Melatonina, melatonina

Nom del producte: Melatonina Sinònims: Melatonina, N-Acetil-5-Metoxitriptamina Número CAS: 73-31-4 Característiques: pols blanc o groc clar Assay: 99% Fórmula Molècula Min: C13H16N2O2; Estructura: Paquet: Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra Paraules clau: melatonina, melatonina -------------------------...

Detalls del producte

Melatonin picture, Melatonine picture.jpg

Nom del producte: melatonina

Sinònims: Melatonina, N-Acetil-5-Metoxitriptamina

Número CAS: 73-31-4

Característiques: pols blanca o groga

Assay: 99% Min

Fórmula molecular: C13H16N2O2;

Estructura:

Melatonin, Melatonine structure formula.jpg

Paquet:

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra


Paraules clau: melatonina, melatonina

-------------------------

Descripció de la melatonina:

La melatonina, també coneguda com N-acetil-5-metoxi-tryptamina, és una hormona que està fabricada per la glàndula pineal en animals i regula el son i la vigília. La melatonina també es produeix en plantes on funciona com una primera línia de defensa contra l'estrès oxidatiu.


La melatonina és una hormona que es troba naturalment en el cos. La melatonina que s'utilitza com a medicament sol fer-se sintèticament en un laboratori. La melatonina o la melatonina és més freqüentment disponible en forma de píndola. Però també està disponible en formes que es poden col · locar a la galta o sota la llengua. Fa que la melatonina s'absorbe directament al cos.


En animals, la melatonina està implicada en l'arrossegament dels ritmes circadiaris, incloent-hi el temps de vigilància del somni, la regulació de la pressió arterial, la reproducció estacional i molts altres. Molts dels efectes biològics de Melatonin en els animals es produeixen mitjançant l'activació dels receptors de la melatonina, mentre que altres es deuen al seu paper d'antioxidant, amb un paper particular en la protecció de l'ADN nuclear i mitocondrial.


Com a medicament, la melatonina s'utilitza per al tractament de l'insomni; però, l'evidència científica no és suficient per demostrar un benefici en aquest àmbit. La melatonina es ven en molts països com a medicament normal.


La melatonina ajuda molt a la zona d'ajustar el rellotge intern del cos. S'utilitza per a jet lag, per ajustar els cicles de son i vigilància a les persones que canvien el calendari de treball diari i per ajudar els cecs a establir un cicle de dia i de nit.

Funcions de la melatonina:

- Antioxidant

A més de la seva funció de sincronitzador del rellotge biològic, la melatonina és un potent antioxidant d'ampli espectre. En moltes formes de vida menys complexes, aquesta és la seva única funció coneguda. La melatonina és un antioxidant que fàcilment pot creuar les membranes cel·lulars i la barrera hematoencefàlica. Aquest antioxidant és un escatxedor directe d'espècies radicals d'oxigen i nitrogen. La melatonina treballa amb altres antioxidants que ajudaran a millorar l'efectivitat general de cada antioxidant. La melatonina també és àmpliament demostrada que és dues vegades més activa que la vitamina E. Es creu que és l'antioxidant lipofílic més eficaç. Una característica important de la melatonina que la distingeix d'altres escarbadors radicals clàssics és que els seus metabòlits també són escarxadors en el que es coneix com la reacció en cascada. També diferent d'altres antioxidants clàssics, com la vitamina C i la vitamina E, la melatonina té propietats anfíliques. En comparació amb antioxidants sintètics i mitocondrials, la melatonina es considera un protector comparable contra l'estrès oxidatiu mitocondrial.


-Ritme circadià

En animals, la funció primària de la melatonina és la regulació dels cicles nocturns. Els nivells de melatonina dels lactants humans es tornen regulars al voltant del tercer mes després del naixement, amb els nivells més alts mesurats entre les mitjanit i les 8:00 am. La producció de melatonina humana disminueix a mesura que envelleix. A més, a mesura que els nens es converteixen en adolescents, l'horari nocturn d'alliberament de melatonina es retarda, donant lloc als temps de son i despertar més tard.


