Luteolina CAS 491-70-3

La luteolina és un flavonoide natural, que existeix en moltes plantes. Té moltes activitats farmacològiques, com ara antiinflamacions, antial·lèrgiques, àcid hipúric, antitumoral, anti-bacteriana, antivirus, etc.

Detalls del producte

Luteolina

image001

Xina Luteolina CAS 491-70-3factory, proveïdor, Manufacturerin Xina.

Característiques: Pols cristal·lina de color groc.

Fórmula molecular: C15H10O6

Fórmula d'estructura:

image002

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Luteolina


Descripció:

La luteolina és un flavonoide natural, que existeix en moltes plantes. Té moltes activitats farmacològiques, com antiinflamacions, antial·lèrgiques, àcid hipúric, antitumoral, anti-bacteriana, antivirus, etc. La luteolina CAS 491-70-3 s'utilitza principalment per alleujar la tos, expectoració, anti -àcid inflamatori, hipúric, tractament de malalties cardiovasculars, tractament d’esclerosi lateral amiotròfica, SARS, hepatitis, etc.

La luteolina, principalment en forma de glicòsids, existeix en diverses plantes, aquestes plantes a l’orquídia blava de fulla sencera, pebre, crisantem salvatge, lligabosc, el contingut de perilla és més gran. Té efectes antitussius i expectorants. Segons les darreres investigacions, els símptomes respiratoris com la tos, l’esput i les sibilàncies estan relacionats amb la inflamació crònica de les vies respiratòries. Com ara l’asma bronquial, la malaltia pulmonar obstructiva crònica, la faringitis crònica, la rinitis al·lèrgica i altres causes de tos, esput, sibilàncies, es consideren relacionades amb la infiltració inflamatòria local, l’existència d’inflamació, que confonen la resposta immune de la via aèria, els pacients solen tenir augment de la reactivitat de les vies respiratòries. El tractament primer ha d'eliminar la infiltració inflamatòria crònica de la via aèria. Els glucocorticoides s’utilitzen habitualment per eliminar la inflamació de les vies respiratòries. Però els efectes secundaris del glucocorticoide no es poden ignorar, per la qual cosa no és adequat per a aplicacions a llarg termini. Els estudis han demostrat que el nostre producte Luteolina CAS 491-70-3 inhibeix la fosforilació dels macròfags i l’activitat del factor de transcripció NF-kB i pot inhibir la producció de citocines IL-6 i TNF-a per macròfags induïts per lipopolisacàrids (LPS). A més, els estudis també han demostrat que la Luteolina CAS 491-70-3 inhibirà la formació d’àcid úric i promourà l’excreció d’àcid úric. Les dues últimes citocines tenen un paper molt important en el mecanisme inflamatori i són indicadors sensibles que reflecteixen el grau d’inflamació. La luteolina CAS 491-70-3 també pot augmentar l’IFN-gamma, disminuir la Ig-E específica i disminuir la infiltració d’eosinòfils. A més, la luteolina pot inhibir la PDE, el SARS i el VIH a més dels efectes antiinflamatoris i antial·lèrgics. El motiu és que la Luteolina CAS 491-70-3 pot inhibir l’activitat de la proteïna pre-S del virus SARS i evitar que entri a les cèl·lules hostes. S'utilitza per tractar la tos crònica causada per MPOC, asma bronquial, faringitis crònica, rinitis al·lèrgica, etc.


La més alta qualitat, luteolina pura CAS 491-70-3Polsa / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu la luteolina cas 491-70-3, contacteu amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: luteolina cas 491-70-3, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like