Methyldopa USP, BP, EP

Nom del producte: Methyldopa Sinònims: Methyldoba, L - (-) - α-Methyldopa Número CAS: 555-30-6 Característiques: blanc a blanc groguenc, sense pols inodor i poc freqüent en aigua Puresa (assaig): Fórmula molecular: C10H13NO4 Estructura: Paquet: 25Kgs / Paquet: 25Kgs / Fibra Drum Chemical ...

Detalls del producte

Methyldopa USP, BP, EP picture and package.jpg

Nom del producte: Methyldopa

Sinònims: Methyldoba, L - (-) - α-Metildopa

Número CAS: 555-30-6

Característiques: blanc a blanc groguenc, pols fina inodora i poc soluble en aigua

Puresa (assaig):

Fórmula molecular: C10H13NO4

Estructura:

Methyldopa USP, BP, EP structure formula.gif

Paquet: 25Kgs /

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

Nom químic: levo-3- (3,4-dihidroxifenil) -2-metilalanina

Densitat: 1.403g / cm3

Punt de fusió ≥300 ° C

Paraules clau: Methyldopa USP BP EP API Raw Material

-------------------------

Descripció de l'API de Methyldopa USP BP EP Matèria primera:

Methyldopa USP BP EP API Raw Material és un medicament utilitzat per a la pressió arterial alta. És un dels tractaments preferits per a la pressió arterial alta durant l'embaràs. Per a altres tipus de pressió arterial alta, incloent pressió arterial molt alta que resulta en símptomes, altres medicaments solen preferir-se. Methyldopa USP BP EP API Raw Material es pot administrar per via oral o injectada en una vena. L'inici dels efectes és d'unes 5 hores i duren al voltant d'un dia.

-------------------

Methyldopa USP BP EP API Raw Material és un antihipertensiu i és l'isòmer L de alfa-Metildopa. Es levo-3- (3,4-dihidroxifenil) -2-metilalanina sesquihidrat. Methyldopa USP BP EP API Raw Material es subministra com a comprimits per a l'administració oral, que conté 250 mg i 500 mg de Methyldopa. La quantitat de Methyldopa es calcula sobre la base anhidra.

Methyldopa és una pols fina blanca, blanca i groguenca i poc freqüent en aigua.

--------------

Methyldopa USP BP EP API Raw Material (L-α-Methyl-3,4-dihydroxyphenylalanine; Aldomet, Aldoril, Dopamet, Dopegyt, etc.) és un agent antihipertensiu central. Methyldopa USP BP EP API El matèria primera es metabolitza a alfa-metil-norepinefrina al cervell, i aquest compost està pensat per activar receptors adrenèrgics centrals alfa-2. Sent un agonista selectiu per a receptors adrenérgicos α2, fàrmacs psicoactivos com Methyldopa USP BP EP API Raw Material s'utilitza com a simpàtic o antihipertensiu. Actualment, el seu ús està en desús després de la introducció d'alternatives més segures d'agents. No obstant això, la Methyldopa USP BP EP API Raw Material continua tenint un paper en el contrari difícil tractar la hipertensió i la hipertensió gestacional.

L'API de Methyldopa USP BP EP Raw Material està a la llista de medicaments essencials de l'Organització Mundial de la Salut.


-------------------

Ús i aplicació (usos mèdics):

Methyldopa USP BP EP API La matèria primera s'utilitza en el tractament clínic de la hipertensió (o hipertensió arterial)

Efectes secundaris de l'API de Methyldopa USP BP EP Matèria primera:

Els efectes secundaris comuns inclouen somnolència. Els efectes secundaris més greus inclouen la degradació del glòbuls vermells, els problemes hepàtics i les reaccions al·lèrgiques. Methyldopa USP BP EP API Raw Material es troba en la família agonista de medicaments del receptor adrenérgico alfa-2. Funciona estimulant el cervell per disminuir l'activitat del sistema nerviós simpàtic.


---------------------------------------

Rutina de fabricació de Methyldopa USP BP EP API Matèria primera:

Methyldopa USP, BP, EP production flow chart.jpg

----------------------

Fengchen Group és un proveïdor líder de Methyldopa USP BP EP API Raw Material Po de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de Methyldopa USP BP EP API Raw Material powder quan ho necessitin. Quan compreu o compra Methyldopa USP BP EP API Raw Material Powder, dirigiu-vos al Grup Fengchen.

