Extracte d'angèlica

Angelica Extracte de la Xina Angelica fàbrica d'extracte, proveïdor, fabricant a la Xina. Característiques: Marró Pols Sinensis(Oliv.) Diels; Part utilitzada: Especificació arrel: 5:1, 10:1, 20:1, Ligustilide 1% , Extracte d'Angelica s'ha utilitzat per períodes menstruals dolorosos o irregulars, incapacitat per concebre ...

Detalls del producte

Extracte d'angèlica

Angelica Extract cargo picture

Xina Angelica fàbrica d'extracte, proveïdor, fabricant a la Xina.

Característiques: pols marró

Sinensis(Oliv.) Diels; Part utilitzada: Arrel

Especificació: 5:1, 10:1, 20:1, Ligustilide 1% ,

Extracte d'angèlica s'ha utilitzat durant períodes menstruals dolorosos o irregulars, incapacitat per concebre els nens (infertilitat), i els símptomes de la menopausa. També s'ha utilitzat per a l'anèmia, mal de cap, pressió arterial alta, artritis, condicions de la bufeta, problemes de la pell i al·lèrgies.

L'arrel seca d'Angelica sinensis és comunament coneguda com angèlica xinesa i s'utilitza àmpliament en la medicina tradicional xinesa per a malalties ginecològiques, fatiga, anèmia lleu i pressió arterial alta.

Funcions d'extracte d'angèlica:

Extracte d'Angelica enriqueix la sang i regula el menstrual.

Aquest producte embelleix l'intestí aperient i cura les úlceres.

Cura el restrenyiment i la menstruació anormal.

Extracte d'angèlica es pot utilitzar per al tractament del dolor reumatisme i vertiginós giddy.

Aquest producte és una mena d'extracte vegetal utilitzat per tonificant la circulació sanguínia, la regulació de la menstruació i l'alleujament del dolor, l'intestí humit i la defecació, la deficiència de sang i el coloració, mareig, palpitació, menstruació irregular, dismenorrea, Dolor abdominal fred d'Atènia, sequedat intestinal i restrenyiment, artràlgia reumatisme, lesió tumoral, carfiteacle i úlcera.

Especificacions:

Extracte d'Angelica té sabor amarg, naturalesa càlida, no tòxic. Pot alleujar el dolor, trencar la mala sang i nodrir sang nova.

La cura de la pell i l'efecte cosmètic d'aquest producte prové d'Angelica sinensis, que pot expandir la pell capil·lar i accelerar la circulació sanguínia. Extracte d'angèlica és ric en elements traça, pot nodrir la pell i prevenir en brut. Es pot utilitzar per a l'acne, taques marrons, pigues i pèrdua del cabell.

Les investigacions de medicina xinesa mostren que Angelica Extract té la funció de tonificar la sang i promoure la circulació sanguínia, regular la menstruació i alleujar el dolor, humitejar els intestins i defecar. És adequat per als símptomes causats per la deficiència de sang, com ara complexió pàl·lida, mareig, palpitació, menstruació irregular, dismenorrea o hemorràgia postpart, depressió menopàusia i irritabilitat. Per tant, es coneix com la medicina sagrada de la medicina tradicional xinesa.

Extracte d'Angelica té efectes anticolinèrgics, antioxidants i lliures radicals, pot inhibir la contracció uterina. Les seves substàncies no volàtils solubles en aigua poden excitar el múscul uterí i enfortir la contracció, mentre que els seus components volàtils poden inhibir l'úter, reduir la seva contracció rítmica i relaxar l'úter.

Al mateix temps, Extracte d'Angelica té l'efecte de la deficiència anti-vitamina E. També pot reduir l'excitabilitat del miocardi, tractar la fibril·lació auricular, i inhibir l'amplitud i freqüència de contracció cardíaca. Extracte d'angèlica pot reduir la pressió arterial, reduir lleugerament els lípids de la sang, i té efecte preventiu sobre la malaltia aòrtica. Té un cert efecte sobre el tractament de l'aterosclerosi.

Alta qualitat, Angelica Extracte de pols / fàbrica de substàncies, Proveïdor, Fabricant a la Xina.

Si vostè està buscant l'extracte d'angèlica, benvingut a posar-se en contacte amb nosaltres. Som un dels principals i professionals fabricants i proveïdors de la Xina en aquest camp. Hi ha un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: extracte d'angèlica, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like