Oxiracetam Raw Material, API

Nom del producte: Oxiracetam Sinònims: 4-Hydroxy-2-Oxopyrrolidine-N-Acetamide Número CAS: 62613-82-5 Característiques: Blanc a incolor Pols cristal·lí Puresa (assaig): 99% Fórmula molecular mínima: C6H10N2O3 Estructura: Paquet: 25Kgs / Paquet: 25Kgs / fibra de tambor Altres noms: ...

Detalls del producte

Oxiracetam Raw Material, API.jpg

Nom del producte: Oxiracetam

Sinònims: 4-Hydroxy-2-Oxopyrrolidine-N-Acetamide

Número CAS: 62613-82-5

Característiques: Pols cristal·lí blanc a incolor

Puresa (assaig): 99% mín

Fórmula molecular: C6H10N2O3

Estructura:

Oxiracetam Structure formula.jpg

Paquet: 25Kgs /

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

Altres noms: 4-hidroxi-2-oxopirrolidina-N-acetamida

Tipus: Agents del Sistema Nerviós Central, Vitamines, Aminoàcids i Coenzims

Grau Estàndard: Grau d'Aliments, Grau de Medicina

Ús: Farmàcia Animal

Punt de fusió: 165-168

Densitat: 1.416

Durada: 2 anys

Pèrdua a l'assecatge: 0,5% màx

Residu en ignició: 0,1% màx

Metalls pesants: 20ppm Màx

Paraules clau : Oxiracetam Raw Material, API

-------------------------

Descripció de la matèria primera Oxiracetam, API:

Oxiracetam Raw Material, API, també coneguda com a saviesa del complex cerebral, com a component principal de Oxiracetam, medicaments amb recepta, per al tractament de lesions cerebrals i causa la pèrdua de funcions nervioses, la memòria i el trastorn d'intel·ligència. Oxiracetam Raw Material, l'API és analògic de piracetam, pot millorar els pacients amb demència senil i la disminució de la memòria de la funció d'aprenentatge i memòria.

-------------------

Oxiracetam Raw Material, l'API és una de les parts de la carrera, i és estructuralment diferent del piracetam a causa d'un únic grup hidroxil. També s'utilitza amb finalitats nootròpiques com potenciar l'aprenentatge a l'estudiant o prevenir el deteriorament cognitiu. De la mateixa manera que totes les altres raquetes, Oxiracetam Raw Material, l'API és una molècula sintètica que no es troba en fonts d'alimentació ni en la naturalesa.

Oxiracetam Raw Material, l'API és un modulador AMPA positiu similar al mecanisme i la potència (però no al lloc d'unió) tant al piracetam com a l'aniracetam, però pot tenir un benefici addicional d'augmentar el glutamat, l'acetilcolina i l'alliberament de l'àcid D-aspàrtic a partir de les neurones activades però no de repòs . Aquesta seqüència doble (augmentant l'alliberació de glutamat i després la modulació positiva d'un dels receptors a través dels quals s'identifica) incrementa l'activitat metabòlica en cèl·lules neuronals i la formació de la memòria.

--------------------

Dins de la família Racetam de fàrmacs nootròpics, Oxiracetam Raw Material, l'API es coneix com un dels millors per millorar la memòria i l'aprenentatge, alhora que evita el descens neurològic i la concentració de concentració. Amb tots aquests avantatges, Oxiracetam Raw Material, API no és d'estranyar que l'oxiracetam sigui popular entre els usuaris de nootròpics com a droga independent i com a part de les piles nootròpiques que tant els estimen.

Tècnicament, Oxiracetam Raw Material, l'API és al voltant de 5 vegades més potent que el piracetam, la qual cosa fa que sigui útil per a una major vigilància i enfocament. Oxiracetam Raw Material, l'API és soluble en aigua, a diferència de l'aniracetam, el que significa que es pot dosificar sense necessitar greix per acompanyar-lo.

-----------------

Molts efectes d'oxiracetam es mostraran després d'usar-lo. Els efectes principals són similars a altres raffles, que influeixen en la acetilcolina i en els sistemes colinèrgics. Particularment, Oxiracetam Raw Material, l'API augmenta la utilització i l'absorció de l'acetilcolina en determinades parts del cervell, com l'hipocamp. Si obteniu prou pujols a la vostra dieta oa través d'un suplement, podeu utilitzar-lo en el vostre avantatge.

Oxiracetam Raw Material, l'API també estimula els receptors AMPA i NDMA i les vies relacionades. És útil perquè l'augment de l'oxigenació i el flux sanguini tenen un profund impacte en la manera com es produeix la cognició. En molts casos, és per això que la gent experimenta una major estimulació i concentració enfront dels insostenibles estimulants de cafeïna o anfetaminas.


