Extracte de llavors de raïm Proantocianidina OPC

Extracte de llavors de raïm Proanthocyanidin OPC Xina Extracte de llavors de raïm Proanthocyanidin OPC fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina. Número CAS: 84929-27-1 Característiques: Puresa en pols de color marró vermellós (assaig): 10% -95% Paquet: 25 kg / tambor de fibra Font botànica: Llavor de Vitis viniferaL. Part del ...

Detalls del producte

Extracte de llavors de raïm Proantocianidina OPC

Grape Seed Extract Proanthocyanidin OPC

Xina extracte de llavors de raïm fàbrica de proantocianidina OPC, proveïdor, fabricant a la Xina.

Número CAS: 84929-27-1

Característiques: Pols de color marró vermellós

Puresa (assaig): 10% -95%

Paquet: 25 kg /Tambor de fibra

Font botànica: Llavor de Vitis viniferaL.

Part de la planta utilitzada: llavor

Mètode de prova: UV

Les llavors de raïm (Vinis vinifera) són una excel·lent font de proantocianidines oligomèriques (OPC) i han estat objecte d’investigacions clíniques en alguns països per la seva activitat antioxidant.

Els antioxidants tenen un paper important en el desenvolupament del col·lagen, inclosa la pell, el teixit connectiu i les parets vasculars.

Extracte de llavors de raïm estandaritzat La proantocianidina OPC és un extracte de polifenol d’alta potència (955).

Funcions:

1. L'extracte de llavors de raïm Proantocianidina OPC té capacitat anti-oxidació. Ajudarà a eliminar els radicals lliures, prevenint l'envelliment de la pell i la radiació UV.

2. La protecció del teixit cerebral i nerviós de l'oxidació és una altra funció de l'extracte de llavors de raïm Proantocianidina OPC.

3. Aquest producte mantindrà la salut vascular capil·lar i arterial, augmentant la tensió vascular i reduint el risc de malalties cardiovasculars.

4. L'extracte de llavors de raïm Proanthocyanidin OPC alleujarà els problemes de síndrome premenstrual i alleugerirà ferides, edemes de lesions o traumes, venes viroses, inflor de les extremitats inferiors i retinopatia.

L’extracte de llavors de raïm és una mena de polifenols extrets de llavors de raïm. Es compon principalment de procianidines, catequines, epicatechines, àcid gàl·lic, epicatechina, galat i altres polifenols.

Capacitat antioxidant:

L'extracte de llavors de raïm Proanthocyanidin OPC és una substància natural pura, que és un dels antioxidants més eficaços de les plantes. L’experiment demostra que el seu efecte antioxidant és 30-50 vegades superior al de la vitamina C i la vitamina E.

Activitat:

Les procianidines tenen una activitat molt forta i poden inhibir els agents cancerígens en els cigarrets. La capacitat de capturar radicals lliures en fase aquosa és 2-7 vegades superior a la dels antioxidants comuns, com ara més de dues vegades superior a la de l'α-tocoferol.

Eficàcia de l'extracte de llavors de raïm Proantocianidina OPC:

1. Eliminació de radicals lliures

El radical lliure és una mena de substància endoplasmàtica perjudicial per al cos humà. És el producte de l’oxidació en el cos humà. Aquest tipus de substància té un fort poder destructiu sobre les cèl·lules dels teixits humans. Pot causar mutació gènica de les cèl·lules del teixit humà i reduir la funció dels òrgans humans. En casos greus, l'extracte de llavors de raïm Proanthocyanidin OPC pot induir moltes malalties. Després que les persones utilitzen extracte de llavors de raïm, poden accelerar el metabolisme dels radicals lliures al cos i evitar la generació de radicals lliures, poden reduir al mínim el dany dels radicals lliures al cos humà.

2. Nutrir la pell, embellir i embellir

L'extracte de llavors de raïm Proanthocyanidin OPC es coneix com a cosmètics comestibles. És ric en vitamines i antioxidants. Després que la gent l’utilitzi, l’extracte de llavor de raïm Proanthocyanidin OPC pot protegir el col·lagen de la pell, millorar l’elasticitat de la pell i evitar que la pell s’apagui. El consum regular pot prevenir les arrugues i fer que la pell de&# 39 sigui suau, tendra i elàstica.

3. Millorar la capacitat antial·lèrgica del cos&# 39

Tenir prou extracte de llavor de raïm Proanthocyanidin OPC millora la capacitat antial·lèrgica del cos de GG, perquè l’extracte de llavor de raïm conté una gran varietat d’ingredients actius, que poden inhibir l’alliberament d’histamina, el factor sensibilitzador del cos humà, i també pot millorar la tolerància de les cèl·lules del teixit humà als al·lèrgens, estabilitzar els vasos i òrgans de la pell i prevenir els símptomes al·lèrgics.

Extracte de llavors de raïm de qualitat, fàbrica de pols / substància de proantocianidina OPC, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si esteu buscant extracte de llavors de raïm proantocianidina opc, us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponibles preus competitius i un bon servei postvenda.
Hot Tags: extracte de llavors de raïm proantocianidina opc, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like