Ketoconazole BP EP Raw Material API

Nom del producte: Matèria primera Ketoconazol API Número CAS: 65277-42-1 Característiques: Pols blanc o gairebé blanc. Assay: 99% -101% Fórmula Molecular de Ketoconazol: C26H28Cl2N4O4 Estructura: Paquet: Paquet: 25Kgs / Fibre Tambor Sinònims: Ketoconazol, nizoral; ketoderm; més divertit; Densitat: 1.38g / cm3 ...

Detalls del producte

Ketoconazole picture and package picture.jpg

Nom del producte: API de matèria primera de Ketoconazol

Número CAS: 65277-42-1

Característiques: Pols blanc o gairebé blanc.

Assay: 99% -101% Ketoconazol

Fórmula molecular: C26H28Cl2N4O4

Estructura:

Ketoconazole structure formula.jpg

Paquet:

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

Sinònims: Ketoconazol, nizoral; ketoderm; més divertit;

Densitat: 1.38g / cm3

Punt de fusió: 146 ° C

Estabilitat: Estable a temperatura ambient en recipients tancats sota condicions normals d'emmagatzematge i manipulació.

Marca de Transport: ONU 2811 6.1 / PG 3


PARAULES CLAU: Ketoconazole BP EP API de matèria primera

------------------------

Descripció de Ketoconazole BP EP API de matèria primera:

Ketoconazole BP EP L'API de matèria primera és un agent antifúngic d'ampli espectre utilitzat durant molt de temps a dosis elevades, especialment en pacients immunosuprimits. Es tracta d'un racemato format per quantitats equimolares de (2R, 4S) i (2S, 4R) -ketoconazol amb els centres quirals de l'anell acetal.

-----------------------

Ketoconazole BP EP L'API de matèria primera és un fàrmac antifúngic d'imidazol sintètic utilitzat principalment per tractar infeccions fúngiques. Ara, el ketoconazol es ven comercialment com una pastilla per a l'administració oral, i en diverses formulacions per a l'administració tòpica, com ara cremes (usades per tractar la tinea, la candidiasis cutània, inclosa la paròquia càndida i la pitiriasis versicolor) i els xampús (que s'utilitzen principalment per tractar dermatitis caspa i seborreica del cuir cabellut).


Ús i aplicacions:

Usos mèdics

-Antifungal

L'API de matèria primera de Ketoconazole BP EP es prescriu tòpicament per a infeccions fúngiques de la pell i membranes mucoses, com ara peu d'atleta, tinya, candidiasi (infecció pel llevat o tord), picor i tinea versicolor. L'API de matèria primera de Ketoconazol BP EP també s'utilitza com a tractament per a la caspa (dermatitis seborreica del cuir cabellut) i per a dermatitis seborreica en altres àrees del cos, potser actuant en aquestes condicions suprimint els nivells del furfur Malassezia furfur a la pell.

- Antimicòs sistèmic

L'API de matèries primeres de Ketoconazole BP EP ajudarà a lluitar contra molts tipus de fongs que puguin provocar malalties humanes, com ara Candida, Histoplasma, Coccidioides i Blastomyces (encara que no sigui actiu contra Aspergillus). A la dècada de 1970, l'API de matèria primera de Ketoconazole BP EP va ser el primer ingredient antifúngic azole activo. Tanmateix, s'ha substituït àmpliament com una medicació antifúngica sistèmica de primera línia per altres agents antifúngics azol, com itraconazol, a causa de la major toxicitat de ketoconazol, una menor absorció i un espectre més limitat d'activitat.

El ketoconazol s'utilitza per via oral en dosis de 200 a 400 mg al dia en el tractament d'infeccions fúngiques superficials i profundes.

Antiandrogens i antiglucocorticoides

Els efectes secundaris del ketoconazol a vegades s'utilitzen en el tractament de condicions no fúngiques. Mentre l'API de matèria primera de Ketoconazole BP EP bloqueja la síntesi de l'ergosterol esterol en els fongs, en humans, a altes dosis (> 800 mg / dia), pot inhibir l'activitat de diversos enzims necessaris per a la conversió del colesterol a hormones esteroides com la testosterona i cortisol. Concretament, s'ha demostrat que el ketoconazol inhibeix l'enzim d'escisió de la cadena lateral del colesterol, que converteix el colesterol en la pregnenolona, que converteixen la pregnenolona en andrògens. Sobre la base d'aquests efectes antiandrogen i antiglucocorticoides, l'API de matèria primera de Ketoconazole BP EP s'ha utilitzat amb cert èxit com a tractament de segona línia per a determinades formes de càncer de pròstata avançat i per a la supressió de la síntesi de glucocorticoides en el tractament de la síndrome de Cushing. Tanmateix, en el tractament del càncer de pròstata, es necessita administració concomitante de glucocorticoides per prevenir la insuficiència suprarenal. L'API de matèria primera de Ketoconazole BP EP s'ha utilitzat addicionalment, en dosis més baixes, per tractar el hirsutisme i, en combinació amb un analògic GnRH, pubertad precoç masculina limitada. En qualsevol cas, el risc d'hepatotoxicitat amb ketoconazol limita el seu ús en totes aquestes indicacions, especialment en aquells que són benignes com l'hirsutisme.

