Salicilato de sodi, salicilato de magnesi BP USP EP JP

Solubilitat: un compost blanc i cristal·lí, C7H5NaO3, soluble en aigua, alcohol, CLAU Paraules: Salicilato de sodi, salicilato de magnesi BP USP EP JP --------------------- Descripció de salicilato de sodi: salicilato de sodi és una sal de sodi d'àcid salicílic. Es pot preparar a partir de fenol de sodi ...

Detalls del producte

Sodium Salicylate, Magnesium Salicylate picture.jpg


Nom del producte:

Salicilat de sodi

Salicilato de magnesi

Sinònims:

Salicilato de Na, Salicilato de Natrium, Salicilato de Sodi

Mg salicilat

Característiques:

Cristall incolor o pols de vidre o llesca de vidre.

pols de cristall blanc

Número CAS:

54-21-7

18917-95-8

Fórmula:

C7H5NaO3 NaC7H5O3

C14H10MgO6 4H2O

Estructura:

Sodium Salicylate structure formula.jpg

Magnesium Salicylate structure formula.jpg

Paquet:

25Kgs / tambor de fibra ; 25 kg / bossa

25Kgs / tambor de fibra ; 25 kg / bossa


Solubilitat: un compost blanc i cristal·lí, C7H5NaO3, soluble en aigua, alcohol,

Paraules clau: salicilato de sodi, salicilato de magnesi BP USP EP JP

---------------------

Descripció del salicilato de sodi:

El salicilato de sodi és una sal de sodi d'àcid salicílic. Es pot preparar a partir de fenolat sòdic i diòxid de carboni sota major temperatura i pressió. Històricament, el salicilato de sodi ha estat sintetitzat per hidròlisi de salicilato de metil (extret de plantes d'hivernacle o l'escorça del bedoll) amb un excés d'hidròxid de sodi i escalfant-lo sota reflux.


El salicilato de sodi s'utilitza en medicaments com analgèsics i antipirètics. El salicilato de sodi també actua com a fàrmac antiinflamatori no esteroide i indueix apoptosi en cèl·lules cancerígenes. També és possible reemplaçar l'aspirina per a persones sensibles a ella. També es pot utilitzar com a fòsfor per a la detecció de radiació ultraviolada i electrons al buit.

Com a fàrmac antiinflamatori no esteroide, el salicilato de sodi irreversiblement acetila les ciclooxigenasas I i II, inhibint així la síntesi de prostaglandines i la inflamació i el dolor associats. Aquest agent també pot activar la proteïna quinasa activada per mitogen, induint així l'apoptosi en les cèl·lules canceroses.

---------------------------------------

Usos i aplicacions de salicilato de sodi:

En la fabricació d'aspirina, salicilato de metilo i altres salicilats, té un paper important. El salicilato de sodi també pot ser l'agent d'acoblament dels colorants azoicos. A més, també es pot aplicar com a conservant alimentari.

Fotografia de Salicilat de sodi:

Sodium Salicylate main picture.jpg

-----------------------

Descripció del salicilato de magnesi:

El salicilato de magnesi és un fàrmac antiinflamatori analgèsic i no esteroide comú que s'utilitza per tractar dolors musculars lleus o moderats. El salicilato de magnesi també s'aplica per tractar mals de cap, dolor d'esquena general i alguns dolors articulars com l'artritis.

El salicilato de magnesi es troba en una varietat de medicaments sense recepta com un antiinflamatori, principalment per alleujar el dolor d'esquena. El salicilato de magnesi pot ser una alternativa OTC eficaç als AINEs amb recepta, tant amb efectes antiinflamatoris com per alleujar el dolor.


Magnesium Salicylate és un fàrmac antiinflamatori no esteroide (AINES) en un grup de medicaments anomenats salicilats. Actua reduint substàncies en el cos que causen dolor, febre i inflamació.

El salicilato de magnesi s'aplica àmpliament per reduir el dolor, la inflamació i la rigidesa articular causada per l'artritis.

----------------------

Ús i funcions del salicilato de magnesi:

Alteració de la febre, analgèsia, anti-reumatisme, usada parcialment per l'artritis reumatoide.

Fotografia de Salicilato de magnesio:

Magnesium Salicylate main picture.jpg

---------------------

Fengchen Group és un proveïdor líder de salicilato de sodi, salicilato de magnesi BP USP EP JP Powder de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de salicilato de sodi, salicilato de magnesi BP USP EP JP pols quan ho necessitin. Quan compreu o compra salicilato de sodi, salicilato de magnesi BP USP EP JP Powder, dirigiu-vos al grup Fengchen.

--------------------------

Certificat d'anàlisi de salicilato de sodi:

Aparença de salicilato de sodi: vidre incolor o pols de vidre o llesca de vidre.

Contingut (Puresa de salicilat sòdic): 99,0-101,0%

Acidesa: 20 ml de mostra no superior a 2.0 ml de NaOH 0,01 M.

Sulfat: ≤ 600 ppm

Heavy metal: ≤20PPm

Clorat: ≤200 ppm

Pèrdua en l'assecat: ≤0,5%

Acidesa: no pot superar els 2,0 ml quan es consumeix una solució estàndard de 0,01MnaOH

--------------------------------------

Certificat d'anàlisi de salicilato de magnesi:

Personatges: pols de cristall blanc

Contingut de magnesi: 7,9% -8,5%

Pèrdua en l'assecat: 17,5% -20,0%

Heavy metal: ≤ 0,004%

Contingut (Puresa de salicilato de magnesi): 98% -103,0%

-----------------------------

Salicilato de sodi pur, salicilato de magnesi BP USP EP JP Pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Salicilato de sodi de la Xina, salicilato de magnesi BP USP EP JP Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Salicilato de sodio de la Xina, salicilato de magnesi BP USP EP JP Fabricants de pols a la Xina.

Si esteu buscant el salicilato de sodi, salicilato de magnesi bp usp ep jp, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: salicilato de sodi, salicilato de magnesi bp usp ep jp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like