Citicolina, Citicolina Sodium BP EP USP

Paraules clau: Citicolina, Citicolina Sodium BP EP USP Matèria primera API Altres noms: 5'-Cytidine diphosphate colina, CDPC, CDP Colina, CDP-Colina, Citicholine, Citicolina, Cytidine 5-Diphosphoccholine, Cytidine 5'-diphosphoccholine, Cytidine (5 ' ) difosfocolina, dífosfato de citidina ...

Detalls del producte

Citicoline, Citicoline Sodium BP EP USP Picture.jpg

Nom del producte:

Citicolina, colina CDP

Citicolina sodi

Sinònims:

Fosfat de nucleòsids de citosina, colina, citrolina difosfòrica de colina, nicole Lin

citicolina sodi; citidina 5 '- (difosfat de trihidrogen) p' - (2- (trimetilammonio) etil) èster sal sal monosòdic; 5'-O- [({[2- (trimetilamonio) etoxi] fosfinat} oxi) fosfinato] citidina sodi

Característiques:

Aspecte: pols cristal·lina blanca

Pols cristal·lina blanca

Número CAS:

987-78-0

33818-15-4

Puresa:

HPLC: ≥99%

HPLC: ≥99%

Fórmula:

C14H26N4O11P2

C14H25N4NaO11P2

Estructura:

Citicoline Structure Formula.jpg

Citicoline Sodium BP EP USP Structure formula.jpg

Paquet:

25Kgs / tambor de fibra

5 kg / barril, 10 kg / barril, 25 kg / fibra de tambor

Paraules clau: Citicolina, Citicolina Sodium BP EP USP Raw material API

Altres noms: Colina de difosfat 5'-citidina, CDPC, CDP Colina, CDP-Colina, Citicholine, Citicolina, Cytidine 5-Diphosphoccholine, Cytidine 5'-Dephosphoccholine, Cytidine (5 ') Diphosphoccholine, Cytidine Diphosphate Choline, Cytidine Diphosphoccholine, Cytidinediphosphoccholine.


Descripció de citicolina:

La citicolina, també coneguda com citrofina de citidina-colina (CDP-Colina) o citidina 5'-difosfocolina és un intermedi en la generació de fosfatidilcolina de la colina, un procés bioquímic comú a les membranes cel·lulars. La citicolina es produeix naturalment a les cèl·lules del teixit humà i animal, en particular els òrgans.

Les investigacions mostren que els suplements de CDP-colina incrementen les densitats dels receptors de dopamina i suggereixen que la suplementació amb CDP-colina ajuda a prevenir la insuficiència de la memòria resultant de condicions ambientals pobres. Els estudis preliminars també van trobar que els suplements de citicolina ajuden a millorar el focus i l'energia mental.


També s'ha demostrat que l'API de matèria primera de Citicoline USP BP EP elevava l'ACTH independentment dels nivells de CRH i amplificava l'alliberament d'altres hormones de l'eix HPA com ara LH, FSH, GH i TSH en resposta als factors d'alliberament hipotàlic. Aquests efectes sobre els nivells d'hormona HPA poden ser beneficiosos per a alguns individus, però poden tenir efectes no desitjats en aquells amb condicions mèdiques que presenten ACTH o hipersecreción de cortisol, incloent PCOS, diabetis tipus II i trastorn depressiu major.


En general, Citicoline USP BP EP Raw Material API es considera un producte químic del cervell que es produeix naturalment en el cos. Com a medicament, Citicoline es pren per boca com un suplement o donat per IV o com un tir.


Moltes vegades, l'API de matèria primera de Citicoline USP BP EP s'utilitza per lluitar contra la malaltia d'Alzheimer i altres tipus de demència, traumatismes cranials, malalties cerebrovasculars com apoplexia, pèrdua de memòria relacionada amb l'edat, malaltia de Parkinson, trastorn dèficit-hiperactivitat (TDAH) i el glaucoma.

Històricament, Citicoline es va desenvolupar originalment a Japó per a l'accident cerebrovascular. Posteriorment es va introduir com a fàrmac receptor en molts altres països. També en molts països, Citicoline es comercialitza com un suplement dietètic.

