Rivaroxaban Raw Material, API BP USP EP

Nom del producte: Rivaroxaban, Rivaraoxaban Número CAS: 366789-02-8 Característiques: Pols cristal·lí groc o blanc, sense olor, peribles. Assay: 99% Fórmula molecular mínima: C19H18ClN3O5S Estructura: Paquet: 25KG tambor de cartró; Paquet: tambor de cartró 25KG; 25Kgs / Fibra de tambor Paraules clau: ...

Detalls del producte

Rivaroxaban Raw Material, API BP USP EP picture.jpg

Nom del producte: Rivaroxaban, Rivaraoxaban

Número CAS: 366789-02-8

Característiques: pols cristal·lina blanca o groga, inodora, perible

Assay: 99% Min

Fórmula molecular: C19H18ClN3O5S

Estructura:

Rivaroxaban Raw Material, API BP USP EP Structure formula.jpg

Paquet: tambor de cartró 25KG;

Paquet: tambor de cartró 25KG; 25Kgs / tambor de fibra

PARAULES CLAU:

Rivaroxaban, Raw Material de Rivaraoxaban, API BP USP EP

-------------------------

Descripció de la matèria primera de Rivaroxaban, API BP USP EP:

Rivaroxaban és un medicament anticoagulant (més prim de la sang), que es pren per boca. S'utilitza comunament per evitar coàguls de sang. Rivaroxaban, Raw Material de Rivaraoxaban, API BP USP EP és el primer inhibidor actiu directe Xa actiu que es pren per boca. La inhibició màxima del factor Xa es produeix quatre hores després d'una dosi. Els efectes tenen una durada aproximada d'entre 8 i 12 hores, però l'activitat del factor X no torna a la normalitat en 24 hores, de manera que és possible una dosificació diària.

Usos mèdics de Rivaroxaban, Raw Material de Rivaraoxaban, API BP USP EP:

En aquells amb fibril·lació auricular no valvular, sembla ser tan eficaç com la warfarina en la prevenció de cops no hemorràgics i esdeveniments embòlics. Rivaroxaban, Raw Material de Rivaraoxaban, API BP USP EP s'associa amb taxes més baixes d'esdeveniments de sagnat greu i mortal que la warfarina, encara que rivaroxaban s'associa amb taxes més altes de sagnat en el tracte gastrointestinal.


Rivaroxaban, Rivaraoxaban Raw Material, API BP USP EP també es creu que prevenir i tractar el tromboembolisme venós.

Efectes adversos de Rivaroxaban, Raw Material de Rivaraoxaban, API BP USP EP:

L'efecte advers més greu és l'hemorràgia, incloent sagnat intern sever. Rivaroxaban, Raw Material de Rivaraoxaban, API BP USP EP s'associa amb menors taxes d'esdeveniments de sagnat greus i mortals que la de warfarina, però està associada a taxes més altes de sagnat al tracte gastrointestinal. Actualment, no hi ha antídot per a Rivaroxaban, Rivaraoxaban Raw Material, API BP USP EP (a diferència de la warfarina, la seva acció es pot invertir amb vitamina K o concentrat de protrombina), el que significa que un sagnat greu pot ser difícil de manejar.

-------------------


----------------------

Fengchen Group és un proveïdor líder de Rivaroxaban, Rivaraoxaban Raw Material, API BP USP EP Po de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte de Rivaroxaban, Rivaraoxaban Raw Material, API BP USP EP en pols quan ho necessitin. Quan vulgueu comprar o comprar Rivaroxaban, Rivaraoxaban Raw Material, API BP USP EP en pols, dirigiu-vos al Grup Fengchen.

