Extracte de nabiu Antocianidina (antocianidines), Antibianidines extractes de nabius

El nabiu s’utilitza durant segles, tant a nivell mèdic com alimentari en melmelades i pastissos. Està relacionat amb el nabiu i és originari del nord d’Europa.

Detalls del producte

Extracte de nabiu Antocianidina (antocianidines)

image001

Extracte de nabius a la Xina Antocianidina (antocianidines), extractes de nabius Antocianidines, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: Anthocanoside

Característiques: pols de color vermell fi amb olor característic.

Puresa (Assaig): antocianidines 25%


Paquet: tambor de 25 kg / fibra


Paraules clau:

Extracte de nabiu Antocianidina (antocianidines)


Descripció:

Ingredient actiu: Anthocyanoside

Especificació: 25%

Mètode de prova: UV-VIS

Extracte de nabius, antocianines anthocyanosides Vaccinium myrtillus L

El nabiu s’utilitza durant segles, tant a nivell mèdic com alimentari en melmelades i pastissos. Està relacionat amb el nabiu i és originari del nord d’Europa. La fruita de nabiu conté substàncies químiques conegudes com antocianòsids (extracte de nabius, antocianidina (antocianidines)), pigments de plantes que tenen excel·lents capacitats antioxidants. Treuen partícules nocives del cos conegudes com a radicals lliures, ajudant a prevenir o revertir el dany a les cèl·lules. S'ha demostrat que els antioxidants ajuden a prevenir diverses malalties a llarg termini, com ara malalties del cor, càncer i un trastorn ocular anomenat degeneració macular. El nabiu també conté vitamina C, que és un altre antioxidant.

S'han realitzat algunes investigacions per examinar el nabiu específicament en humans. La majoria de suggeriments sobre l’eficàcia de l’extracte de nabius sobre l’antocianidina (antocianidines) procedeixen de la investigació sobre antioxidants similars, o de proveta i estudis amb animals limitats, i s’aplica a continuació:

Insuficiència venosa crònica; Diabetis; Aterosclerosi; Diarrea i ferides

S'ha demostrat que el nabiu és eficaç per alliberar la fatiga ocular i per curar diverses malalties oculars. A més a més, l’extracte de nabius, l’antocianidina (antocianidines), es considera que és capaç de millorar la funció dels ulls i és ben rebut pels joves i les dones.

El principal ingredient eficaç, antocianina, varia segons la latitud, la il·luminació, la pluja i altres factors.

L'extracte de nabiu L'antocianidina (antocianidines), que és ric en extracte de nabiu, és un suplement natural antienvelliment, i ha estat investigat i demostrat com l'antioxidant més eficaç. L’extracte de nabiu l’antocianidina (antocianidines) s’ha utilitzat àmpliament en el tractament i precaució per a la malaltia del sistema digestiu, la malaltia del sistema circulatori i la malaltia oftalmològica.


Com a proveïdor més famós de l'extracte de nabius de la Xina, Antocianidina (Antocianidines) a la Xina, el poder de l'extracte de nabius del grup Fengchen és un paquet més complet i segur.

image002


Lliurament i enviament: Fengchen Group és un dels fabricants de pols més coneguts de l'extracte de nabius, antocianidina (antocianidines) a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.Ús i aplicacions:

-Productes farmacèutics: extracte de nabius L'antocianidina (antocianidines) s'ha utilitzat per tractar la diarrea, l'escorbut i altres condicions. És molt eficaç en el tractament de diarrea, rampes menstruals, problemes oculars, varius, insuficiència venosa (condició en la qual les venes no retornen de manera eficient la sang de les cames al cor) i altres problemes circulatoris, inclosa la diabetis.

- Com a additiu alimentari: Amb tantes funcions saludables, l’extracte de nabius, l’Antocianidina (Antocianidines) també s’afegeix als aliments per reforçar el sabor dels aliments i, alhora, beneficiar la salut humana.

- En cosmètics: l’extracte de nabius l’antocianidina (antocianidines) és molt útil per millorar la situació de la pell. És eficaç per esvair la piguesa, arrugues i fer que la pell estigui llisa.

image003


Fengchen Group és un proveïdor i un fabricant líder a l'exterior de l'exèrcit de nabius de la Xina, Antocianidina (Antocianidines). Estem especialitzats en quantitats a l'engròs i a granel, assegurant que tots els nostres clients tinguin el fabricant i el proveïdor adequat de l'extracte de l'exèrcit de nabiu de la Xina (Antocianidines) quan ho necessitin. Quan vagi a comprar o comprar l'extracte de nabiu Antocianidina (Antocianidines) en pols procedent de la Xina, us recomanem que us dirigiu al grup Fengchen.