L'API de matèria primera de Citicoline BP EP USP és un derivat d'àcids nucleics. Es troba que la citicolina pot restaurar lesions cerebrals en els experiments amb animals en la dècada de 1950. Moltes investigacions també van confirmar que la citicolina pot fer recuperació de lesions cerebrals. Actualment és el fàrmac més venut entre les malalties cerebrals clíniques. La citicolina juga un paper important en la síntesi de la lecitina, promovent la síntesi de lecitina i millorant la funció cerebral. Molts estudis també demostren que la citicolina és capaç de millorar els nivells de norepinefrina i dopamina en el sistema nerviós central, per la qual cosa tractarà malalties cerebrovasculars, lesions cerebrals traumàtiques i deteriorament cognitiu causades per diversos motius. I la bona notícia és que no hi ha efectes secundaris evidents per Citicoline.

Descripció del Citicolina Sodi:

El citicolina sodi amb el cas número 33818-15-4, també s'anomena hidròxid de colina, 5'-éster amb citidina 5 '(dihidrogen difosfat sòdic), sal interior; (2) Cytidine 5 '- (difosfat de trihidrogen), P' - (2- (trimetilammonio) etil) éster, sal interior, sal monosòdic; (3) Sodi IP 302; (4) Cytidine 5'- (trihydrogenphosphate), mono (2- (trimetilammonio) etil) éster, hidròxid, sal interior, sal monosòdic; Citicolina Sodi pertany a diverses categories de productes naturals.

El Citicoline Sodium presenta un líquid transparent incolor en aigua, dissolvent orgànic insoluble, com l'etanol i l'acetona. Citicolina El sodi s'utilitza per a cranis aguts i lesions cerebrals i disfunció de la consciència després de la cirurgia cerebral. Es pot recuperar gradualment la funció dels membres a causa de la hemiplegia derivada d'un accident vascular cerebral. L'API de matèria primera de Citicolina Sodium també es pot utilitzar per disturbar la funció i la consciència derivada de lesions agudes del sistema nerviós central. A més, Citicoline sodium BP EP USP també s'utilitza per a la malaltia cerebrovascular isquèmica i la demència vascular. L'API de matèria primera de Citicoline Sodium USP EP BP s'ha d'emmagatzemar a 2-8 ° C. La substància anhidra de Citicoline Sodium és del 98% mín.

Citicolina Sodium ajudarà a millorar la funció de la formació reticular del tronc cerebral, especialment el sistema ascendent d'activació reticular associat a la consciència humana; Citicolina Sodi potenciarà la funció del sistema piramidal; L'API de matèria primera de Citicolina Sodium inhibirà la funció del sistema extern del con i promourà la recuperació de la funció del sistema.


Actualment, Citicoline Sodium s'utilitza àmpliament per al tractament de seqüeles de lesions cerebrals traumàtiques i accidents vasculars cerebrals causats pel sistema nerviós. També es podria utilitzar el tractament de la malaltia de Parkinson. Durant el tractament de malalties cardiovasculars i cerebrovasculars, Citicoline Sodium també juga un paper important; A més, Citicoline Sodium també té un efecte determinat per a l'anti-envelliment, millorant l'aprenentatge i la memòria.

Aplicació de Citicolina, Citicolina Sodium BP EP USP API de matèria primera:

És l'ingredient principal d'alguns medicaments del sistema nerviós central.

La citicolina és un nucleòtid natural; També pot ser l'intermediari en la via principal de la biosíntesi de lecitina. La citicolina s'utilitza en el tractament de l'ictus isquèmic i el traumatisme cranial.


Cytidine 5'-difosfate (CDP) s'utilitza com a substrat de CDP (nucleosidifosfat) quinasa (2.7.4.6) per produir CTP en suport de la biosíntesis de DNA i ARN i de ribonucleotid reductasa al producte dCMP.