Per a l'estat d'ànim i la depressió també hi ha beneficis de l'oxiracetam. Oxiracetam Raw Material, l'API és coneguda com a potenciador de l'estat d'ànim i molta gent la pren per resoldre formes lleus de depressió o trastorn d'ansietat generalitzada. Encara que hi ha molts altres medicaments amb recepta per resoldre aquests problemes de salut, és més fàcil que moltes persones vagin pel camí de Oxiracetam.

Aquest efecte de Oxiracetam Raw Material, l'API, es deu a la influència dels llocs de receptors dopaminèrgics i de serotonina, que són especialment importants per millorar l'estat d'ànim i reduir els sentiments de depressió.


Per descomptat, igual que amb qualsevol altre racetam, l'efecte principal de Oxiracetam Raw Material, l'API és millorar la capacitat de memòria i aprenentatge. La majoria de les persones no reconeixen el profund que poden tenir els efectes de la memòria de les races. Molts estudis sobre pacients amb Alzheimer i demència senil mostren el poderós que poden utilitzar.

El factor final que fa que Oxiracetam Raw Material, API sigui alguna cosa únic, és la capacitat d'actuar com a agent neuroprotector. Per a moltes investigacions animals i fins i tot amb traumes cerebrals humans, hi ha estudis que mostren que l'oxiracetam pot revertir el dany neurològic i disminuir.

----------

Ús i aplicació de Oxiracetam Raw Material, API:

Oxiracetam Raw Material, l'API és un dels nootròpics més coneguts, ben conegut i altament considerat per les seves excel·lents propietats de millora cognitiva i la seva capacitat d'estimulació suau. També s'ha demostrat que és segur i ben tolerat fins i tot en dosis altes, i el seu cost moderat, disponibilitat i "apilabilitat" fan que sigui necessari per a molts usuaris nootròpics. Alguns dels beneficis de Oxiracetam inclouen el següent:

- Ajudarà a millorar la memòria:

Amb Oxiracetam Raw Material, l'API ha demostrat que millora la memòria en general, potenciant tant la formació de la memòria com la retenció i produint un efecte significativament positiu en la velocitat de recuperació. Aquesta funció és particularment útil quan es prenen exàmens o s'estan estudiant assignatures matemàtiques o intensives en lògica, tot i que també pot ser una ajuda substancial en l'estudi i retenció d'assumptes conceptuals i creatius.

-Hi pot haver-hi una millora de pensament lògic / tècnic

Tot i que la gran majoria dels usuaris citen l'aprenentatge general i la millora de la memòria, ja que els principals beneficis de Oxiracetam Raw Material, API, un percentatge important d'usuaris també informen que experimenten millores espectaculars en la capacitat de pensament lògic i tècnic. Alguns usuaris també informen que oxiracetam millora les seves habilitats analítiques i de raonament


-També pot ser un element de millora de l'aprenentatge.

Pràcticament tots els materials de Oxiracetam Raw, els usuaris de l'API accepten que el suplement fa que l'aprenentatge sigui més ràpid i senzill, i els estudis en animals han demostrat que això és cert. Aquest efecte es pot deure, en part, a la major facilitat i velocitat de la formació de la memòria i recorda que el suplement crea, però també es pot atribuir a un "flux de pensament" més fàcil i fluid que la majoria dels usuaris de oxiracetam experimenten.


- La concentració i l'enfocament milloraran

Oxiracetam Raw Material, l'API és ben coneguda per millorar la concentració i l'enfocament global dels usuaris, cosa que facilita "unir-se" a un assumpte durant períodes més llargs sense disminuir l'interès ni l'atenció. Tot i que molts suplements de classe racetam tenen aquesta capacitat en certa mesura, la potència particular d'oxiracetam en aquesta àrea el converteix en un favorit dels estudiants, especialment en el moment de l'examen.


- Percepció sensorial

Molts usuaris informen que experimenten millores definitives en la percepció sensorial quan es pren Oxiracetam Raw Material, API, amb sons que semblen més profunds i més complexos i percepcions visuals són més colorits amb major contrast. Aquest fenomen es pot deure, almenys en part, a l'augment de la funció cerebral esquerra en prendre oxiracetam.

- Augment de l'energia física i mental

Oxiracetam Raw Material, l'API actua com un estimulant del sistema nerviós central lleu, que augmenta l'energia física i mental sense els sentiments nerviosos o nerviosos que creen les anfetaminas i altres estimulants del SNC. La majoria dels usuaris consideren que aquest aspecte es troba entre els efectes més beneficiosos del suplement, especialment quan es estudia o es prepara per als exàmens.

