Àcid Oxàlic, Àcid Ènicodiómic, Grau Pharma i Grau Industrial

111 Nom del producte: àcid oxàlic Sinònims: àcid oxàlic, àcid oxíric; Àcid Oxàlic Anhidre Nombre CAS: 6153-56-6; 144-62-7 Característiques: Cristall transparent blanc que combina dues aigües cristal·lines. L'ACID OXALIC és un sòlid blanc inodor. Fosa i barreja amb aigua. Assay: 99% Min marca perillosa: ONU ...

Detalls del producte

Oxalic Acid, Ethanedioic acid Pharma Grade and Industrial Grade picture.jpg

Nom del producte: àcid oxàlic

Sinònims: àcid oxàlic, àcid oxíric; Àcid Oxàlic Anhidre

Número CAS: 6153-56-6; 144-62-7

Característiques: Cristall transparent blanc que combina dues aigües cristal·lines. L'ACID OXALIC és un sòlid blanc inodor. Fosa i barreja amb aigua.

Assay: 99% Min

Marca perillosa: UN 3261 8 / PG 3

Fórmula molecular: (COOH) 2.2H2O; H2C2O4 · 2H2O Pes molecular: 126

Estructura:

Oxalic Acid, Ethanedioic Acid structure formula.jpg

Punt de fusió: 101 ° C-102 ° C

Gravetat específica: 1.623, fàcilment sublimar a 100 ° C, fàcilment dissoldre en alcohol i aigua.

Capacitat de producció anual: 200.000 metres

Paquet: 25Kgs / Bolsa teixida de plàstic, folrada amb bossa PE; o en la bossa Jumbo. 25Kgs / tambor de fibra

Amb o sense pellets.

PARAULES CLAU:

Àcid oxàlic

-------------------------

Descripció de l'àcid oxàlic:

---------------------

Pols d'àcid oxàlic és un àcid dicarboxílic cristal·lí tòxic i incolor amb la fórmula química C2H2O4. Existeix en moltes plantes, com espinacs. L'àcid oxàlic és àmpliament utilitzat com a eliminador de lleixiu i d'òxid.


L'àcid oxàlic, també anomenat àcid etanodiòdic, és un compost orgànic incolor, cristal·lí i tòxic que pertany a la família d'àcids carboxílics. En general, l'àcid oxàlic s'aplica àmpliament com a esbandida d'àcid a les bugaderies, on és eficaç a l'hora d'eliminar les taques d'òxid i tinta perquè l'àcid oxàlic converteix la majoria dels compostos de ferro insolubles en un ió complex soluble. Per la mateixa raó, l'àcid oxàlic és el principal exponent de molts preparatius comercials per eliminar l'escala dels radiadors d'automòbils.

La fórmula de l'àcid oxàlic és (C2H2O4); La seva forma habitual és la de l'hidratat cristal·lí (COOH) 2 · 2H2O. Conegut com a component de l'arengada de fusta, l'àcid oxàlic es va preparar per primera vegada sintèticament en 1776. L'àcid oxàlic es produeix mitjançant la calefacció de formi de sodi en presència d'un catalitzador alcalí, per oxidació d'hidrats de carboni amb àcid nítric, mitjançant calefacció de serradures amb àcids càustics o per fermentació. de solucions de sucre en presència de certs motlles.

------------------------

L'àcid oxàlic, també conegut com àcid etanodiètic, és un compost natural que es troba en molts tipus diferents de vegetals. En la seva forma sòlida, l'àcid oxàlic és incolor i té l'aparença d'una substància de cristall blanc quan es purifica. Per als humans, les aplicacions orals i tòpics de l'àcid oxàlic són altament tòxics per al cos a causa de les seves propietats com a lleixiu i corrosiu. Tanmateix, aquestes propietats són útils per a aplicacions d'aigües residuals i neteja general i, per tant, aquest àcid s'utilitza habitualment per a aquestes finalitats avui. Per tant, és molt important portar gots de protecció, guants i roba adequada per evitar l'exposició accidental a l'àcid oxàlic.


