L-Rhamnose o Rhamnose

L-Rhamnose o Rhamnose, també coneguda com 6-desoxi-L-mannosa, és una substància àmpliament existent en polisacàrids vegetals, glicòsids, genives i polisacàrids bacterians.

Detalls del producte

L-Rhamnose

image001

Xina L-Rhamnose o Rhamnosefactory, proveïdor, Manufacturerin Xina.

Sinònims: aldehid-L-ramnosa

Número CAS: 3615-41-6, L-Rhamnose monohidrat CAS: 6155-35-7

Característiques: pols blanca

Fórmula molecular: C6H12O5

Fórmula d'estructura:

image002

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

L-Rhamnose o Rhamnose


Rannnosa (L-ramnosa): 98% HPLC

Característiques:

L-Rhamnose o Rhamnosecan s'utilitzen per mesurar la permeabilitat intestinal, es pot utilitzar l'aglutinant, etc.

Conservació: emmagatzemar en un lloc fresc, sec i fosc

L-Rhamnose o Rhamnose, també coneguda com 6-desoxi-L-mannosa, és una substància àmpliament existent en polisacàrids vegetals, glicòsids, genives i polisacàrids bacterians. La seva dolçor és del 33% de la sacarosa, que es pot utilitzar per mesurar la permeabilitat intestinal, es pot utilitzar com a edulcorant i també es pot utilitzar per produir sabors i fragàncies comestibles.


Propietat física:

L-Rhamnose pura o Rhamnoseis és una pols cristal·lina incolora, que es pot dissoldre en aigua i metanol i és poc soluble en etanol. La seva cristal·lització pren dues formes, alfa i beta. El tipus alfa conté una molècula d'aigua cristal·lina, que perd aigua cristal·lina després de l'escalfament i es transforma en tipus beta (pes molecular 164,16); el tipus beta és fàcil d’absorbir la humitat i es transforma en tipus alfa en l’aire. El comú és alfa-L-ramnosa, el pes molecular del qual és de 182,11.


Propietat química:

L-Rhamnose o Rhamnose és reductible. L’àcid ramnic s’oxida amb aigua de brom i l’àcid L-arabinotiogòdic s’oxida amb àcid nítric. El ramnitol es va obtenir mitjançant reducció amb amalgama de sodi.


Aplicacions:

L-Rhamnose o Rhamnose es poden utilitzar per mesurar la permeabilitat intestinal, es poden utilitzar com a edulcorants i també es poden utilitzar per produir sabors i fragàncies comestibles.


Mètode sintètic:

image003

Altres noms:

(2R, 3R, 4S, 5S) -2,3,4,5-Tetrahidroxihexanal; alfa-L-Rhamnosa; α-L-Rhamnosa;

La més alta qualitat, pura L-Rhamnose o RhamnosePowder / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si esteu buscant la l-rhamnosa o la ramosa, no dubteu en contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: l-rhamnose o rhamnose, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like