Daidzein CAS 486-66-8

La Daidzein CAS 486-66-8 és una espècie de substància activa existent a la soja. Existeix en plantes naturals de Pueraria i soja. És el component principal de les isoflavones de soja.

Detalls del producte

Daidzein CAS 486-66-8

image001

Xina DaidzeinCAS 486-66-8factory, proveïdor, Manufacturerin Xina.

Sinònims: Daidzeine

Número CAS: 486-66-8

Característiques: pols blanca a blanca.

Fórmula d'estructura:

image002

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Daidzein CAS 486-66-8


Descripció:

La Daidzein CAS 486-66-8 és una espècie de substància activa existent a la soja. Existeix en plantes naturals de Pueraria i soja. És el component principal de les isoflavones de soja. La Daidzein CAS 486-66-8 és un medicament eficaç per tractar malalties cardiovasculars i cerebrovasculars, hipertensió arterial, síndrome climàterica de les dones, malalties dels ulls i de l’oïda i per millorar la microcirculació. Té les característiques d’aparició ràpida, efecte curatiu notable, efectes secundaris no tòxics, seguretat i fiabilitat.

La Daidzein es pot sublimar en buit elevat. És soluble en etanol i èter. El punt de fusió és de 315-323 C (descomposició) i el pic d’absorció d’ultraviolats és de 250 nm. Cristal·lització de flocs (cristal·litzada a partir d'acetona), punt de fusió 315-316 C. La Daidzein es troba a les arrels de Pueraria lobata (Willd) Ohwi, l'herba sencera de Trifolium pratense L. i l'herba sencera de Medicago sativa L. Té estrògens. -efecte similar i la daidzein sintetitzada té un evident efecte anti-hipòxia. Com a proveïdor de productes de la Xina més famós a la Xina, la pols de Daidzein del Grup Fengchen està ben embalada amb el paquet més nou i segur.

Al mateix temps, els estrògens Daidzein CAS 486-66-8 i els estrògens segregats pel cos humà tenen una estructura similar, per la qual cosa els científics també l’anomenen fitoestrogen. Amb els estudis addicionals d’isoflavones de soja en els cercles mèdics internacionals, l’extraordinària eficàcia de la daidzein ha estat cada cop més atesa pels experts clínics. En l'actualitat, la Daidzein CAS 486-66-8 (4'7-dihidroxi isoflavona) s'utilitza cada vegada més en el tractament de la síndrome de la menopausa, l'osteoporosi i malalties cardiovasculars i cerebrovasculars.

Acció farmacològica i aplicació clínica de Daidzein CAS 486-66-8 actualment:

S’utilitza principalment en preparacions orals per a tractament assistent d’hipertensió arterial, malalties coronàries, trombosi cerebral, vertigen i sordesa sobtada. També es pot utilitzar en dones amb síndrome climàterica.


Funcions:

1. Daidzeincan s'utilitza per a la prevenció i el tractament de malalties cardiovasculars

Seixanta-dos pacients amb angina de pit es van dividir aleatòriament en dos grups segons els criteris de diagnòstic de l'OMS. Es van comparar els efectes terapèutics de daidzein i nifedipina. Els resultats van mostrar que la daidzein tenia un efecte significatiu en l’angina de pit. El grup de tractament era superior al grup de control, i no tenia efectes secundaris tòxics i secundaris ni efectes acumulatius. Va valer la pena popularitzar-se. Al mateix temps, daidzein té grans perspectives de desenvolupament en la prevenció i el tractament de malalties cardiovasculars a causa dels seus efectes antihipertensius i hipolipidèmics.

2. El Daidzeincan s’utilitza per lluitar contra la síndrome cerebral posttraumàtica

L’edema cerebral, la isquèmia i la hipòxia es produeixen per l’augment de la pressió intracraneal i el vasospasme cerebral en pacients amb lesió craniocerebral, que condueix a la síndrome posttraumàtica. La recuperació dels símptomes clínics és lenta. Moltes literatures han informat que la clau de la síndrome posttraumàtica és la isquèmia cerebral i la hipòxia després de lesions cerebrals. L’aplicació de daidzein en el tractament de 70 casos d’aquest tipus de pacients ha obtingut resultats notables en la millora dels símptomes. Daidzein és capaç de millorar eficaçment l’oxigen en sang cerebral i nerviós i té un bon efecte en les lesions vasculars cerebrals després d’un traumatisme cerebral. Dilata principalment artèria coronària, artèria cerebral i artèria femoral, augmenta el flux sanguini del cervell i de les extremitats, redueix el grau de gats sanguinis, debilita la resistència vascular cerebral, augmenta la microcirculació cerebral i millora el subministrament de sang cerebral i oxigen.

3. Daidzeinhelps per tractar la síndrome climàtica en dones

Els símptomes de la menopausa i l'osteoporosi causada per la disminució dels estrògens s'han convertit en un problema de salut important a tot el món. L'aplicació clínica de la suplementació d'estrògens només és limitada a causa dels seus efectes secundaris greus. En els últims anys, s'ha sabut que la daidzein tenia efectes estrogènics sense efectes secundaris evidents. A través de l’estudi de 76 dones climàtiques tractades amb daidzein, es va trobar que després de 6 mesos de tractament es van millorar 12 índexs del grup de tractament, amb menys puntuacions i diferències estadístiques.

Aquest estudi també va demostrar que després de sis mesos de tractament amb daidzein a les dones amb menopausa, l’índex de metabolisme ossi també va canviar, la BGP i la A van disminuir significativament i hi va haver una diferència estadística entre els dos grups. BGP i AKP són indicadors bioquímics de l’osteogènesi. Després de mig any de tractament, la BMD de daidzein va augmentar, mentre que els indicadors bioquímics de l’osteogènesi van disminuir. La malaltia cardiovascular en dones perimenopàusiques també és una espècie de malaltia relacionada amb els estrògens. La teràpia de substitució d’estrògens té un efecte definitiu. Daidzein té un efecte protector sobre el metabolisme dels lípids i la funció cardiovascular en dones en postmenopausa.

Fengchen Group és el principal proveïdor i fabricant de la pols de Daidzein de la Xina. Ens especialitzem en quantitats a granel i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor de pols ChinaDaidzein adequats quan ho necessitin. Quan aneu a comprar o comprar DaidzeinPowder de la Xina, visiteu el grup Fengchen.


La investigació també va demostrar que després de 3 mesos d’administració de Daidzein, el sèrum CT, GT i DLL dels pacients va disminuir significativament, en comparació amb abans del tractament, hi va haver una diferència estadística, la HDL va augmentar lleugerament i no hi va haver diferència estadística en comparació amb abans del tractament. . Els resultats van demostrar que la daidzein podria millorar el metabolisme dels lípids en sang en dones perimenopauses i prevenir malalties cardiovasculars en les dones perimenopàusiques.


Altres noms:

4H-1-Benzopiran-4-one, 7-hidroxi-3- (4-hidroxifenil) -; k251b; K 251-6; 7,4'-dihidroxiisoflavona; Tatoïna; daidzeol; Daizeol; Extracte de soja; 4 ', 7-Dihidroxiisoflavona; 7-Hydroxy-3- (4-hydroxyfhenyl) -4H-1-benzopyran-4-one; 7-Hidroxi-3- (4-hidroxifenil) cromona; Daidsein;

La més alta qualitat, fàbrica de substàncies pures de DaidzeinPower / Subministrador, fabricant a la Xina.


Si esteu buscant el daidzein cas 486-66-8, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: daidzein cas 486-66-8, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like