--------------------------

Fabricació rutina de

Rivaroxaban Raw Material, API BP USP EP flow chart.jpg

----------------------------

Certificat d'anàlisi


Nom del producte

Rivaroxaban, Raw Material de Rivaraoxaban, API BP USP EP

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Rivaroxaban, Rivaraoxaban

Pols cristal·lina blanca o gairebé blanca

Compleix

Solubilitat

Soluble en N, N-dimetilformamida, lleugerament soluble en àcid acètic glacial, molt lleugerament soluble en acetonitril, pràcticament en soluble en etanol o aigua

Compleix

Identificació 1:

UV: la longitud d'ona d'absorció màxima ha de ser de 248nm, 200nm; absorció mínima a 220nm.

Compleix

Identificació 2:

IR: L'espectre d'absorció IR de la mostra correspon al de la referència.

Compleix

Identificació 3:

HPLC: el temps de retenció del pic major en la solució de prova correspon al pic de Rivaroxaban en la solució de referència del racemato

Compleix

Punt de fusió

228 ° C ~ 232 ° C

229 ° C ~ 231 ° C

Rotació òptica específica

-46 ° ~ -51 °

-48.7 °

Clorur

≤ 0,1%

<>

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0,01%

Residual a l'encès

≤ 0,1%

0,01%

Heavy Metall

≤ 20 ppm

<>

Sustancia relacionada:

Impureza individual ≤ 0,1%
Impureses totals ≤ 1,0%

0,06%
0.13%

Enantiómer

≤ 1,0%

<>

Assaig (Puresa)
Rivaroxaban, Rivaraoxaban

98,0% ~ 101,0%

99,9%


--------------------------------------

Usos i aplicacions de Rivaroxaban, Raw Material de Rivaraoxaban, API BP USP EP:

Rivaroxaban es recomana com una bona opció per tractar l'embolisme pulmonar i prevenir la trombosi venosa recurrent i l'embolisme pulmonar en adults.

Rivaroxaban està indicat per al 'tractament de la trombosi venosa profunda i l'embolisme pulmonar, i la prevenció de la trombosi venosa profunda recurrent i l'embolisme pulmonar en adults'. Per al tractament inicial de l'embolisme pulmonar agut, es recomana la dosi recomanada de Rivaroxaban, Rivaraoxaban Raw Material, API BP USP EP a 15 mg dues vegades al dia durant els primers 21 dies seguits de 20 mg una vegada al dia per continuar el tractament i la prevenció de vena recurrent tromboembolisme.


Fibril·lació auricular no valvular per prevenir accidents vasculars cerebrals i embòlia sistèmica.

Rivaroxaban, Rivaraoxaban Raw Material, API BP USP EP també es pot utilitzar per a la prevenció d'esdeveniments tromboembòlics venosos en cirurgia total de cadàver o hipertensió electiva.

- Rivaroxaban, Raw Material de Rivaraoxaban, API BP USP EP pot ser anti-coagulant; Factor X inhibidor, Rivaroxaban és un inhibidor directe actiu del factor Xa (Ki = 0,4 nM), que és un component crucial de les vies intrínseques i extrínsecs de la cascada de la coagulació sanguínia. Mostra> 10.000 vegades més selectivitat del Factor Xa en comparació amb altres proteases serines relacionades. En els diferents models de trombosi arterial i venosa, Rivaroxaban, Raw Material de Rivaraoxaban, l'API BP USP EP inhibeix la formació de trombina sense prolongar el temps de sagnat i ha estat aprovat per al seu ús clínic com a anticoagulant en la prevenció de l'ictus i el tractament de tromboembolisme venós. .


-Un nou agent antitrombòtic. Inhibidor FXa molt potent i selectiu i directe

--------------------------

Rivaroxaban, Raw Material de Rivaraoxaban, API BP USP EP actua impedint que la sang s'apoderi de la coagulació tan ràpidament o tan eficaçment com sigui normal. Completa aquesta missió bloquejant una substància de la sang que està involucrada en el desenvolupament de coàguls de sang, anomenat factor Xa.