-Sistema immunitari

La melatonina interactua amb el sistema immunològic. El mecanisme d'acció d'aquestes interaccions no està clar. L'efecte antiinflamatori sembla ser la propietat més rellevant i documentada de Melatonin. Hi ha hagut alguns assaigs dissenyats per jutjar l'efectivitat de la melatonina en el tractament de la malaltia. La majoria de les dades existents es basen en assaigs clínics petits i incomplets. Es considera que qualsevol efecte immunològic positiu és el resultat de la melatonina que actua sobre receptors d'alta afinitat expressats en cèl·lules immunocompetents. En els estudis preclínics, la melatonina pot millorar la producció de citocines i, en fer-ho, contrarestar les immunodeficiències adquirides. Molts resultats també suggereixen que la melatonina podria ser útil per combatre la malaltia infecciosa, incloses les infeccions virals i bacterianes, i potencialment en el tractament del càncer.

--------------

Indicacions de melatonina:

La incapacitat de dormir (insomni); Síndrome de fase del son retardat; insomni associat amb trastorn per dèficit d'atenció i hiperactivitat; insomni a causa de determinats medicaments amb alta pressió anomenats beta bloquejadors; i problemes de son en nens amb trastorns del desenvolupament, incloent l'autisme, la paràlisi cerebral i les discapacitats intel·lectuals. La melatonina també s'utilitza com a ajuda per al son després de suspendre l'ús de medicaments de benzodiazepina i reduir els efectes secundaris de deixar de fumar.


Altres aplicacions de Melatonin inclouen càncer de mama, càncer de cervell, càncer de pulmó, càncer de pròstata, càncer de cap, càncer de coll i càncer gastrointestinal. La melatonina també s'utilitza per a alguns dels efectes secundaris del tractament contra el càncer (quimioteràpia), inclosa la pèrdua de pes, el dolor nerviós, la debilitat i un nombre reduït de cèl·lules formadores de coàguls (trombocitopenia).


La melatonina també s'utilitza per calmar a les persones abans de rebre anestèsia per a la cirurgia.

Les formes de melatonina que es poden absorbir a través de la galta o sota la llengua s'utilitzen per a insomni, trastorn pel desplaçament del treball i per calmar les persones abans de rebre anestèsia per a la cirurgia.


A vegades, la gent aplica melatonina a la pell per protegir contra les cremades solars.

La melatonina també es pot injectar al múscul per ajudar a tractar el càncer.

----------------------

Fengchen Group és un proveïdor líder de pols de melatonina de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de pols de Melatonina quan ho necessitin. Quan compreu o compra pols de melatonina, dirigiu-vos al grup Fengchen.

-------------------

Usos de melatonina - Beneficis de melatonina

Tot i que la melatonina és molt popular com un remei del somni o l'ajuda del son i com un tractament natural per a l'insomni. La melatonina té altres aplicacions a més de millorar el son. Les investigacions mostren que la melatonina pot ser utilitzada com a antioxidant, agent de protecció contra el càncer, agent protector de la pell, anticonceptiu i com a tractament per a la depressió afectiva estacional. La melatonina és una hormona multifuncional que es fa naturalment pel cos humà. Hi ha moltes altres aplicacions per a la melatonina que encara s'estan estudiant avui.


-Melatonina per a l'ajuda al son / melatonina com a tractament de l'adormiment natural.

La melatonina és una ajuda natural per dormir. Durant el dia, el nivell de melatonina a la sang és baix i augmenta de nit. Els suplements de melatonina que es donen durant el dia fan que qualsevol se senti adormit. La producció de melatonina natural en el cervell és més alta entre les 2 i les 4 hores i disminueix a mesura que envelleix una persona. Els usuaris de la melatonina van registrar un augment de la vitalitat i freqüència dels seus somnis.

-Melatonina com a antioxidant. Tots dos estan actius en fase d'aigua i oli. La vitamina C i el glutatió només actuen en fase d'aigua, mentre que la vitamina E i la vitamina A només actuen en fase oleosa.


- Protecció contra el càncer (Possibles propietats antitumorals). Les dones amb càncer de mama tenen nivells més baixos de melatonina en comparació amb individus lliures de càncer. La melatonina també inhibeix el creixement de certs tipus de cèl·lules de càncer de mama. Els experiments preliminars suggereixen que la melatonina pot millorar l'efectivitat d'alguns medicaments de quimioteràpia. Els homes amb càncer de pròstata també tenen nivells més baixos de melatonina en comparació amb els individus normals. Moltes investigacions suggereixen que l'addició de melatonina als fàrmacs convencionals contra el càncer va millorar les taxes supervivents d'homes amb càncer de pròstata metastàtic.