--------------------------

Farmacocinètica i Metabolisme de Methyldopa USP BP EP API Matèria primera:

La disminució màxima de la pressió arterial es produeix de quatre a sis hores després de la dosi oral. Una vegada que s'obté un nivell de dosificació eficaç de la matèria primera de Methyldopa USP BP EP API, es produeix una resposta de pressió arterial llisa a la majoria dels pacients en 0,5 a 1 dies. Després de la retirada, la pressió arterial sol tornar als nivells de pretractament en 1-2 dies.

Methyldopa USP BP EP API El material cru es metabolitza extensament. Els metabolits urinaris coneguts són: α-Methyldopa mono-O-sulfat; 3-0-metil-α-Metildopa; 3,4-dihidroxifenilacetona; α-Metildopamina; 3-0-metil-α-Metildopamina i els seus conjugats.

Aproximadament el 70% de l'API de Methyldopa USP BP EP La matèria primera que s'absorbeix s'excreta a l'orina com Methyldopa i el seu conjugat de mono-O-sulfat. La depuració renal és d'uns 130 ml / min en subjectes normals i disminueix en la insuficiència renal. La vida mitjana del plasma de Methyldopa és de 105 minuts. Després de les dosis orals, l'excreció es completa essencialment en 1,5 dies.

----------------------------

Certificat d'anàlisi de Methyldopa USP BP EP API Matèria primera:

Nom del producte

Methyldopa

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Methyldopa

Pols fina blanc a groguenc

Compleix

Solubilitat
Methyldopa

Heu de complir.

Compleix

Identificació A

IR: La mostra que es compara amb l'espectre obtingut amb Methyldopa

Compleix

Identificació B

Absorbància: valor del 3% de la norma

Compleix

Identificació C

Reacció del color: positiva

Compleix

Rotació òptica específica

-25 ° ~ -28 °

-26.3 °

Acidesa (NaOH 0,01)

≤ 0,5 ml / g

0,09 ml / g

Aigua

10,0% -13,0%

11,1%

Residual a l'encès

≤ 0,1%

0,04%

Heavy Metall

≤ 10 ppm

<>

3-O-metilmetyldopa

≤ 0,5%

0,03%

Dissolvents Residuals

Heu de complir

Compleix

Puresa (assaig)
Methyldopa

98,0% -101,0%

99,4%

--------------------------------------

Informació addicional de Methyldopa USP BP EP API Matèria primera:

La metildopa ajuda a reduir la pressió arterial disminuint els nivells de certes substàncies químiques a la sang. Això permet que els vasos sanguinis (venes i artèries) es relaxin (s'eixampliquin) i el cor pateixi més lentament i fàcilment.

Methyldopa USP BP EP API Raw Material s'utilitza per tractar la hipertensió (pressió arterial alta).


Està prohibit utilitzar Methyldopa USP BP EP API Raw Material si hi ha algun tipus de reacció al·lèrgica a aquest fàrmac.

No utilitzeu Matyldopa USP BP EP Raw Material si ha utilitzat un inhibidor de MAO com furazolidone, isocarboxazid, phenelzine, rasagiline, selegiline o tranylcypromine en els últims 14 dies. Es podria produir una interacció perillosa contra el consum de drogues, que va comportar efectes secundaris greus.

-----------------

Advertències importants

L'API de Methyldopa USP BP EP La matèria primera pot causar problemes hepàtics. No useu mai la metildopa si té malalties hepàtiques, incloent l'hepatitis aguda o la cirrosi activa.

Advertència del trastorn sanguini: Methyldopa USP BP EP API Raw Material pot associar-se a un tipus mortífer de trastorn sanguini anomenat anèmia hemolítica.

-----------------

Top quality, pur Methyldopa USP BP EP API Raw Material powder / substance factory in China; Xina Methyldopa USP BP EP API Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Xina Methyldopa USP BP EP API Raw Material Powder Manufacturers in China.


Productes relacionats:

Levodopa

Carbidopa

Methyldopa

Si esteu cercant la methyldopa usp, bp, ep, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: methyldopa usp, bp, ep, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like