Piroxicam Powder Raw Material

Nom del producte: Piroxicam en pols de matèria primera Sinònims: Piroxicamum, Pyroxycam, piroksikam o piroxikam; piroksikam Número CAS: 36322-90-4 Característiques: Puresa blanca (blau) a puresa sòlida Puresa (assaig): 99% Fórmula mínima molecular: C15H13N3O4S Estructura: Paquet: 25Kgs / Paquet: 25Kgs / Fibra Tambor ...

Detalls del producte

Piroxicam Powder Raw Material.jpg

Nom del producte: Piroxicam en pols de matèria primera

Sinònims: Piroxicamum, Pyroxycam, piroksikam o piroxikam; piroksikam

Número CAS: 36322-90-4

Característiques: sòlids en blanc i blanc a groc pàl·lid

Puresa (assaig): 99% mín

Fórmula molecular: C15H13N3O4S

Estructura:

Piroxicam Powder Raw Material Structure formula-1.gif

Piroxicam Powder Raw Material Structure formula-2.jpg

Paquet: 25Kgs /

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

Nom químic: 4-Hydroxy-2-methyl-N- (2-pyridyl) -2H-1,2-benzothiazin-3-caboxyamid-1,1-dioxid

Informació del transport: ONU 2811

Paraules clau : Piroxicam en pols de matèria primera

-------------------------

Descripció de Piroxicam en pols de matèria primera:

Aquest producte és un agent antiinflamatori no esteroide inhibidor de la ciclooxigenasa (AINE) que està ben establert en el tractament de l'artritis reumatoide i la osteoartritis i s'utilitza per a trastorns musculoesquelètics, dismenorrea i dolor postoperatori. La seva llarga vida mitjana permet administrar-la una vegada al dia.

-----------------

La matèria primera de Piroxicam Powder va ser inicialment creada per als humans com a analgèsic. Però amb la dosi adequada del veterinari, també es pot administrar a gats i gossos amb alguns càncers i com a analgèsic per a l'artritis. Piroxicam és un medicament antiinflamatori no esteroide (AINE), de manera que redueix tant el dolor com la inflamació. Normalment, es recomana la utilització de matèries primeres de piroxicam en gossos que experimenten neoplàsies, una condició en què les masses anormals del teixit es desenvolupen en tumors dins del cos. Consulteu amb el vostre veterinari si aquest és el fàrmac adequat per als símptomes de la seva mascota.

----------------------

En alguns països, Piroxicam està escrit com piroksikam o piroxikam) és un fàrmac antiinflamatori no esteroide (AINE) de la classe oxicam que s'utilitza per alleujar els símptomes d'afeccions doloroses i inflamatòries com l'artritis. La piroxicam pólvora actua per prevenir la producció de prostaglandines endògenes que intervenen en la mediació del dolor, la rigidesa, la tendresa i la inflamació. Les matèries primeres de piroxicam en pols estan disponibles com a càpsules, pastilles i (no en tots els països) com un gel lliure de recepta del 0,5%. També està disponible en una formulació betadex, que permet una absorció més ràpida de piroxicam del tracte digestiu. La matèria primera de Piroxicam Powder és un dels pocs AINE que poden rebre vies parentals.

Usos mèdics de Piroxicam en pols de matèria primera:

S'utilitza en el tractament de reumatoide i osteoartritis, dismenorrea primària, dolor postoperatori; i actua com un analgèsic, especialment quan hi ha un component inflamatori.

-------------------

La matèria primera de Piroxicam Powder és un medicament receptat que s'utilitza per alleujar els símptomes d'artrosi i artritis reumatoide, entre altres condicions relacionades amb el dolor, la inflamació, la inflamació i la rigidesa. El fàrmac forma part d'una classe de fàrmacs anomenats medicaments antiinflamatoris no esteroides (AINE) i Piroxicam pols té funcions per inhibir determinades hormones que causen inflamació i dolor al cos. La matèria primera de piroxicam en pols es presenta en forma de càpsula i s'ha de prendre amb un got d'aigua. Les matèries primeres de Piroxicam Powder i altres AINE tenen una sèrie de possibles efectes secundaris, com ara diarrea, gas i acidesa.

---------------

La matèria primera de piroxicam és una droga antiinflamatòria no esteroide (AINE) que pertany a la classe oxicam. Està disponible per a ús humà sota una varietat de noms comercials. En els éssers humans, Piroxicam s'utilitza com a matèria primera de pólvora com a analgèsic, per alleujar els símptomes de l'artritis i per facilitar el dolor postoperatori.

----------------

Ús i aplicació de Piroxicam en pols de matèria primera:

El piroxicam s'utilitza per reduir el dolor, l'inflor i la rigidesa articular de l'artritis. Reduir aquests símptomes us ajuda a fer més activitats diàries. La matèria primera de piroxicam en pols es coneix com un fàrmac antiinflamatori no esteroide (AINE). Funciona bloquejant la producció del cos de determinades substàncies naturals que causen inflamació.

---------------------------------------

Farmacodinàmica de Piroxicam en pols de matèria primera:

Piroxicam es troba en una classe de medicaments anomenats medicaments antiinflamatoris no esteroides (AINE). La piruxicam en pols de matèria primera actua reduint les hormones que causen inflamació i dolor al cos. Aquest fàrmac s'utilitza per reduir el dolor, la inflamació i la rigidesa causades per l'artritis reumatoide i la osteoartritis.


Mecanisme d'acció de Piroxicam en pols de matèria primera:

L'efecte antiinflamatori de Piroxicam pot resultar de la inhibició reversible de la ciclooxigenasa, causant la inhibició perifèrica de la síntesi de prostaglandines. Les prostaglandines són produïdes per un enzim anomenat Cox-1. Piroxicam bloqueja l'enzim Cox-1, resultant en la interrupció de la producció de prostaglandines. Piroxicam també inhibeix la migració de leucòcits en llocs d'inflamació i evita la formació del tromboxano A2, un agregador, per les plaquetes.

Ruta d'eliminació per Piroxicam en pols de matèria primera:

Les matèries primeres de Piroxicam Powder i els seus productes de biotransformació són excretades en orina i femta, amb el doble que apareixen a l'orina, com a les femtes. Aproximadament el 5% d'una dosi de piroxicam s'excreta sense canvis. No obstant això, una part substancial de l'eliminació de matèria primera de piroxicam en pols es produeix pel metabolisme hepàtic. La matèria primera de piroxicam en pols s'excreta en la llet humana.

----------------------

Fengchen Group és un proveïdor líder de Piroxicam en pols de matèria primera de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte de Piroxicam en pols de matèria primera quan ho necessitin. Quan compreu o compra Piroxicam en pols en brut, dirigiu-vos al Grup Fengchen.

--------------------------


----------------------------

Índexs principals de Piroxicam en pols de matèria primera:

Índex de refracció: 1.714

Densitat: 1.563 g / cm3

Punt de fusió: 198-200 ° C

Temperatura d'emmagatzematge: 2-8 ° C

Aspecte: blanc i groc pàl·lid sòlid

---------------------

Efectes secundaris de Piroxicam:

Els efectes secundaris poden incloure irritació i ulceració gastrointestinal i la nefrotoxicitat.

Piroxicam de primera qualitat, matèria primera de pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Piroxicam en pols Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Xina Piroxicam Matèries primeres Fabricants de pols a la Xina.

Productes relacionats:


Si busqueu la matèria primera de piroxicam en pols, podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Piroxicam poudre matèria primera, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like