- Anticonceptius orals. La melatonina també juga un paper important en el sistema endocrí reproductiu i ajudarà a reduir la circulació de l'hormona leucinosa. La melatonina pot inhibir l'ovulació a les dones i s'ha suggerit que s'utilitzi en combinació amb altres anticonceptius. Alguns estudis suggereixen que la melatonina realment estimula la reproducció. S'observa que quan els homes prenen altes dosis de melatonina, hi ha una disminució associada en la mobilitat de l'esperma i la conducció sexual.


- Melatonina per als pacients amb malaltia d'Alzheimer - La melatonina té alguns efectes positius en pacients amb malaltia d'Alzheimer. Pot millorar el son i, possiblement, frenar el deteriorament cognitiu.

- La melatonina pot ser un reforç del sistema immune.

- La melatonina té capacitat antiinflamatòria.

- L'ansietat és un altre ús de Melatonina.

- Protecció de la pell contra la llum ultraviolada. La melatonina tòpica, combinada amb vitamines C i E, presenta una propietat protectora de la foto. La melatonina es pot utilitzar com a protector solar natural.

- Depressió i trastorn afectiu estacional - Alguns estudis mostren que les persones que pateixen depressió major o trastorn de pànic tenen baixos nivells de melatonina en la sang. Hi ha estudis experimentals que mostren que la melatonina augmenta els nivells de serotonina que ajuda a reduir els símptomes de la malaltia depressiva.


- Lluitar contra l'insomni. Ara està gairebé provat que la melatonina presa per la boca abans de dormir ajuda a una persona a adormir-se més ràpidament. El millor és prendre Melatonin 1 o 1.5 hores abans d'anar a dormir. La melatonina millorava el son i el temps de repòs suprimit, un efecte vist independentment de la medicació concomitant emprada per tractar signes cognitius o conductuals de l'AD. El tractament amb melatonina sembla constituir una teràpia de selecció per millorar el bany domèstic i disminuir l'evolució del deteriorament cognitiu en pacients amb AD.

-Explotació de treballs i treballs. La melatonina redueix el temps que triga a establir el patró normal del son i redueix el temps que es necessita per adormir-se i redueix el cansament diürn. Treballar els torns nocturns o mantenir-se tota la nit molesta el rellotge biològic del cos. Això fa que la fatiga, els marejos i la discapacitat tinguin un pensament clar. L'ús de la melatonina abans d'anar a dormir ajuda a restaurar la funció del rellotge biològic i alleuja aquests símptomes.


- Anti-envelliment / longevitat. Els efectes positius de la melatonina en un somni restoratiu profund també podrien representar una vida útil més llarga. La Universitat de Rajasthan a l'Índia va provar la influència de l'administració crònica de dosis baixes de melatonina contra l'estrès oxidatiu induït per l'edat en el teixit dels ratolins. El resultat de l'estudi assegura que la melatonina és capaç de reduir la disminució induïda per l'edat en el sistema antioxidant natural del cos. L'estudi també indica que la melatonina també actua com a agent d'eliminació de radicals lliures i un agent anti-envelliment.

--------

La melatonina és una neurohormona segregada per la glàndula pineal en el cervell i és ben coneguda per causar i regular el son. La llum suprimeix la síntesi de melatonina. L'ús principal de la melatonina com a complement és normalitzar els patrons de son anormals.

Els patrons de son irregulars estan associats a una gran varietat de problemes de salut i envelliment prematur. La melatonina és l'hormona que utilitza el cos per ajudar-te a dormir i, per tant, la suplementació es veu com una forma de dormir regularment. Això és especialment útil per a persones que realitzen treballs de torns o estan retardats.


Altres beneficis de la melatonina inclouen efectes neuroprotectors generals, ja que la melatonina és un potent antioxidant. La melatonina també té diverses propietats contra el càncer, i actualment s'està investigant pel seu paper en la lluita contra el càncer de mama. No sembla que tingui molts efectes sobre la massa magra o el greix corporal, però pot deixar que el vostre cos guanyi més greix. La suplementació amb melatonina també beneficia la salut dels ulls, possiblement redueix el tinnitus i millora l'estat d'ànim (ajudant-te a dormir millor).

El mecanisme principal de la melatonina és ajudant a disminuir el temps que triga a adormir (com a hormona, aquest és el seu treball principal).

---------------------------------------

Producció Rutina de melatonina

Melatonin, Melatonine production flow chart.jpg

----------------------------

Poli de melatonina de qualitat superior / fàbrica de substàncies a la Xina; Proveïdors de matèries primeres en pols de melatonina de la Xina a la Xina. Fabricants de pols de melatonina de la Xina a la Xina.

Si esteu buscant melatonina, melatonina, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: melatonina, melatonina, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like