Ús i aplicacions de citicolina:

Citicolina per a l'activador metabòlic cerebral, per a derivats d'àcids nucleics, és el principal coenzim, la síntesi de l'éster fosfat pot promoure la respiració cel·lular cerebral, millorar la funció cerebral, enfortir la funció de l'estructura ascendent de l'estructura activadora reticular, promoure el despertar, reduir la resistència vascular cerebral, millorar La circulació sanguínia cerebral, la falta i el metabolisme cerebral, components importants de la membrana biològica és la construcció del cos humà. En el clínic utilitzat principalment en el tractament de lesions cerebrals traumàtiques i accidents cerebrovasculars causades per seqüeles neurològiques.
La citicolina també s'utilitza en el tractament dels nens amb encefalitis viral, millora la respiració, disminueix la pressió arterial i torna a la normalitat. Amb la citicolina potenciar la síntesi de la lecitina, millorar la funció cerebral, augmentar la circulació sanguínia cerebral, promoure el metabolisme, el cervell i la repetició i millora important de l'acció com la respiració.


Citicoline està disponible com un suplement en línia i en botigues. Es ven en més de 70 països sota una varietat de marques. Quan es pren com a suplement, la citicolina es hidrolitza en colina i citidina a l'intestí. Una vegada que aquests creuen la barrera hematoencefàlica, es reformarà en citicolina per l'enzim limitator de la síntesi de fosfatidilcolina, CTP-fosfocolina citidil·liltransferasa.

Ús de Citicolina Sodi:

El traumatisme craneocircular cerebral agut i la pertorbació de la consciència després de la cirurgia, la hemiplegia cerebrovascular causada per la restauració de la funció de les extremitats gradualment, són l'àrea d'ús principal del Citicoline Sodium. També podria utilitzar-se per a la resta de la funció del sistema nerviós central i la pertorbació de la consciència causada per una lesió aguda. A més, Citicoline Sodium s'aplica per al tractament de la malaltia cerebrovascular isquèmica i la demència vascular.

Indicacions de Citicolina i Citicolina Sodium Raw Material API USP BP EP:

1. Trastorns de memòria

2. Accidente cerebrovascular isquèmic

Citicolina està aprovada per al tractament en casos de traumatisme craneal, vessament cerebral i malaltia neurodegenerativa a Japó i Europa. Citicolina millora el resultat clínic després d'un accident cerebrovascular isquèmic, com ho demostra la reducció de la mida de lesions causades per accidents cerebrovasculars isquèmics després del suplement. S'ha afirmat que la citicolina redueix les taxes de mort i discapacitat després d'un ictus isquèmic.

3. Millora de la funció de la visió.

S'ha suggerit que la citicolina millorés la funció visual en pacients amb glaucoma.

Propietats químiques de la citicolina:

Aspecte: Sòlid blanc

---------------

Fengchen Group és un proveïdor líder de Citicoline, Citicoline Sodium BP EP USP Raw material API de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat d'Citicoline, Citicoline Sodium BP EP USP Raw material API quan ho necessitin. Quan vulgueu comprar o comprar Citicoline, Citicoline Sodium BP EP USP Raw material API, dirigiu-vos al Grup Fengchen.

-----------------

Efectes secundaris de Citicolina i Citicolina Sodi

La citicolina té un perfil de toxicitat molt baix en animals i humans. Clínicament s'han observat i aprovat dosis de 2000 mg per dia. Els efectes secundaris menors transitoris són rars i més freqüentment inclouen dolor d'estómac i diarrea

--------------------------

Funció de citicolina:

Com a complement cerebral, la citicolina pot elevar els nivells d'importants neurotransmissors, augmentar l'energia mental i protegir el cervell dels danys i l'envelliment.

-----------------

Top Quality, Xina Citocolina Pura, Citicolina Sodium BP EP USP Pols / Substància de fàbrica a la Xina; Xina Citicolina, Citicolina Sodium BP EP USP Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Xina Citicolina, Citicolina Sodium BP EP USP API Fabricants a la Xina.

Productes relacionats:


Si esteu buscant la citicolina, citicolina sodium bp ep usp, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: citicolina, citicolina sodi bp ep usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like