Arctium Lappa Extracte de llavors Arctiin

Arctium Lappa extracte de llavors Arctiin Xina Arctium Lappa Seed Extract Arctiin fàbrica, Proveïdor, Fabricant a la Xina. Nom del producte: Arctium Lappa Plant Part: Seed Effective ingredient: Arctiin Extract Method: Alcohol or water Especificació: 20%, 50%, 10:1 Arctium Lappa Seed Extract Arctiin és...

Detalls del producte

Arctium Lappa Extracte de llavors Arctiin

Arctium Lappa Seed Extract Arctiin cargo picture

Xina Arctium Lappa seed Extracte arctiin fàbrica, Proveïdor, Fabricant a la Xina.

Nom del producte: Arctium Lappa

Part de la planta: Llavor

Ingredient eficaç: Arctiin

Mètode d'extracte: Alcohol o aigua

Especificació: 20%, 50%, 10:1

Arctium Lappa Seed Extract Arctiin s'utilitza més comunament en fred, calor del vent, tos, flegma, mal de coll, rubèola, xarampió, erisipeles de galteres, carbuncle, nafres, etc. S'utilitza àmpliament en el tractament del càncer de laringe, càncer rectal i càncer de coll uterí. Les últimes investigacions mostren que aquest producte també és eficaç en el tractament de la diabetis i la nefropatia.

1. Efecte antitumorós

Un gran nombre d'estudis experimentals han demostrat que els lignans en Extracte de Llavors Arctium Lappa són els ingredients actius contra el càncer i antit tumoral. El mecanisme d'acció inclou la inhibició de la proliferació de cèl·lules tumorals, la citoxicitat directa, la metàstasi cel·lular antitor tumoral, la inducció de l'apoptosi cel·lular tumoral, la diferenciació inductora, la millora de la immunitat i la mutació anti mutacions.

Es troba que l'arctigenina era citotòxica a les cèl·lules canceroses pulmonars (A549), les cèl·lules canceroses (HepG2) i les cèl·lules canceroses gàstriques, però no a les cèl·lules normals. Arctium Lappa Seed Extract Arctiin pot inhibir la proliferació de cèl·lules canceroses fase G0 / G1 mitjançant la regulació de l'expressió de proteïna NPAT, que està relacionada amb el nivell de GSH intracel·lular. Es van utilitzar diferents concentracions d'arctigenina per tractar les cèl·lules SMMC-7721. La taxa d'inhibició de la proliferació cel·lular es va mesurar mitjançant el mètode MTT, el cicle cel·lular i la taxa d'apoptosi van ser detectats per la citometria de flux i bcl-2 mRNA va ser detectat per RT-PCR. Els resultats van mostrar que l'arctigenina podria inhibir significativament la proliferació i induir l'apoptosi de les cèl·lules SMMC-7721, que poden estar relacionades amb la regulació baixa del gen bcl-2 per arctigenina L'expressió de.

2. Efecte contra el virus de la grip

Arctium Lappa Extracte de llavors Arctiin pot inhibir eficaçment la grip A virus FM1 soca. L'efecte anti grip i el mecanisme del compost d'arctigenina in vitro i in vivo es van estudiar en ratolins model d'infecció intranasal viral. In vitro, l'aglycone no va inhibir la grip A 1 virus, però podria reduir l'índex pulmonar, perllongar la vida útil i induir interferó.

3. Efecte antiinflamatori

Arctium Lappa Seed Extract Arctiin, d'una banda, pot inhibir el senyal STAT dependent del ROS a través de la seva activitat antioxidant, d'altra banda, també pot inhibir significativament la fosforició de STAT1, STAT3 i JAK2 per inhibir l'expressió de l'INOS, reduint així l'expressió de factors inflamatoris. Per tant, l'arctigenina pot inhibir la inflamació mitjançant el bloqueig de la via de senyalització JAK-STAT. Arctiin té bons efectes antiinflamatoris i antipirètics.

4. Millorar la diabetis

Arctium Lappa Seed Extract Arctiin també pot reduir els nivells de MDA, IL-6 i TNF - α, inhibir l'activitat d'unió de NF - κ bp65 ADN, i augmentar l'activitat de dismutasa de superòxid (SOD) mitjançant la inhibició de l'activació i translocació nuclear de NF - κ B i la reducció del nivell de citocines proinflamatoris

De primera qualitat, Arctium Lappa Seed Extracte Arctiin fàbrica de pols / substància, Proveïdor, Fabricant a la Xina.

Si vostè està buscant l'arctium lappa extracte de llavors arctiin, benvingut a posar-se en contacte amb nosaltres. Som un dels principals i professionals fabricants i proveïdors de la Xina en aquest camp. Hi ha un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: arctium lappa extracte de llavors arctiin, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like