Lansoprazole BP Raw Material

Nom del producte: Lansoprazol Sinònims: Lansoprazol, Lansolasol Número CAS: 103577-45-3 Característiques: Pols blanc a pols blanc Assay: 99.0% ~ 101.0% Lansoprazol BP2015 Fórmula molecular: C16H14F3N3O2S Estructura: Paquet: Paquet: 25Kgs / Fibra Drum Nom químic: ...

Detalls del producte

Lansoprazole BP Raw Material picture.jpg

Nom del producte: Lansoprazol

Sinònims: Lansoprazol, Lansolasole

Número CAS: 103577-45-3

Característiques: Pols blanc a blanc

Assay: 99.0% ~ 101.0% Lansoprazole BP2015

Fórmula molecular: C16H14F3N3O2S

Estructura:

Lansoprazole BP Raw Material structure formula.jpg

Paquet:

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

Nom químic: 2 - {[3-metil-4- (2,2,2-trifluetoetoxi) piridin-2-il] metansulfinil} -1H-1,3-benzodiazol

Densitat: 1,5 g / cm3

Paraules clau: Lansoprazole BP Raw Material

-------------------------

Descripció de Lansoprazol:

Lansoprazole BP Raw Material és un medicament que inhibeix la producció d'àcid de l'estómac. No hi ha cap evidència que la seva efectivitat sigui diferent de la d'altres IPP. Lansoprazole BP Raw Material, subministrat a través d'un tub nasogatric, controlarà efectivament el pH a l'interior de l'estómac i és una alternativa al pantoprazol intravenós en persones que no poden empassar formulacions de dosis sòlides.

Lansoprazole BP Raw Material és un inhibidor de la bomba de protons en la mateixa classe farmacològica que l'omeprazol. Lansoprazole BP Raw Material disminueix la quantitat d'àcid produït a l'estómac.


Lansoprazole BP Raw Material ha estat comercialitzat durant molts anys i és un dels diversos IPP disponibles. El dexlansoprazol és un ingredient actiu enantioméricamente pur d'una droga comercial com a conseqüència del canvi enantiomèric. La vida mitjana d'eliminació del plasma de Lansoprazole (1,5 hores) no és proporcional a la durada dels efectes del fàrmac a la persona (és a dir, la supressió d'àcid gàstric). Els efectes de la medicació duren més de 24 hores després d'haver estat usats durant un dia o més.

El Lansoprazole BP Raw Material s'utilitza per tractar i prevenir les úlceres estomacals i intestinals, l'esofagitis erosiva (danys a l'esòfag de l'àcid estomacal) i altres afeccions que impliquen un excés d'àcid estomacal com la síndrome de Zollinger-Ellison.


El lansoprazol sense recepta s'utilitza per tractar ardor d'estómac freqüent que passa 2 o més dies per setmana.

Hem de tenir en compte que Lansoprazole no és per alleujar immediatament els símptomes d'ardor d'estómac.

-------------------

Lansoprazole BP Raw Material disminueix la quantitat d'àcid que fa l'estómac. S'utilitza per tractar pacients amb malaltia de reflux, inflamació del revestiment de la gola o l'estómac, o sagnat a l'estómac. També es pot utilitzar amb antibiòtics per tractar úlceres.

----------------

Ús i aplicació de Lansoprazole:

Lansoprazole BP Raw Material s'utilitza per tractar certs problemes estomacals i esòfags (com ara reflux àcid, úlceres). Funciona disminuint la quantitat d'àcid que fa l'estómac. Lansoprazole BP Raw Material alleuja símptomes com a acidesa estomacal, dificultat per empassar i tos persistent. Aquest medicament ajuda a curar el dany d'àcid a l'estómac i l'esòfag, ajuda a prevenir les úlceres i pot ajudar a prevenir el càncer de l'esòfag. Lansoprazol pertany a una classe de fàrmacs coneguts com a inhibidors de la bomba de protons.

---------------------------------------

Rutina de producció de Lansoprazole:

Lansoprazole BP Raw Material production flow chart.jpg

----------------------

Fengchen Group és un proveïdor líder de Lansoprazole BP Raw Material Powder de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de Lansoprazole BP Raw Material en pols quan ho necessitin. Quan compreu o compra Lansoprazole BP Raw Material Powder, dirigiu-vos al Grup Fengchen.

--------------------------

Indicacions de Lansoprazol:

- Lansoprazol pot ser indicat per al tractament de les úlceres de l'estómac i el duodè i les úlceres induïdes per AINE

- Lansoprazol també es pot indicar Tractament de la malaltia de reflux gastroesofàgic (GERD) (també coneguda com a malaltia de reflux àcid)

- Síndrome de Zollinger-Ellison

- Tractament complementari de la infecció per Helicobacter pylori, al costat d'antibiòtics

----------------------------

Certificat d'anàlisi de Lansoprazol:

Producte: Lansoprazol

PRUEBA

REFERÈNCIA

RESULTATS

Personatges

Pols blanca a fosca

Compleix

Solubilitat

Soluble en metanol i poc soluble en cloroform

Compleix

Identificació
Lansoprazol

A: absorció específica: màx. A 284 Nm
B: IR-Spectrum: ha de complir

Compleix

Cristal·litat

Compleix els requisits

Compleix

Contingut d'humitat de KF

Màxim 0,5%

0.21%

Impuresa individual

Màxim 0,5%

0.14%

Impuresa total

Màx 1.0%

0.20%

Heavy metal

Màx. 20ppm

<>

Residu en ignició

Màx 0,1%

0,01%

Assaig (puresa)
Lansoprazol

99,0% ~ 101,0%

99,6%

Certifiquem que la qualitat d'aquest producte compleix amb BP2015

--------------------------------------

Efectes secundaris Lansoprazol:

Lansoprazole BP Raw Material pot provocar problemes renals. Pot haver-hi sang a l'orina

La diarrea també és una possibilitat de la reacció adversa, que pot ser un signe d'una nova infecció.


Efectes secundaris poc freqüents: seca, insomni, somnolència, visió borrosa, erupció cutània, prurito

Rans i molt poques vegades els efectes secundaris de Lansoprazol: trastorns del gust, disfunció hepàtica, edema perifèric, reaccions d'hipersensibilitat (incloent broncospasme, urinari, angioedema, anafilaxis), fotosensibilitat, febre, sudoració, depressió, nefritis intersticial, trastorns de la sang (incloent leucopènia, leucocitosi, pancitopenia, trombocitopenia), artralgia, mialgia, reaccions cutànies

Reacció adversa greu de Lansoprazol: trastorns gastrointestinals (com nàusees d'1,3%, dolor abdominal 2,1%, diarrees, 3,8%).


Top quality, Lansoprazole pur BP Raw Material powder / substance factory in China; Proveïdors de matèries primeres a la Xina Lansoprazol BP a la Xina. Xina Lansoprazole BP Fabricants de matèries primeres a la Xina.

Productes relacionats:

Si busqueu la matèria primera de lansoprazol bp, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: lansoprazol bp matèria primera, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like