---------------------------------------

1. Oxiracetam Raw Material, l'API ha demostrat que millora la memòria en general, potenciant tant la formació de la memòria com la retenció i produint un efecte significativament positiu en la velocitat de recuperació.

2.Potserament tots els usuaris de Oxiracetam coincideixen que el suplement fa que l'aprenentatge sigui més ràpid i senzill, i els estudis en animals han demostrat que això és cert. Aquest efecte es pot deure, en part, a la major facilitat i velocitat de la formació de la memòria i recorda que el suplement crea, però també es pot atribuir a un "flux de pensament" més fàcil i fluid que la majoria dels usuaris de oxiracetam experimenten.

3. Mentre que la gran majoria dels usuaris citen l'aprenentatge general i les millores de la memòria, ja que els principals beneficis de Oxiracetam Raw Material, API, un percentatge important d'usuaris també informen que experimenten millores espectaculars en la capacitat de pensament lògic i tècnic. Alguns usuaris també informen que oxiracetam millora les seves habilitats analítiques i de raonament

----------------------

COM FUNCIONA, Mecanisme d'acció:

Els mecanismes d'acció exactes de Oxiracetam Raw Material, API encara no són prou coneguts. Les accions d'oxiracetam són similars a les d'altres suplements de classe racetam, que augmenten la funció cognitiva mitjançant l'estimulació de llocs específics de receptors de neurotransmissors i la modulació directa de la producció i alliberament de determinats productes químics del cervell.

Els mecanismes d'acció d'Oxiracetam són similars als de Piracetam. Promou la unió de fosforilcolina i fosfoetanolamina, augmenta la proporció d'ATP / ADP al cervell i augmenta la unió de proteïnes amb àcids nucleics al cervell, millorant així la capacitat de memòria i aprenentatge dels pacients amb demència senil i trastorns de la memòria.

Oxiracetam Raw Material, l'API afecta tant els sistemes colinèrgics com els glutamatèrgics i modula directament l'alliberament dels seus respectius neurotransmissors acetilcolina i glutamat. Tots dos són crucials per a la memòria, l'aprenentatge i la funció cognitiva global. Aquesta acció és similar a la d'altres raffles, inclòs el piracetam, però l'efecte d'oxiracetam és més potent i durador.


També s'ha demostrat que l'API ha augmentat la comunicació neuronal, especialment en l'hipocamp, ja que afecta el metabolisme de lípids i estimula l'alliberament de l'àcid D-Aspartic. Ambdues accions tenen l'efecte de millorar la senyalització neuronal.


Oxiracetam Raw Material, se sap que l'API actua com un estimulant del sistema nerviós central lleu. Aquest efecte pot atribuir-se en part al fet que es tracta d'un ampakine, un compost que interactua amb els receptors AMPA glutamatèrgics. Els ampakines es classifiquen com a estimulants però semblen faltar molts dels efectes secundaris clàssics adversos, com ara insomni i sentiments de nerviosisme, que estan fortament associats amb altres estimulants com l'anfetamina, la cafeïna i el metilfenidat (Ritalin).

Oxiracetam Raw Material, l'API és un compost soluble en aigua que s'absorbeix del tracte gastrointestinal, arribant als màxims nivells d'entre 1 i 3 hores d'ingestió. S'ha demostrat que travessa la barrera hematoencefàlica dins d'una hora d'ingestió, i té una vida mitjana relativament llarga de 8-10 hores.

--------------------

Fabricació Rutina de Oxiracetam Raw Material, API:

Oxiracetam Raw Material, API Flow chart.jpg

Fengchen Group és un proveïdor líder de Oxiracetam Raw Material, API en pols de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de Oxiracetam Raw Material, API en pols quan ho necessitin. Quan compreu o compra Oxiracetam Raw Material, API Powder, dirigiu-vos al Grup Fengchen.

----------------------------

Certificat d'anàlisi de matèria primera Oxiracetam, API:

Oxiracetam Raw Material, API COA and TDS.jpg

TDS de Oxiracetam Raw Material, API:

Oxiracetam Raw Material, API Technical Data Sheet.jpg

Top Quality, pur Oxiracetam Raw Material, API Pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Proveïdors de matèries primeres de la Xina Oxiracetam API a la Xina. Xina Oxiracetam Raw Material, API Fabricants de pols a la Xina.


Productes relacionats:

Piracetam

Aniracetam

Oxiracetam

Si esteu buscant la matèria primera Oxiracetam, api, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: oxiracetam matèria primera, api, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like