usat només per referir-se a ser un card comestible) i Marianum sembla venir d'una llegenda que les venes blanques que travessen les fulles de la planta (l'aspecte de "llet" del card de llet) van ser causades per una gota de la llet de la Mare de Déu. A causa de l'associació amb la Mare de Déu (cristianisme), altres noms que de vegades s'atribueixen a Milk Thistle inclouen el card marià, el card de Maria, el card de Santa Maria, el card de la Mare de Déu, el card sant, el card de la cervesa, el card de la Verge Santíssima, la corona de Crist, curar card i card variat amb altres noms que no estan relacionats amb la carxofera salvatge de Maria i Carduus marianus.

 

Vista ràpida:

Especificacions: Silymarin 80% (silibina 40%); silibina 30% ~ 35%; silybin + isosilybin 30%

 

Extracte de card de llet Silymarin i silibina

Composició

En mirar el propi Milk Thistle (abans de qualsevol extracció), les fruites o cards contenen:

Silybinin (barreja diastereoisomèrica de Silybinin A i Silybinin B) que comprèn el 50-70% de Silymarin (i, per extensió, el 39-56% de l'extracte de llet de llet)

Isosilibin (Isosilybin A i Isosilybin) que comprèn aproximadament el 5% de Silymarin

Scircristina i isosilcristina [5] al voltant del 20% de Silymarin

Silydianin al voltant del 10% de Silymarin

Taxifolin (Quercetina conjugada coneguda com Dihidroquercetina normalment en nivells gairebé indetectables.

-------------------

Índexs principals: Extracte de card blau (Silymarin) 80%

Nom del producte

Extracte de card de llet

Part usada

Llavor

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Extracte de card de llet (Silymarin) 80%

Pols fina i groc clar

Compleix

Olor i gust

Extracte de card de llet (Silymarin) 80%

Característica olor i gust

Compleix

Mètode d'assecat

Assecat per vacú

Compleix

Identificació

Extracte de card de llet (Silymarin) 80%

(HPLC) El mateix temps de retenció amb la referència estàndard

Compleix

Tamany de partícula

100% a 80 malles

Compleix

Pèrdua en l'assecat

(3 hores a 105 ° C)

≤ 4.0%

2.0%

Contingut de cendra

≤ 2.0%

1.02%

Heavy Metall (Total)

≤ 10 ppm

<>

Residus de plaguicides

≤ 10 ppm

<>

Acetona

≤ 3000ppm

<>

Recompte de plaques (total)

≤ 1000cfu / g

135cfu / g

Llevat i motlle (Total)

≤ 100cfu / g

28 cfu / g

E. Coli

Negatiu

Negatiu

Salmonel·la

Negatiu

Negatiu

Staphylococcus

Negatiu

Negatiu

Assaig

Extracte de card de llet (Silymarin) 80%

Silymarin ≥80%

82.58% UV

Silybin + isosililina ≥ 30%

31,20% HPLC

Màxima qualitat, extracte de card de llet de Xina (Silymarin) 80% de fàbrica de pols a la Xina; Xina Extracte de llet de llet (Silymarin) 80% de proveïdors de matèries primeres a la Xina. Xina Extracte de llet de llet (Silymarin) Fabricants de l'API al 80% a la Xina.

 

Productes de extracció de card de llet premium

- Silymarin 70%, 80% UV

- Extracte de card de silicona i silibina

- Silybin 80%, 90%, 95%, 98% HPLC

- Silymarin soluble en aigua 20%, 40%, 45% UV

Si esteu buscant l'extracte de card de llet o silimarina 80% cas 65666-07-1, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

Potser també t'agrada