De vegades, els coàguls sanguinis nocius es poden formar a les venes de les cames, els pulmons, el cervell o el cor, i provoquen un bloqueig. És més probable que succeeixi si teniu certs tipus de cirurgia o si teniu un batec cardíac irregular ràpid. Durant molts anys, un medicament anomenat warfarina s'ha utilitzat habitualment per tractar coàguls de sang com aquests i també per ajudar a protegir-los. Tanmateix, les persones que prenen warfarina necessiten proves de sang regular per mesurar la rapidesa amb els coàguls sanguinis. Això sovint significa que la dosi de warfarina pot canviar bastant freqüentment. Rivaroxaban, Raw Material de Rivaraoxaban, API BP USP EP treballa de manera lleugerament diferent a la warfarina, de manera que les persones que prenen rivaroxaban no necessiten proves de sang regulars.

Rivaroxaban, Raw Material de Rivaraoxaban, API BP USP EP es prescriu per tractar coàguls sanguinis que causen trombosi venosa profunda i embolisme pulmonar. Rivaroxaban, Rivaraoxaban Raw Material, API BP USP EP també es prescriu per ajudar a protegir contra els coàguls de sang per a aquells que tenen cirurgia de maluc o genoll, o hi ha un cert tipus de ritme cardíac ràpid irregular conegut com a fibril·lació auricular.

--------------------------

Farmacodinàmica:

Rivaroxaban, Rivaraoxaban Raw Material, API BP USP EP és un anticoagulant que s'uneix directament al factor Xa. Posteriorment, bloqueja efectivament l'amplificació de la cascada de la coagulació, evitant la formació del trombo. Rivaroxaban, Raw Material de Rivaraoxaban, API BP USP EP és un anticoagulant unqiue per dos motius. En primer lloc, no implica l'antitrombina III (ATIII) per exercir els seus efectes anticoagulants. En segon lloc, Rivaroxaban, Raw Material de Rivaraoxaban, API BP USP EP és un agent oral mentre que l'heparina no fraccionada i heparina de baix pes molecular àmpliament utilitzada només per a ús parenteral. Encara que el temps de tromboplastina parcial activat i HepTest es perllonguen de manera dependent de la dosi, no es recomana cap prova per avaluar els efectes farmacodinàmics del rivaroxaban. L'activitat Anti-Xa i la inhibició de la vigilància d'activitat anti XA tampoc no es recomanen malgrat estar influenciada per rivaroxaban.

--------------

Mecanisme d'acció de Rivaroxaban, Raw Material de Rivaraoxaban, API BP USP EP:

Rivaroxaban és un inhibidor selectiu de FXa. No requereix un cofactor (com l'antitrombina III) per a l'activitat. Rivaroxaban inhibeix l'activitat lliure de FXa i protrombinasa. Rivaroxaban no té efecte directe sobre l'agregació plaquetària, sinó que inhibeix indirectament l'agregació plaquetària induïda per la trombina. En inhibir FXa, rivaroxaban disminueix la generació de trombina.


Rivaroxaban inhibeix competitivament el factor Xa lliure i coàgul. Es necessita el Factor Xa per activar la protrombina (factor II) a la trombina (factor IIa). La trombina és una serina proteasa que es requereix per activar fibrinógeno a la fibrina, que és la malla solta que completa el procés de coagulació. Atès que una molècula del factor Xa pot generar més de 1000 molècules de trombina, els inhibidors selectius del factor Xa són profundament útils per acabar amb l'amplificació de la generació de trombina. L'acció del rivaroxaban és irreversible.

------------

Rivaroxaban pur, Rivaraoxaban Raw Material, API BP USP EP Pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Rivaroxaban, Rivaraoxaban Raw Material, API BP USP EP Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Xina Rivaroxaban, Rivaraoxaban Raw Material, API BP USP EP Fabricants de pols a la Xina.

Productes relacionats:

Si esteu buscant la matèria primera rivaroxaban, api bp usp ep, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: rivaroxaban matèria primera, api bp usp ep, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like