Extracte de Te Verd Polifenol

Extracte de te verd Polifenol Xina Te Verd Extracte de polifenol fàbrica, Proveïdor, Fabricant a la Xina. Font de la planta: Camellia sinensis Mètode de prova: UV / HPLC Característiques: pols groc marró. Puresa (Assaig): Polifenol 20-98%, EGCG 15%-98%, Cafeïna 30%-90% Paquet: 25Kgs / Clau de Tambor de Fibra...

Detalls del producte

Extracte de Te Verd Polifenol

Green Tea Extract Polyphenol

Xina Verd extracte de te polifenol fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Font de la planta: Camellia sinensis

Mètode de prova: UV/HPLC

Característiques: pols groc marró.

Puresa (Assaig): Polifenol 20-98%, EGCG 15%-98%, Cafeïna 30%-90%

Paquet: 25Kgs/Tambor de fibra

Paraules clau: Extracte de te verd Polifenol

Descripció:

El te verd s'elabora a partir de les fulles de camèlia sinensis que han patit una oxidació mínima durant el processament. El te verd es va originar a la Xina, i ara s'ha convertit en la cultura asiàtica. Te Verd ex1tract Te polyhenols és una mena de compost natural extret del te verd, amb 30 polifenols varietat. Els polifenols d'extracte de te verd com a antioxidant natural s'han utilitzat àmpliament en la indústria alimentària, cosmètica i productes químics d'ús diari.

Funcions de polifenol extracte de te verd:

Aquest producte té antioxidants, radicals lliures de carronyaires, retardant la capacitat de senescència.

Evitarà l'aterosclerosi, prevenir malalties cardiovasculars.

Extracte de te verd Polifenol ajuda a prevenir i contra-càncer, anti-tumor.

Aquest producte ajuda a prevenir i tractar els danys per radiació.

Extracte de te verd Polifenol és capaç d'inhibir els bacteris i resistir el virus.

Antiradiació, efecte cura de la pell, millorar la immunitat, etc.

Green Tea Extract Polyphenol és un component actiu extret de fulles de te verd, incloent principalment polifenols de te, cafeïna, oli aromàtic, aigua, minerals, pigments, hidrats de carboni, proteïnes, aminoàcids, vitamines, etc.

Els polifenols de te tenen efectes antioxidants i lliures d'escates radicals, que poden reduir significativament el contingut de colesterol total sèric, triglicèrid i colesterol de lipoproteïna de baixa densitat en pacients amb hiperlipidèmia. Al mateix temps, Green Tea Extract Polyphenol pot restaurar i protegir la funció endosial vascular. L'efecte hipolipèmic dels polifenols de te és també una de les principals raons per les quals el te pot fer que les persones obeses perdin pes sense rebot.

Funcions d'assistència sanitària:

Efecte hipilèdic: El polifenol extracte de te verd pot reduir significativament el contingut de colesterol total sèric, triglicèrid i colesterol de lipoproteïna de baixa densitat en hiperlipidèmia, i té l'efecte de restaurar i protegir la funció endohelial vascular. L'efecte hipilèmic dels polifenols extracte de te verd és també una de les principals raons per les quals el te pot fer que les persones obeses perdin pes sense rebot.

Efecte antioxidant: Els polifenols d'extracte de te verd poden bloquejar el procés de peroxidació lípida, millorar l'activitat dels enzims en el cos humà, per tal de jugar el paper de l'anti-mutació i contra el càncer.

Inhibició del tumor: El polifenol extracte de te verd pot inhibir la síntesi de l'ADN de les cèl·lules tumorals i induir el trencament de l'ADN mutant, inhibint així la taxa de síntesi de cèl·lules tumorals i inhibint encara més el creixement i proliferació del tumor.

Esterilització i desintoxicació: Polifenol extracte de te verd és capaç de matar botulinum i espores, inhibir l'activitat d'exotoxina bacteriana. Té efecte antibacterià en diversos patògens causant diarrea, tracte respiratori i infecció de la pell. Els polifenols d'extracte de te verd tenen un efecte inhibidor evident sobre Staphylococcus aureus i els mutans de Bacillus que causen infecció suppurativa, cremada i trauma.

Protecció contra l'alcohol i el fetge: la lesió hepàtica induïda per l'alcohol és causada principalment per radicals lliures. Com un carronyaire radical lliure, Extracte de Te Verd Polifenol pot inhibir la lesió hepàtica alcohòlica.

Desintoxicació: la contaminació ambiental greu té un efecte tòxic evident sobre la salut humana. Els polifenols d'extracte de te verd tenen un fort efecte d'adsorció en metalls pesants, i poden formar complexos amb metalls pesants per produir precipitacions, que és propici per reduir l'efecte tòxic dels metalls pesants en el cos humà. A més, Aquest producte també és capaç de millorar la funció hepàtica i la diüresi, de manera que té un millor efecte antídot sobre la intoxicació per alcaloide.

Millorar la immunitat corporal: El polifenol extracte de te verd pot augmentar la quantitat total d'immunoglobulina humana i mantenir-la a un alt nivell, estimular el canvi d'activitat d'anticossos, per tal de millorar la capacitat immune global de les persones i promoure la funció d'autocondició del cos.

Alta qualitat, extracte de te verd polifenol fàbrica de pols / substància, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si vostè està buscant l'extracte de te verd polifenol, benvingut a posar-se en contacte amb nosaltres. Som un dels principals i professionals fabricants i proveïdors de la Xina en aquest camp. Hi ha un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: extracte de te verd polifenol, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like