Extracte de flor honeysuckle Àcid clorogènic 10%-97%

Honeysuckle Flower Extracte àcid clorogènic 10%-97% Xina Honeysuckle Flor extracte fàbrica d'àcid clorogènic, Proveïdor, Fabricant a la Xina. Part: Flors Especificació: 10%-97% Àcid clorogènic Mètode d'extracció: Mètode de prova d'alcohol de gra: FLORS HPLC Honeysuckle són l'herba important per...

Detalls del producte

Extracte de flor honeysuckle Àcid clorogènic 10%-97%

Honeysuckle Flower Extract Chlorogenic acid 10%-97% picture

Xina Honeysuckle Flor extracte fàbrica d'àcid clorogènic, proveïdor, fabricant a la Xina.

Part: Flors

Especificació: 10%-97% Àcid clorogènic

Mètode d'extracte: Alcohol de gra

Mètode de prova: HPLC

Les flors de honeysuckle són l'herba important per netejar la calor i alleujar materials tòxics en la medicina tradicional xinesa. Aquesta herba alleuja la "toxicitat del foc" anifestant-se com a nafres calentes, doloroses o inflors dels ulls, la gola o el pit.

Honeysuckle Flower Extract Chlorogenic acid 10%-97% és el compost fenòlic més important en flors de mel i ha estat conegut com un antioxidant durant molt de temps.

Funcions:

Honeysuckle Extracte és bo per al ronyó.

Aquest producte té un ampli efecte antivirus, antibacteris.

Té una toxicitat relativament menor i efectes secundaris.

Honeysuckle Flower Extract Àcid clorogènic 10%-97% té efecte anti-hipertensiu, efecte anti-tumoral.

Es pot utilitzar com a ingredient actiu antiinfecció.

Aquest producte també pot reduir el risc de pressió arterial i avortament involuntari.

Honeysuckle Flower Extract Àcid clorogènic 10%-97% pot millorar la funció immune i també s'utilitza àmpliament en antioxidantació, antienvelliment, musculoesquelètic antienvelliment. I es pot aclarir la calor i l'alleujament, dissipar l'acne.

Aquest producte és un extracte, extret de la mel de la planta natural, el component principal és l'àcid clorogènic, el color és la pols marró, es pot utilitzar com a medicina, productes sanitaris, matèries primeres de cosmètica.

La investigació mèdica moderna ha demostrat que l'àcid clorogènic Honeysuckle Flower Extract 10%-97% té un fort efecte bacteriostàtic sobre Streptococcus, Staphylococcus, bacil tifoide, bacil de disenteria, intestí gros i Pseudomonas aeruginosa, pneumococci, tossi, meningococ, etc., i té cert efecte terapèutic sobre la grip i la inflamació.

Accions farmacològiques:

1. Funció immunitària antibacteriana i millorant: experiments mostren que Honeysuckle Flower Extract Chlorogenic acid és capaç d'inhibir bacil tifoide, bacil paratiphoide, Escherichia coli, proteus bacillus, Pseudomonas aeruginosa, pertussis, còlera Vibrio, Staphylococcus, Streptococcus, pneumococci, meningococci, etc.

2. Inhibició de la síntesi de proteïnes bacterianes resistents als fàrmacs: Honeysuckle Flower Extract Chlorogenic acid 10%-97% té un efecte estimulant significatiu sobre la respiració de les plantes resistents als fàrmacs staphylococcus aureus, i s'utilitza principalment per al tractament de la inflamació interna i externa causada per soques resistents als fàrmacs, com ara tuberculosi pulmonar complicada amb infecció del tracte respiratori, pneumònia, disenteria bacil aguda i diarrea. També s'utilitza per reduir els bacteris que porten taxa de gola.

3. Honeysuckle Flower Extract Àcid clorogènic 10%-97% té capacitat de protecció cardiovascular.

4. Aquest producte també té efectes antimutagènics i anticancerígens.

De primera qualitat, Honeysuckle Flower Extracte àcid clorogènic 10%-97% fàbrica de pols / substància, Proveïdor, Fabricant a la Xina.

Si vostè està buscant l'extracte de flor honeysuckle àcid clorogènic 10%-97%, benvingut a posar-se en contacte amb nosaltres. Som un dels principals i professionals fabricants i proveïdors de la Xina en aquest camp. Hi ha un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: honeysuckle extracte de flor àcid clorogènic 10%-97%, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like