Vam observar que menjar melmelada de nabius abans que els vols semblés millorar la seva visió nocturna. Molts dels pilots van afirmar que en vint minuts després de menjar l’embús, la seva visió ja estava millorant. És l’extracte de nabius, l’antocianidina (antocianidines), que els va ajudar. En els anys transcorreguts des de la guerra s'han conclòs nombrosos estudis sobre aquesta herba. Els científics van descobrir que es tracta de l’extracte de nabius, l’antocianidina (antocianidines) en el nabiu que millora la visió nocturna.


Extracte de nabiu L'antocianidina (antocianidines) conté almenys un 25% d'antocianidines. A més de trobar aquest extracte de nabiu millora la visió nocturna, les investigacions també han demostrat que també millora la seva miopia i l'agudesa visual global durant el dia. Es conclou que aquesta millora és deguda a l’efecte de l’extracte de nabius, l’antocianidina (antocianidines) sobre el subministrament de sang. En una altra investigació, el subministrament de sang a l'ull es va incrementar en un 75% en pacients que prenien extractes regulars de nabius d'antocianidines (antocianidines) que contenien suplements. Es pensa que els efectes positius d’aquest producte són més que els ulls humans. Es creu que l’extracte de nabiu l’antocianidina (antocianidines) enforteix les parets capilars. Aquesta protecció podria reduir la pressió arterial, reduir els coàguls, ajudar a eliminar les venes varicoses i millorar el subministrament de sang. També és un dels antioxidants més eficaços. De fet, l’extracte de nabiu es classifica amb més potència que les vitamines E i C.


Característica del producte

Nom llatí: Vaccinium myrtillus

Ingredient actiu: antocianidina

Mètode de proves: UV-VIS (estàndard EP / CN)

Part usada: fruita

Funció principal: Millora de la vista i antioxidant.

Especificació del producte: s

- 25% d'antocianidines

Aplicació / Models

- Aplicat en productes farmacèutics: l’extracte de nabius l’antocianidina (antocianidines) es converteix en càpsula per prevenir el càncer, resistir el càncer i antioxidant;

- Aplicat en aliments funcionals, Aplicat en additius alimentaris: s'utilitza principalment com a additius alimentaris per al colorant i l'assistència sanitària

- Aplicat en el camp cosmètic, l’extracte de nabius, l’antocianidina (Antocianidines), s’utilitza principalment per protegir els antioxidants i els raigs UV.


Beneficis:

1. Extracte de nabiu L'antocianidina (antocianidines) pot ser un bon antioxidant. Es tracta de l’activitat dels radicals lliures Scavenge, antioxidant. anti-radicalització i antienvelliment;

2. Extracte de nabiu L'antocianidina (antocianidines) ajudarà a millorar eficaçment la vista

3. Aquest producte és capaç de millorar la capacitat del sistema immunitari

4. Reduir les malalties del cor i es produeix un ictus

5. Ajudar a prevenir diverses malalties relacionades amb els radicals lliures

6. Millorar la flexibilitat de les artèries i les venes i el capil·lar sanguini

7. Extracte de nabiu L'antocianidina (antocianidines) pot ser relaxant vascular per tal d'afavorir el flux sanguini i la pressió arterial alta.

8. Resistència a l'efecte de la radiació

9. Revitalitzant el fetge, beneficiant el ronyó

10. Extracte de nabius L'antocianidina (antocianidines) també pot augmentar la flexibilitat dels capil·lars i reduir les lesions;


----------------------------

Producte: Extracte de nabiu

Nom llatí: Vaccinium myrtillus Linn

Aspecte: Pols fi de color violeta

Antocianidines:> 25%;

Antocianina: 1% -36%

Antocianidina lliure: <>

Olor: característic

Sabor: característic

Mida de partícules: 80 malla

Pèrdua d'assecat: <>

Densitat massiva: 40-60g / 100ml

Solvents d’extracció: etanol i aigua

Metalls pesats: <10>

Com: <1>

Nombre total de plaques: <1000 tfu="">

Llevat i motlle: <100 cfu="">

E.Coli: No detectat

Salmonella: no detectada

image004


Extracte de nabiu L'antocianidina (antocianidines) s'extreu al 100% de la fruita de nabiu original natural i europea, molt segura i bioactiva.


Fàbrica d'alta qualitat, antioxidant (antocianidines) d'extracte de nabius, fàbrica de pols / substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si esteu buscant l’extracte de nabiu antocianidina (antocianidines), s’extreuen antibiocitos, benvinguts a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: extracte de nabiu antocianidina (antocianidines), extracte de nabius antocianidines, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like