Glipizide EP, BP, USP

Nom del producte: Glipizida Sinònims: Glipizida Número CAS: 29094-61-9 Característiques: Pols cristal·lina blanca o gairebé blanca Puresa (assaig): 99% Fórmula molecular mínima: C21H27N5O4S Estructura: Paquet: 25Kgs / Paquet: 25Kgs / Fibre Tambor Paraules clau: Glipizide EP BP USP API Matèria primera Descripció de ...

Detalls del producte

Glipizide EP, BP, USP picture.jpg

Nom del producte: glipizida

Sinònims: Glipizida

Número CAS: 29094-61-9

Característiques: pols cristal·lina blanca o gairebé blanca

Puresa (assaig): 99% mín

Fórmula molecular: C21H27N5O4S

Estructura:

Glipizide EP, BP, USP Structure formula -1.gif

Glipizide EP, BP, USP structure formula -2.jpg

Paquet: 25Kgs /

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

Paraules clau: Glipizide EP BP USP API Matèria primera

Descripció de Glipizide EP BP USP API Matèria primera:

Glipizide és un medicament anti diabètic ràpid i d'acció curta de la classe de sulfonilurea. Glipizide EP BP USP API La matèria primera es classifica com una sulfonilurea de segona generació, la qual cosa significa que se sotmet a una circulació enterohepàtica. Les sulfonilureas de segona generació són més potents i tenen mitges vides més curtes que les sulfonilureas de primera generació.

Mecanisme d'acció de Glipizide EP BP USP API Matèria primera:

Glipizide EP BP USP API Funcions de matèria primera bloquejant parcialment canals de potassi entre cèl·lules beta d'illots pancreàtics de Langerhans. Mitjançant el bloqueig de canals de potassi, la cèl·lula es despolaritza que resulta en l'obertura de canals de calci de tensió. L'influx de calci resultant afavoreix l'alliberament d'insulina de les cèl·lules beta

-------------------

Glipizide EP BP USP API La matèria primera és un medicament per a la diabetis oral que ajuda a controlar els nivells de sucre en la sang ajudant el pàncrees a produir insulina.

Glipizide EP BP USP API La matèria primera s'utilitza sovint juntament amb la dieta i l'exercici per millorar el control del sucre en adults en adults amb diabetis mellitus tipus 2.

No obstant això, Glipizide EP BP USP API La matèria primera no és per al tractament de la diabetis tipus 1.

-----------------

Glipizide EP BP USP API La matèria primera és la forma genèrica del medicament amb recepta Glucotrol.


S'utilitza juntament amb la dieta i l'exercici per ajudar a controlar els nivells de sucre en sang en persones amb diabetis tipus 2.

Si vostè té diabetis tipus 2, el seu cos no fa o utilitza normalment l'hormona insulina, de manera que no pot controlar la quantitat de sucre o glucosa a la sang.

Glipizide EP BP USP API La matèria primera es troba en una classe de fàrmacs coneguda com sulfonilureas. Fan que el pàncrees produeixi l'hormona insulina.

La insulina dirigeix les cèl·lules del cos per emmagatzemar l'excés de sucre, reduint els nivells que circulen a la sang.

Prenent Glipizide EP BP USP API La matèria primera, juntament amb l'adopció d'un estil de vida saludable, pot disminuir el risc de desenvolupar les complicacions greus o potencialment mortals de la diabetis tipus 2.


Aquests poden incloure malalties cardiovasculars, com ara atacs cardíacs, vessaments cerebrals i problemes relacionats amb la circulació sanguínia; dany nerviós; malaltia de ronyó; o condicions oculars.

-----------------

Farmacodinàmica de Glipizide EP BP USP API Matèria primera:

El glipizida, una sulfonilurea de segona generació, s'aplica amb dieta per reduir la glucosa en sang en pacients amb diabetis mellitus tipus II. El mode primari d'acció de l'AP de Glipizide EP BP USP La matèria primera en animals experimentals sembla ser l'estímul de la secreció d'insulina a partir de les cèl·lules beta del teixit d'illots pancreàtics i, per tant, depèn de la funció de cèl·lules beta en els illots pancreàtics. En humans Glipizide EP BP USP API La matèria primera sembla baixar la glucosa en sang agut estimulant l'alliberament d'insulina del pàncrees, un efecte que depèn de la funció de cèl·lules beta en els illots pancreàtics. En home, l'estimulació de la secreció d'insulina per Glipizide EP BP USP API La matèria primera en resposta a un menjar és, sens dubte, de gran importància. Els nivells de insulina en dejú no són elevats, fins i tot a llarg termini, l'administració de matèria primera de Glipizide EP BP USP API, però la resposta a la insulina postprandial continua millorant-se després d'almenys 6 mesos de tractament. Alguns pacients no responen inicialment o perden gradualment la seva capacitat de resposta als fàrmacs de sulfonilurea, incloent la matèria primera de Glipizide EP BP USP API.

Mecanisme d'acció de Glipizide EP BP USP API Matèria primera:

Les sulfonilures probablement s'uneixen a receptors de canal de potassi sensibles a ATP a la superfície de la cèl·lula pancreàtica, reduint la conductància de potassi i causant despolarització de la membrana. La despolarització estimula l'entrada d'ions de calci mitjançant canals de calci sensibles a la tensió, augmentant les concentracions intracel·lulars de ions de calci, que indueixen la secreció o exocitosis d'insulina.

----------------

Ús i aplicació de Glipizide EP BP USP API Matèria primera:

Per utilitzar-se com a complement de la dieta per al control de la hiperglucèmia i la seva sintomatologia associada en pacients amb diabetis mellitus no dependents d'insulina (NIDDM; tipus II), anteriorment coneguda com a diabetis de maduresa, després d'haver demostrat un adequat procés de tractament dietètic insatisfactori.

----------------------

Fengchen Group és un proveïdor líder de Glipizide EP BP USP API de matèries primeres en pols de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte de Glipizide EP BP USP API de pols de matèria primera quan ho necessitin. Quan compreu o compra Glipizide EP BP USP API de matèries primeres en pols, dirigiu-vos al Grup Fengchen.

----------------------------

Certificat d'anàlisi de Glipizide EP BP USP API Matèria primera:

Nom del producte

Glipizida

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Glipizida

Pols cristal·lina blanca o gairebé blanca

Compleix

Identificació
Glipizida

IR: Compilar amb espectre de referència de Ph.Eur Glipizide

Compleix

Impuresa A

≤ 0,3%

0,08%

Impureza X3

≤ 0,15%

0,09%

Impuresa no especificada

≤ 0,10%

0,01%

Total impureses

≤ 0,5%

0.21%

Impuresa B

≤ 0,01%

0.007%

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0,05%

Cendres sulfatades

≤ 0,2%

0,04%

Puresa (assaig)
Glipizida

98,0% - 102,0%

100%

--------------------------------------

Informació important de Glipizide EP BP USP API Matèria primera:

NOTA: el glipizida no hauria de ser l'opció per a la cetoacidosis diabètica.


Top quality, pur Glipizide EP BP USP API Raw material Pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Glipizide EP BP USP API Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Xina Glipizide EP BP USP API Fabricants de pols de matèria primera a la Xina.


Productes relacionats:


Si esteu buscant el glipizide ep, bp, usp, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: glipizide ep, bp, usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like