L'àcid oxálico és freqüentment ingerit pels humans en quantitats molt reduïdes, ja que és inherent als aliments, especialment el bròquil, els cogombres, les patates i els germinats. Les quantitats més concentrades estan presents en verds foscos i frondosos en forma d'oxalats. Aquests aliments són beneficiosos per a la salut en petites quantitats. Els aliments com l'espinac i el bròquil són les fonts més comunes d'aquests tipus d'oxalats.


La naturalesa corrosiva i la toxicitat de l'àcid oxàlic poden donar lloc a condicions perilloses per als treballadors que utilitzen la substància química. Les àrees ben ventilades són essencials per evitar la respiració accidental d'àcid oxàlic, així com guants de làtex per evitar l'exposició directa de la pell als cristalls d'àcid oxàlic.

--------------------------

L'àcid oxálico és un àcid dicarboxílic fort que es produeix en moltes plantes i vegetals. Es pot produir en el cos pel metabolisme de l'àcid glucosílic o l'àcid ascòrbic. L'àcid oxàlic no es metabolitza, sinó que s'excreta a l'orina. L'àcid oxàlic s'utilitza com a reactiu analític i agent reductor general.

L'àcid oxàlic (àcid etanodiètic, fórmula H2C2O4) és un àcid dicarboxílic amb estructura (HOOC) - (COOH). A causa de l'unió de dos grups carboxilo, l'àcid oxàlic és un dels àcids orgànics més forts. També és un agent reductor. Els anions d'àcid oxàlic, així com les seves sals i èsters es coneixen com oxalats. L'àcid oxàlic corporalment també es pot sintetitzar mitjançant el metabolisme de l'àcid glucólico o l'àcid ascòrbic (vitamina C) no utilitzat, que és una consideració seriosa per a la salut dels megadèssers a llarg termini dels suplements de vitamina C. El 80% de les pedres renals es formen a partir d'oxalat de calci. Algunes espècies d'Aspergillus produeixen àcid oxàlic, que reacciona amb la sang o el teixit de calci per precipitar l'oxalat càlcic. Hi ha algunes evidències preliminars que l'administració de probióticos pot afectar les taxes d'excreció d'àcid oxàlic (i, probablement, també els nivells d'àcid oxàlic).

L'ormula és HOOCCOOH, que reflecteix la seva classificació com l'àcid dicarboxílic més simple.

La força àcida d'àcid oxàlic és molt més gran que l'àcid acètic. És un agent reductor i la seva base conjugada, coneguda com oxalat, és un agent quelante per als cations metàl·lics. Normalment, l'àcid oxàlic es produeix com el dihidrat amb la fórmula C2H2O4 · 2H2O.

L'àcid oxàlic existeix de forma natural en molts aliments, però l'ingestió excessiva d'àcid oxàlic o contacte prolongat amb la pell pot ser perillós.

El seu nom prové del fet que els primers investigadors van aïllar l'àcid oxàlic de l'arengada (Oxalis).

------------------

L'àcid oxàlic és comú a les plantes, ja que és repel·lent als herbívors. L'àcid oxàlic té les següents funcions:

1. L'àcid oxàlic fa que el sabor de la planta estigui agre. La grollitud que tingueu a la llengua és l'àcid oxálico que reacciona amb el calci a la saliva per formar oxalats (sals d'àcid oxàlic).

2. L'àcid oxàlic és capaç de fer que la sorra s'adormi a la boca, la pell o els ulls.

3. L'àcid oxàlic s'adhereix al calci a l'intestí de l'animal i produeix pedres del ronyó si es menja durant períodes prolongats.

