Antocianidina extracte de nabiu

Quan les persones sanes o els pacients amb problemes de visió prenen l’extracte de nabiu sol o prenen β-carotè i vitamina E alhora, òbviament poden millorar la visió nocturna, respondre ràpidament a la foscor i recuperar l’agudesa visual ràpidament després els ulls estan exposats a la llum brillant. Aquesta és una de les habilitats de l’antocianidina amb extracte de nabiu.

Detalls del producte

Antocianidina extracte de nabiu

image001

Antocianidinfactor de l'extracte de nabiu de la Xina, proveïdor i fabricació de la Xina.

Sinònims: Antocianidines d'extracte de nabiu

Característiques: pols fina vermella violeta.

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Antocianidina extracte de nabiu


Descripció:

Quan les persones sanes o els pacients amb problemes de visió prenen l’extracte de nabiu sol o prenen β-carotè i vitamina E alhora, òbviament poden millorar la visió nocturna, respondre ràpidament a la foscor i recuperar l’agudesa visual ràpidament després els ulls estan exposats a la llum brillant. Aquesta és una de les habilitats de l’antocianidina amb extracte de nabiu.

Quan pilots, conductors i operadors d’ordinadors prenen Antocianidina de l’extracte de nabiu, pot millorar eficaçment la capacitat de regulació de la retina i reduir els danys de la visió causats per la contaminació lumínica i l’estimulació de la llum.

Les antocianidines extractes de nabius poden ajudar a mantenir la integritat capil·lar i a estabilitzar el col·lagen. Les antocianines també són poderosos antioxidants. Molts estudis clínics demostren que el nabiu s’utilitza per tractar el malestar del sistema circulatori, les varius i altres venes i artèries.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder en pols d’antocianidina extracte de nabiu de la Xina. Ens especialitzem en quantitats a granel i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor de pols d’antocianidina extracte ChinaBilberry adequats quan ho necessitin. Quan vingueu a comprar o comprar pols d’antocianidina extracte de nabiu procedent de la Xina, visiteu el grup Fengchen.

L’extracte de nabius L’antocianidina pot estabilitzar els fosfolípids a les cèl·lules endotelials, mantenir la integritat de l’estructura de la paret arterial augmentant el col·lagen i el mucopolisacàrid i protegir les venes i les artèries mitjançant la síntesi. Les antocianines també impedeixen que les plaquetes apareguin a la superfície de les cèl·lules endotelials

Agregació i adhesió de cares. L'estudi també va demostrar que l'antocianidina d'extracte de nabiu pot tenir un paper en el tractament cooperatiu de la retinopatia causada per heme i diabetis estimulant la producció de rodopsina.


Normalització de la permeabilitat capil·lar:

L’extracte de nabiu L’antocianidina té una activitat de “vitamina P” molt forta, que pot millorar el nivell de vitamina C a les cèl·lules i reduir la permeabilitat capil·lar i la fragilitat. Aquesta funció contribueix a la disminució de la permeabilitat de la barrera hematoencefàlica

Es creu que està relacionat amb malalties autoimmunes, esquizofrènia, anafilaxi cerebral i moltes altres malalties mentals del sistema nerviós central. L’extracte de nabiu L’antocianidina pot ajudar inhibint la degradació de l’enzim i el no enzim del col·lagen de la membrana basal capilar cerebral.

Els antocianidinhelps de l'extracte de nabiu mantenen la resistència del cervell a les drogues i productes de degradació que es produeixen naturalment.


Malaltia vascular

En vista del seu efecte en la normalització de la permeabilitat capil·lar, l'extracte de nabiu antocianidina s'utilitza per al tractament de la fragilitat capil·lar, les taques morades en sang, diversos trastorns de circulació cerebral (similars a l'efecte corresponent de Ginkgo biloba), insuficiència venosa.

La varicosa i els dèbils capil·lars renals condueixen a la pèrdua de sang rastre a l’orina (fuites capil·lars).

Efecte sobre les plaquetes:

L’agregació plaquetària excessiva està relacionada amb l’arteriosclerosi i la trombosi. Les antocianines, com altres flavonoides, tenen un efecte contra l'agregació evident sobre les plaquetes.


Aplicacions clíniques:

1. L’extracte de nabiu Antocianidincan s’utilitza per protegir la visió, prevenir la ceguesa, la llum blava, la cataracta, l’hemorràgia de la retina, millorar la miopia, la degeneració macular, l’omentum diabètic, la retinitis pigmentosa i la ceguera nocturna.

2. L’extracte de nabiu L’antocianidinfortifica els vasos sanguinis cerebrals, prevé els canvis patològics dels vasos sanguinis cerebrals, reforça els vasos sanguinis miocàrdics, reforça les artèries coronàries, reforça els vasos sanguinis renals i evita la ruptura de capil·lars glomerulars d’hematuria, uretritis i cistitis. Enforteix els vasos sanguinis

Prevenir varices i úlceres. Prevenir l'arteriosclerosi; prevenir la trombosi


Certificat d'anàlisi:

image002

Qualitat superior, extracte de nabiu pur antocianidinaPolvora / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu l'extracte de nabiu antocianidina, no dubteu en contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: extracte de nabiu antocianidina, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like