Chrysophyll Luteïna 75%

Segons les diverses funcions de la luteïna, podem enumerar els següents grups aplicables. També hem de parar atenció a la quantitat adequada de cromatofila Luteïna al 75% quan la mengem i utilitzar-la amb altres nutrients.

Detalls del producte

Chrysophyll Luteïna 75%

image001

Xina crisofil·la Luteïna 75% fàbrica, proveïdor, Manufacturerin Xina.

Característiques: prismàtic cristall groc amb brillantor metàl·lic

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Chrysophyll Luteïna 75%


Descripció:

Segons les diverses funcions de la luteïna, podem enumerar els següents grups aplicables. També hem de parar atenció a la quantitat adequada de cromatofila Luteïna al 75% quan la mengem i utilitzar-la amb altres nutrients.


Aplicacions

1. La luteïna de la crisofil·la El 75% és molt adequada per a personal específic: els treballadors (atletes, pilots d'avió, guàrdies, policies de trànsit) han de treballar al sol del migdia.

2. Els pacients amb malalties oftàlmiques també es beneficiaran de la luteïna de la crisofil·la en un 75%: cataracta, glaucoma, presbícia, ambliopia, estrabisme, astigmatisme, el consum quantitatiu regular de luteïna té un efecte atenuant.

3. Treballadors: les persones que solen fer servir ordinadors o mirar fixament les pantalles de televisió i les persones que sovint es queden tard o treballen a la nit tindran un millor benestar després d’utilitzar la luteïna amb crisofil·la en un 75%.

4. Pacients amb altres malalties: malalties cardiovasculars, malalties renals, proteïnes urinàries, diabetis.

La luteïna és un carotenoide, que pertany a pigments fotosintètics. La luteïna existeix naturalment en vegetals (com espinacs, cols, bròquils, etc.), flors, fruites i altres plantes. La luteïna pot transferir l’energia lumínica absorbida a la clorofil·la A en estat especial per a la seva transformació de l’energia lumínica i té la funció de protegir la clorofil·la.

La luteïna crisofil·la pura al 75% és un cristall groc prismàtic amb lluentor metàl·lica, inestable a la llum i a l’hidrogen, insoluble en aigua, soluble en oli i dissolvents en greixos. Guardeu-lo en un lloc fresc i sec, segellat contra la llum.

La crisofil·la Luteïna El 75% és el nutrient més important de la retina humana. Hi ha una alta concentració de luteïna a la màcula (centre visual) i lent de l’ull i la retina, però el cos humà no pot sintetitzar la luteïna per si sol. Ha de derivar-se de l’absorció d’aliments i, després, passar totes les dificultats, entrar a la lent i la màcula de la retina, jugar a un efecte antioxidant, neutralitzar els radicals lliures nocius, filtrar la llum blava destructiva als ulls i evitar els danys oxidatius causats per llum als ulls.

La luteïna amb crisofil·la natural El 75% és un excel·lent antioxidant. Pot evitar l’envelliment cel·lular i l’envelliment d’òrgans afegint quantitat adequada a l’aliment. També pot prevenir la pèrdua de visió i la ceguesa causada per la degeneració macular de la retina senil. La crisofil·la luteïna El 75% també es pot utilitzar com a additiu per a colorants de carns i ous d’aus de corral i com a agent colorant i nutritiu per a la salut a la indústria alimentària.

Els carotenoides són un grup de pigments naturals importants, pertanyents a compostos. Pigments grocs, ataronjats o vermells que es troben habitualment en animals, plantes superiors, fongs, algues i bacteris, principalment beta-carotè i a-carotè, d’aquí el nom. Des que es va separar el carotè a principis del segle XIX, se sap que hi ha més de 600 tipus de carotenoides a la natura, només uns 20 dels quals existeixen a la sang i als teixits humans. Els carotenoides que es troben al cos humà inclouen principalment d-carotè, P-carotè, criptoxantina, luteïna, licopè i zeaxantina, insolubles en aigua, solubles en dissolvents i greixos.


La més alta qualitat, luteïna de crisofil·la pura 75% fàbrica en pols / substància, proveïdor i fabricant a la Xina


Si busqueu la luteïna de la crisofil·la al 75%, no dubteu en contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: Luteïna de crisofil·la 75%, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like