4. L'àcid oxàlic també formarà oxalats.

Per les raons següents, l'oxalic s'assemblava a un guanyador segur del control d'àcars:

1. L'àcid oxàlic és una part natural de la nostra dieta, per la qual cosa tenim un metabolisme per tractar-lo.

2. L'àcid oxàlic és una part natural del medi ambient, de manera que no anem a enverinar res més que els àcars.

3. Atès que l'àcid oxàlic no és líquid (greix) soluble, no s'acumula en la cera de les pintes.

4. L'àcid oxàlic és un component natural de la mel, i el tractament amb oxalic no augmenta sensiblement la seva concentració en la mel.

5. L'àcid oxàlic és segur i fàcil d'aplicar.

---------------------------

Efectes secundaris de l'àcid oxàlic:

L'àcid oxàlic pot causar efectes secundaris indesitjats a aquells que ingerixen una gran quantitat d'aliments que contenen la substància química o que utilitzen medicaments amb quantitats concentrades d'aquest present. Molt sovint, aquests efectes secundaris triguen anys a desenvolupar-se, ja que la concentració d'àcid oxàlic és massa baixa. L'ús excessiu d'àcid oxàlic pot causar la formació de cristalls d'oxalat en el nostre organisme. La majoria d'aquests cristalls formen pedres renals en una fase posterior, causant diverses complicacions. Els efectes secundaris més greus poden incloure insuficiència renal i trastorns gastrointestinals, especialment després de certs tipus de cirurgia.

Les persones que consumeixen grans quantitats de vitamina C tenen més risc. Això és degut a que quan la vitamina C es descompon en el cos, l'àcid oxàlic s'allibera i es pot acumular en grans quantitats per formar pedres del ronyó.

----------------------

Fengchen Group és un proveïdor líder d'àcid oxàlic en pols procedent de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte d'àcid oxàlic en pols quan ho necessitin. Quan compreu o compra pols d'àcid oxàlic, dirigiu-vos al grup Fengchen.

--------------------------

Ús i aplicacions d'àcid oxàlic:

1. En la indústria metal·lúrgica: l'àcid oxàlic es pot utilitzar com a funció de precipitació i separació
Metall de terra rara.
2. En la indústria farmacèutica: l'àcid oxàlic és àmpliament utilitzat en Tetraciclina, Oxitetraciclina,
Fenobarbital i borneol, acheomicina, terramicina, etc.

3. A la indústria de la neteja: l'àcid oxàlic té alguna utilització en el polit per a marbre, desemmotllant, blanquejador, brutícia, eliminació de deixalles, productes de fusta i alumini, etc.

4. A la indústria de la tintura i la impressió: aproximadament un 25% de l'àcid oxàlic produït s'utilitza com a mordent en els processos de tintura. L'àcid oxàlic s'utilitza com a agent reductor per a la indústria de la tintura i la impressió, com a agent de blanqueig per a tèxtils, substitueixen l'àcid acètic, com a colorant mordant per a colorants pigmentats ràpids.

5. En sintètic orgànic: L'àcid oxàlic també s'utilitza en resina 2133, urea-formaldehid en pols d'emmotllament, catalitzador de butadieno, etc.

6. En la indústria electrònica: la preparació de matèries primeres de productes químics per al condensador de porcellana, la preparació d'un detergent d'equips electrònics pot necessitar Àcid Oxàlic. Per fer netejar el líquid per a instrument elèctric.

7. En altres aspectes: l'àcid oxàlic pot ser el reactiu d'anàlisi, matèria primera de productes químics.

8. L'àcid oxàlic s'utilitza en blanquejadors, especialment per a fusta de polpa. També s'utilitza en pols per a la cocció i com a tercer reactiu en instruments d'anàlisi de sílice.

9. Les principals aplicacions de l'àcid oxàlic inclouen la neteja o el blanqueig, especialment per a l'eliminació d'òxid (agent de complexació de ferro). La seva utilitat en els agents d'eliminació d'òxid es deu a la seva formació d'una sal estable i soluble en aigua amb ferro fèrric, ion ferrioxalate. L'àcid oxàlic s'utilitza com a lleixiu per a la fusta, eliminant les taques negres causades pel ferro dissolt que s'uneix a la fusta durant la penetració de l'aigua.

