Extracte de meravella Xantòfil, luteïna en pols del 2% al 80%

Extracte de Meravella Xantòfil Pols 2% a 80% Nom del producte: Extracte de Meravella Xantòfil Pols 2% a 80% Sinònims: Luteïna CAS Número: 127-40-2 Característiques: Taronja o pols groga Assaig: 2% ~ 80%, molts tipus diferents. 5%, 10%, 20%, 80%, 90% Fàbrica UV / HPLC: C40H56O2 Paquet: 25Kgs / Tambor ...

Detalls del producte

Extracte de meravella Xantòfil, luteïna en pols del 2% al 80%

Marigold Extract Xanthophyll Powder, Lutein.jpg

Nom del producte: Extracte de Meravella Xantòfil, Luteïna en pols del 2% al 80%

Sinònims: luteïna

Número CAS: 127-40-2

Característiques: Pols de color taronja o groc

Assaig: 2% ~ 80%, molts tipus diferents. 5%, 10%, 20%, 80%, 90% UV / HPLC

Fórmula: C40H56O2

Paquet: 25Kgs / Tambor

Paraules clau: Extracte de Meravella Xantòfil Pols 2% a 80%

Descripció:

La xantofila existeix àmpliament a la natura. És pigment groc.

La luteïna és una xantofila que es troba en els principals complexos de proteïnes de collita lleugera de les plantes. La luteïna dietètica s'acumula a la màcula lutea.

La luteïna és un carotenoide oxigenat que es troba en verdures i fruites. La luteïna es troba a la màcula de l'ull, on es creu que actua com un filtre groc. La luteïna actua com un antioxidant, protegint les cèl·lules contra els efectes perjudicials dels radicals lliures.


Funcions i usos:

Extracte de meravella La pols de xantofil s'utilitza com a additiu de pigment en els pinsos. Per exemple, s'utilitza per a la pell de pollastre i els ous.

-------------------

Índexs principals-Extracte de màridil Xantofil (luteïna) Pols 80%

Marigold Extract Xanthophyll, Lutein Powder 2% to 80% TDS Technical Data Sheet.jpg

Extracte de meravella Xantòfil (luteïna) Pols compleix l'estàndard anterior.

 

Top quality, China Marigold Extract Xanthilla (Luteïna) Pols 80% de fàbrica de pols a la Xina; Extracte de marigold de la Xina Xantofil (luteïna) Pols 80% de proveïdors de matèries primeres a la Xina. Extracte de marigold de la Xina Xantofil (luteïna) en pols Fabricants d'API del 80% a la Xina.

Si busca l'extracte de Marigold Xanthophyll, Lutein Powder del 2% al 80%, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like