-Pèrdua de cabells

També s'afegeix ketoconazol al xampú conjuntament amb un inhibidor oral de 5α-reductasa. S'ha utilitzat l'etiqueta per tractar l'alopècia androgènica. Les propietats antimicòtiques de Ketoconazole BP EP Raw Material API redueixen la microflora del cuir cabellut i, en conseqüència, poden reduir la inflamació folicular que contribueix a l'alopècia.

Els estudis clínics limitats demostren que el xampú ketoconazol utilitzat sol o en combinació amb altres tractaments pot ser útil per reduir la pèrdua del cabell.

- Ús veterinari

Ketoconazole BP EP L'API de matèries primeres també es prescriu de vegades per veterinaris per al seu ús en mascotes, sovint com a pastilles sense sabor que poden necessitar ser tallades a mida més petita per a la dosi correcta.

-------------------

Ketoconazole BP EP L'API de matèria primera és un medicament antimicòtic que combat les infeccions causades per fongs. Però no és per al tractament de les infeccions fúngiques de les ungles o les ungles de les ungles. L'API de matèria primera de Ketoconazole BP EP tampoc és d'ús en el tractament del càncer de pròstata o la síndrome de Cushing.

L'API de matèria primera de Ketoconazole BP EP només s'ha d'utilitzar quan no pugui utilitzar altres medicaments antimicòtics. Pot ser molt perjudicial per al fetge.

---------------------

El ketoconazol s'utilitza per tractar certes infeccions fungiques greus al cos. El ketoconazol pertany a la classe de fàrmacs anomenats antifúngics azole. Funciona per aturar el creixement del fong.

El ketoconazol no s'ha d'utilitzar per tractar infeccions fúngiques a la pell i les ungles a causa del risc d'efectes secundaris greus i interaccions medicamentoses.

------------------

Mecanisme d'acció de Ketoconazol BP EP API de matèria primera:

El ketoconazol és estructuralment similar al imidazol, i interfereix amb la síntesi fúngica d'ergosterol, un component de les membranes cel·lulars, així com determinats enzims. És específica per als fongs, ja que la via mamífer equivalent, que condueix a la biosíntesis del colesterol, no és sensible al ketoconazol. Tanmateix, altres enzims de citocromo P450 de mamífers poden ser sensibles al ketoconazol, i la inhibició de la síntesi d'hormones esteroides és un possible efecte secundari del tractament de ketoconazol.


Igual que amb tots els agents antifúngics azoles, el ketoconazol funciona principalment per la inhibició d'un enzim, el citocromo P450 14-alfa-demetilasa. Aquest enzim es troba en la via de biosíntesi d'esterol que porta del lanosterol a ergosterol. S'ha trobat que el fluconazol i l'itraconazol tenen una major afinitat per la membrana cel·lular fúngica que el ketoconazol i, per tant, es requereixen dosis més baixes d'aquests azoles per matar els fongs.

---------------------

El fluconazol i l'itraconazol pertanyen a una classe de fàrmacs anomenats antifúngics. Una classe de medicaments és un grup de medicaments que funcionen de manera similar. Aquests fàrmacs s'utilitzen sovint per tractar condicions similars. El ketoconazol treballa per evitar que els fongs i les llevats causin una infecció.

----------------------

Fengchen Group és un proveïdor líder de Ketoconazole BP EP de matèria primera API Powder de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de pols API de matèria primera Ketoconazole BP EP quan ho necessitin. Quan compreu o compreu Ketoconazole BP EP Raw Material API en pols, dirigiu-vos al Grup Fengchen.

--------------------------

Certificat d'anàlisi


Nom del producte

Ketoconazol

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Ketoconazol

Pols blanc o gairebé blanc

Compleix

Solubilitat

Pràcticament insoluble en aigua, lliurement soluble en clorur de metilè, soluble en metanol, poc soluble en alcohol

Compleix

Identificació
Ketoconazol

Espectrofotometria IR similar a la de Ketoconazol

Compleix

Aparença de la solució

Esborrar i no és més color que BY4

Compleix

Rotació òptica

-0,10 ° ~ + 0,10 °

+ 0,01 °

Substàncies relacionades

≤ 0,5%

0.23%

Heavy Metall

≤ 20 ppm

<>

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0.11%

Cendres sulfatades

≤ 0,1%

0,04%

Total recompte microbiano aeròbic

≤ 100cfu / g

Qualificat

Total de llevats i motlles Compte

≤ 100cfu / g

Qualificat

Escherichia coli

Absent per gram

Qualificat

Pseudomonas aeruginosa

Absent per gram

Qualificat

Staphylococcus aureus

Absent per gram

Qualificat

Assaig
Ketoconazol

99,0% - 101,0%

99,98%


--------------------------------------

Qualitat superior, pur Ketoconazol BP EP Matèria primera API Pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Ketoconazol BP EP API Proveïdors de matèries primeres en pols a la Xina. Xina Ketoconazol BP EP Matèries primeres API Fabricants de pols a la Xina.

Productes relacionats:

Fluconazol i itraconazol

Si esteu buscant l'api de matèria primera de ketoconazole bp ep, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: ketoconazole bp ep materies primeres api, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like