Àloe Vera Gel pols liofilitzat

Àloe vera gel congelat pols xina Aloe vera gel congelat fàbrica de pols seca, Proveïdor, Fabricant a la Xina. Sinònims: Nom llatí Aloe barbadensis Miller CAS Nombre: 85507-69-3 Característiques: Off -pols blanca. És fàcil absorbir la humitat en l'aire. Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra utilitzat ...

Detalls del producte

Gel d'àloe vera en pols liofilitzat

Aloe vera gel freeze-Dried Powder

Xina Àloe vera gel fàbrica de pols liofilitzat, Proveïdor, Fabricant a la Xina.

Sinònims: Nom llatí Aloe barbadensis Miller

Número de cas: 85507-69-3

Característiques: Off -pols blanca. És fàcil absorbir la humitat en l'aire.

Paquet: 25Kgs/Tambor de fibra

Part usada :Leaf

Especificació: 100:1, 200:1

Aloe vera, també conegut com a Aloe vera var. Pertany al gènere lilici d'herbes perennes perennes. Aloe vera és nativa de la Mediterrània, Àfrica.

Àloe vera gel congelat-Pols seca és prefereix al públic a causa de la seva característica per al cultiu. Segons la investigació de l'àloe vera, compta amb més de 300 tipus de varietats silvestres i només sis varietats comestibles tenen valor medicinal. Com l'àloe vera, l'àloe curaçao, etc.

Àloe vera gel congelat-pols seca es pot aplicar en el camp farmacèutic, additius alimentaris i camp cosmètic. No hi ha dubte que l'àloe vera és la nova estrella de l'extracte de la planta.

Funcions

1. Amb la funció d'antibactericida i antiinflamatori, Gel d'Àloe vera congelat-Pols seca accelera la concrescència de les ferides.

2. Aquest producte eliminarà el material de residus del cos i la promoció de la circulació sanguínia.

3. Àloe vera gel congelat-pols seca és capaç de blanquejar i hidratar la pell, especialment en el tractament de l'acne.

4. Alleuja el dolor i el tractament de la ressaca, la malaltia, la marejos.

5. Gel d'àloe vera en pols liofilitzat és capaç d'evitar que la pell estigui danyada per la radiació ultraviolada i fent que la pell sigui suau i elàstica.

Aquest producte és beix o pols homogeni groc clar, fàcil d'absorbir la humitat.

Avantatges: l'assecat-congelació al buit és un procés de sublimació i assecat en estat sòlid després de congelar els materials a processar. A causa de l'assecat al buit, hi ha poc oxigen i els components fàcilment oxidats estan protegits. Gel d'àloe vera en pols liofilitzat té bon color i activitat. La pèrdua d'activitat de components desnaturalats volàtils i tèrmics és molt poca, que pot mantenir l'estat original del producte.

Àloe vera gel congelat-Pols seca conserva els ingredients principals de gel d'àloe, i té les funcions d'hidratació, protecció solar, antiinflamatori i analgèsic. Té un bon efecte curatiu sobre la curació de cremades, escates i talls, i és també un bon immunomodulador. S'utilitza àmpliament en cosmètica, aliments saludables i medicaments.

La pols liofilitzada d'Àloe Vera està feta d'Àloe Vera, i la seva essència s'extreu per la més alta tecnologia i súper concentrada. Conté rics emodins, polisacàrids, proteïnes, enzims, vitamines, elements traça, aminoàcids, etc. Pot promoure la peristaltosi intestinal gran, intestins humits i defecar, millorar el restrenyiment, desintoxicació profunda, anti-úlcera, antiinflamatori i desintoxicació, millorar la immunitat, embellir i blanquegen la pell, resistir les arrugues, eliminar taques de color, promoure la renovació de la pell, alleujar les molèsties menstruals de les dones, promoure el desenvolupament del pit, i promoure la cicatrització de ferides.

Utilitat funcional:

1. Àloe vera gel congelat-pols seca eficaçment prevenir i alleujar el restrenyiment. Els ingredients eficaços en pols liofilitzada Àloe poden promoure la peristaltosi intestinal, eliminar toxines en el cos, i aconseguir l'efecte de la defecació.

2. Prevenció de la malaltia de l'estómac, esofagitis, estomatomatitis. Àloe polisacàrid en pols liofilitzada Àloe té millor úlcera anti i efectes antiinflamatoris.

3. Efecte de bellesa. Àloe vera gel pols liofilitzat és un hidratant natural i astringent, que pot astringe, suavitzar, hidratar, disminuir la inflamació, blanquejament, prevenir les arrugues, tractar l'acne, i prevenir els raigs ultraviolats. L'ús extern pot mantenir la pell humida i elàstica. Al mateix temps, pot eliminar les taques i taques deixades per l'acne.

4. Àloe vera gel congelat-pols seca és capaç de reduir les possibilitats d'aconseguir hipertensió, diabetis. Conté un gran nombre de polisacàrids, que poden eliminar el colesterol, suavitzar els vasos sanguinis endurits, i promoure la circulació sanguínia i el metabolisme. És molt útil per reduir el sucre en la sang.

5. Àloe vera gel congelat-pols seca pot complementar aquestes substàncies necessàries pel cos humà i regular la immunitat humana de forma integral.

D'alta qualitat, gel d'Àloe vera fàbrica de pols liofilitzat, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si vostè està buscant el gel d'àloe vera en pols liofilitzat, benvingut a posar-se en contacte amb nosaltres. Som un dels principals i professionals fabricants i proveïdors de la Xina en aquest camp. Hi ha un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: àloe vera gel pols liofilitzat, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like