Extracte de polisacàrids (xinxera)

El chinensemill (wolfberry) ExtractPolysaccharide és una mena de substància bioactiva, que pot afavorir la funció immune dels T, B, CTL, NK i macròfags i afavorir la producció de citocines com IL-2, IL-3 i TNF β. Millora la funció immune i la regulació dels ratolins amb tumor, quimioteràpia i lesions per radiació.

Detalls del producte

Extracte Polisacàrids de xinès (wolfberry)

Extracte de polisacàrids (xinxera)

Xina de xino (llagosta) Extracte de polisacàrids, proveïdors, fabricants de la Xina.

Nom del producte:

Característiques: Pólvora fina.

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Extracte Polisacàrids de xinès (wolfberry)


Descripció:

El chinensemill (wolfberry) ExtractPolysaccharide és una mena de substància bioactiva, que pot afavorir la funció immune dels T, B, CTL, NK i macròfags i afavorir la producció de citocines com IL-2, IL-3 i TNF β. Millora la funció immune i la regulació dels ratolins amb tumor, quimioteràpia i lesions per radiació.


La funció de la xarxa d’immunorregulació neuroendocrina (NIM) al gangli.

En els darrers anys, s'ha avançat la investigació de l'efecte immunomodulador dels extractes de polisacàrids de Chinensemill (wolfberry).

Aquest producte pot regular la immunitat i retardar l’envelliment. Es pot utilitzar en medicina.


Extracció i purificació:

L’extracció i la purificació dels extractes de polsacàrids de Chinensemill (llobur) es poden dividir en dos passos:

Un és l’extracció del polisacàrid de Lycium barbarum, l’altre és la classificació i purificació del polisacàrid de Lycium barbarum

Activitat fisiològica:

L’extracte del chinensemill (wolfberry) El polisacàrid té capacitat de protecció per al sistema reproductor.


Extracte de polsacàrids per a tractar la infertilitat en la medicina tradicional xinesa. El seu mecanisme de protecció del polisacàrid de Lycium barbarum sobre el sistema reproductor de rates es pot concretar mitjançant la seva acció antioxidant. Extracte dels chinensemill (wolfberry) Els polisacàrids poden allargar el temps d’apoptosi de les cèl·lules danyades per calor, inhibir l’expressió de LPO induïda per UV i el citocrom c induït de radicals lliures c. Extracte del chinensemill (wolfberry) Els polisacàrids també poden reduir l’oxidació del DNA trencat a les cèl·lules testiculars del ratolí.

Fengchen Group és el principal proveïdor i fabricant de pols d'extracte de polisacàrids de xinesa (wolfberry).


Antioxidació i anti-envelliment:

L’acumulació d’estrès oxidatiu afavorirà el procés d’envelliment. L’experiment de Chinensemill (wolfberry) ExtractPolysaccharides anti-envelliment utilitza principalment els radicals lliures com a portadors de la toxina. La funció antioxidant del polisacàrid de Lycium barbarum s’ha confirmat en un gran nombre d’experiments in vitro. S'ha informat que els polisacàrids d'extracte de Chinensemill (wolfberry) tenen capacitat antioxidant en diversos sistemes antioxidants in vitro, com ara la inhibició del 1,1-difenil-2-picril·lidrazina (DPPH), radical lliure, capacitat de reducció significativa, capacitat de descàrrega de superòxid, inhibició de l'hidrogen Hemòlisi mediada de radicals lliures de peròxid de ratolins glòbuls vermells i capacitat de quelinació ferrosa.


Immunomodulació:

L’extracte dels chinensemill (wolfberry) Els polisacàrids afecten la funció de regulació immune de moltes maneres. Mitjançant la separació i purificació del polisacàrid brut mitjançant cromatografia d’intercanvi d’ions, una espècie de complex de proteïnes polisacàrids, Lycium barbarum polysaccharide 3P, té la funció d’estimulació immune. Chinensemill (wolfberry) Extracte Polisacàrids 3P pot augmentar l’expressió d’IL-2 i TNF en monòcits de sang perifèrica humana. El nivell d'ARNm i proteïna depèn de la dosi amb el polisacàrid de Lycium barbarum, cosa que indica que té l'efecte de millorar la immunitat i el potencial anti-tumor Chinensemill (wolfberry) ExtractPolisacàrids 3P pot inhibir el creixement del sarcom S180 trasplantat i augmentar la capacitat fagocítica dels macròfags. , la proliferació i secreció d’anticossos dels macròfags de la melsa, l’activitat dels t macròfags danyats, l’expressió d’il2mrna i reduir la peroxidació dels lípids Un estudi ha demostrat que la LBP pot regular el fenotip i la maduresa funcional de les cèl·lules dendrítiques de la medul·la òssia del ratolí, que són importants antígens presenten cèl·lules i tenen un paper important en l’inici de la resposta immune primària.

Capacitat antitumoral de l'extracte de chinensemill (wolfberry). Polisacàrids:

Regular els lípids en sang i disminuir el sucre en sang

Capacitat de resistència a les radiacions.


Certificat d'Anàlisi (COA, TDS)

Nom del producte

Extracte Polisacàrids de xinès (wolfberry)

Element de prova

Estàndard

Resultat

Aparició

Pols fina marró

Compleix

Olor i sabor

Olor i Sabor característics

Compleix

Identificació

Hauria de complir.

Compleix

Excipient

Cap

Cap

Tamany de partícula

100% a través de 80 malles

Compleix

Pèrdua en l'assecat

≤5,0%

3,65%

Cendra

≤5,0%

2,81%

Residus de pesticides

666≤0.2 ppm

Compleix

DDT≤0.2ppm

Compleix

Metall gruixut

≤20 ppm

<20>

Arsènic

≤2ppm

<>

Dirigir

≤2ppm

<>

Comte de plaques

≤1000cfu / g

178cfu / g

Llevat i motlle

≤100cfu / g

37cfu / g

E.Coli

Negatiu

Negatiu

Salmonella

Negatiu

Negatiu

Estafilococ

Negatiu

Negatiu

Assaig

Polisacàrids (Chinensemill) ≥ 40,00%

42,73%


Extracte de xinèsxol (wolfberry) de primera qualitatPolisacàridsPolvora / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.


Hot Tags: polisacàrids d'extracte de chinensemill (wolfberry), fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like