10. Metal·lúrgia extracta

L'àcid oxàlic és un reactiu important en la química de lantánidos. Els oxalats de lantánid hidratats es formen fàcilment en solucions molt fortes d'àcids en forma densament cristal·lina i fàcilment filtrada, majoritàriament lliure de contaminants per elements antiantanídics. La descomposició tèrmica d'aquest oxalat dóna els òxids, que és la forma més comercialitzada d'aquests elements.

11. L'àcid oxàlic s'utilitza de vegades en el procés d'anoditzat d'alumini, amb o sense àcid sulfúric. En comparació amb l'anoditzat d'àcid sulfúric, els recobriments obtinguts són més prims i presenten una rugositat superficial més baixa.

----------------------------

Certificat d'anàlisi

Nom del producte

Àcid oxàlic

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Sulfat (SO4)

≤ 0,1%

Compleix

Heavy Metall

≤ 5 ppm

<>

Fèrtil

≤ 5 ppm

<>

Clorur

≤ 0,002%

Compleix

Residus d'ignició

≤ 0,03% a 850 ° C

Compleix

Contingut d'àcid oxàlic

≥ 99,6% d'àcid oxàlic

99,9%

Grau

Grau tècnic

Grau de Tombarthite

Grau electrònic

Assaig
Àcid oxálico

99,6% min

99,6% min

99,6% min

Sulfat (com so4)

0,08% màx

0,04% màx

0.002% màx

Clorur (com ci)

0.002% màx

0,001% màx

0.0005% màx

Heavy metal (com a pb)

0,001% màx

0.0005% màx

0.0001% màx

Cendra

0,08% màx

0,03% màx

0,01% màx

Ferro (com a pe)

0,001% màx

0.0005% màx

0.0001% màx

Aparença
Àcid oxálico

Cristal blanc

Cristal blanc

Cristal blanc

--------------------------------------

Propietats químiques

Toxicitat de l'àcid oxàlic concentrat:

L'àcid oxálico en forma concentrada pot tenir efectes nocius a través del contacte i si s'ingereix; Els fabricants proporcionen detalls a les Fulls de dades de seguretat del material (MSDS). No s'identifica com a mutagènic o carcinogènic; hi ha un possible risc de malformació congènita en el fetus; pot ser perjudicial si s'inhala, i és extremadament destructiu al teixit de membranes mucoses i vies respiratòries altes; perjudicial si s'empassa; perjudicial i destructiu del teixit i causa cremades si s'absorbeix a través de la pell o està en contacte amb els ulls. Els símptomes i els efectes inclouen una sensació d'ardor, tos, respiració, laringitis, falta d'alè, espasme, inflamació i edema de la laringe, inflamació i edema dels bronquis, pneumonitis i edema pulmonar.

En humans, l'àcid oxálico ingerit té un LDLo oral (dosi letal més baixa publicada) de 600 mg / kg [34]. S'ha informat que la dosi letal oral és de 15 a 30 grams.

La toxicitat de l'àcid oxàlic es deu a la insuficiència renal causada per la precipitació d'oxalat sòdic sòdic, el principal component de les pedres renals. L'àcid oxalic també pot causar dolor articular a causa de la formació de precipitats similars a les articulacions. La ingesta d'etilenglicol produeix l'àcid oxàlic com a metabòlit que també pot causar una insuficiència renal aguda.

-----------------------------

Poli àcid oxàlic de primera qualitat / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina p- Proveïdors de matèries primeres àcids oxàlics a la Xina. Fabricants de pols d'àcid oxàlic a la Xina.

Productes relacionats:


Si esteu buscant l'àcid oxàlic, l'àcid etanodièdic i el grau industrial de grau industrial, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: àcid oxàlic, àcid etanodièdic grau farmacèutic i grau industrial, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like