Carbidopa USP, BP, EP API de matèria primera

Nom del Producte: Carbidopa USP, BP, EP Raw Material API Sinònims: Carbidoba, Carbidopa Monohidrat Número CAS: 38821-49-7 Característiques: Pols cristal·lina blanca Assay: 98.5 ~ 101.0% Fórmula Molecular: C10H14N2O4.H2O; C10H16N2O5 Estructura de Carbidopa: Paquet: 25Kgs / Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra, ...

Detalls del producte

Carbidopa USP, BP, EP Raw Material API picture.jpg

Nom del producte: API Carbidopa USP, BP, EP Raw Material

Sinònims: Carbidoba, Carbidopa Monohidrat

Número CAS: 38821-49-7

Característiques: Pols cristal·lina blanca

Assay: 98.5 ~ 101.0%

Fórmula molecular: C10H14N2O4.H2O; C10H16N2O5

Estructura de Carbidopa:

Carbidopa USP, BP, EP Raw Material API structure formula.jpg

Paquet: 25Kgs /

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra , 1kg / llauna, 5kg / llauna

Nom químic: (S) -3- (3,4-Dihidroxifenil) -2-hidrazino-2-metilpropiónico monohidrat d' àcid ;

PARAULES CLAU: Carbidopa USP, BP, EP API de matèria primera


Descripció de l'API Carbidopa USP, BP, EP Raw Material:

L'API de Carbidopa USP, BP, EP Raw Material és un inhibidor de la descarboxilació de levodopa en teixits perifèrics; no travessa la barrera hematoencefàlica i s'utilitza en combinació amb la levodopa per controlar els símptomes de la malaltia de Parkinson. En presència de carbidopa, la levodopa entra al cervell en quantitats més grans, evitant així la necessitat de dosis excessivament elevades de levodopa.

--------------

L'API de Carbidopa USP, BP, EP Raw Material és un fàrmac que es dóna a les persones amb malaltia de Parkinson per inhibir el metabolisme perifèric de la levodopa. Aquesta propietat de l'API Carbidopa USP, BP, EP Raw Material és important perquè aquest producte permet una major proporció de levodopa perifèrica per travessar la barrera hematoencefàlica per a l'efecte del sistema nerviós central.


Farmacologia:

L'API de Carbidopa USP, BP, EP Raw Material inhibeix l'aromàtica-L-aminoàcid descarboxilasa (DOPA descarboxilasa o DDC), un enzim que és molt important en la biosíntesis de L-triptòfan a la serotonina i en la biosíntesis de L-DOPA a la dopamina (DA). DDC existeix tant fora de (perifèria corporal) com dins dels límits de la barrera hematoencefàlica.

L'API de Carbidopa USP, BP, EP Raw Material s'utilitza en el tractament de, entre altres malalties, la malaltia de Parkinson (PD), una malaltia caracteritzada per la mort de neurones dopaminèrgiques a la substantia nigra. L'augment de la disponibilitat de dopamina pot augmentar l'efectivitat de les neurones restants i alleujar els símptomes durant un temps. L'objectiu farmacològic és obtenir un precursor de dopamina exògena anomenat levodopa / L-DOPA en el cervell deficient de dopamina de pacients amb PD. Levodopa / L-DOPA pot creuar la barrera hematoencefàlica, però la dopamina no pot. L'ús de l'API Carbidopa USP, BP, Raw Material Raw, sembla contra-intuïtiva en la malaltia de Parkinson (PD), ja que impedeix la conversió DDC de levodopa / L-DOPA a la dopamina. Tanmateix, de manera exògena, la levadopa / L-DOPA es metabolitza perifèricament a la seva dopamina metabòlica activa abans d'arribar a la barrera hematoencefàlica. Per tant, el cervell de la PD, que és deficient en la dopamina, no rebrà la major part del seu precursor de prodròs, levodopa / L-DOPA, a causa de la descomposició perifèrica de DDC. No obstant això, carbidopa pot disminuir la conversió perifèrica de DDC de levodopa / L-DOPA abans de creuar la barrera hematoencefàlica. Carbidopa actua com un inhibidor de la DDC perifèrica, ja que carbidopa, en si mateix, no pot creuar la barrera hematoencefàlica. En altres paraules, carbidopa no té efectes sobre la conversió del DDC cerebral de levodopa / L-DOPA a la dopamina. En última instància, una major proporció de la levodopa / L-DOPA proporcionada exògens arriba al cervell. Comercialment, les combinacions de carbidopa / levodopa estan disponibles en el tractament de deficiències de dopamina centrals.


Juntament amb Carbidopa USP, BP, EP API de matèria primera, altres inhibidors de DDC són benserazida (Ro-4-4602), diflurometildopa i α-metildopa.

-------------------------

Com a inhibidor de la DOPA descarboxilasa, l'API de Carbidopa USP, BP, EP Raw Material impedeix la conversió de levodopa a la dopamina. L'API de Carbidopa USP, BP, EP Raw Material s'utilitza en la malaltia de Parkinson per reduir els efectes adversos perifèrics de la levodopa. No té accions antiparkinson per si mateix.

---------------------------------------

Fabricació Rutina de Carbidopa USP, BP, EP API de matèria primera:

Carbidopa USP, BP, EP Raw Material API flow chart.jpg

Fengchen Group és un proveïdor líder de Carbidopa USP, BP, EP Raw Material API en pols de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte de pols API de Carbidopa USP, BP, EP Raw quan ho necessitin. Quan compreu o compreu Carbidopa USP, BP, EP Raw Material API en pols, dirigiu-vos al Grup Fengchen.

--------------------------

Farmacodinàmica de Carbidopa USP, BP, EP API de matèria primera:

Com a inhibidor de la descarboxilasa no competitiva, l'API Carbidopa USP, BP, EP Raw Material s'utilitza en combinació amb la levodopa per al tractament de la malaltia de Parkinson.

Mecanisme d'acció de Carbidopa USP, BP, EP API de matèria primera:


Quan es barreja amb levodopa, l'API de matèria primera de Carbidopa USP, BP, EP inhibeix la conversió perifèrica de levodopa a la dopamina i la descarboxilació de l'oxitriptà a la serotonina per L-aminoàcid descarboxilasa aromàtica. Això dóna lloc a un augment de la quantitat de levodopa i oxitriptan disponibles per al transport al CNS. Carbidopa també inhibeix el metabolisme de la levodopa en el tracte gastrointestinal i, per tant, augmenta la biodisponibilitat de la levodopa.

Toxicitat de Carbidopa USP, BP, EP API de matèria primera:

Els símptomes d'una toxicitat per carbidopa inclouen espasmes musculars o debilitat, espasmes de la parpella, nàusees, vòmits, diarrea, batecs cardíacs irregulars, confusió, agitació, al·lucinacions i inconsciència.

----------------------------

Certificat d'anàlisi de Carbidopa USP, BP, EP API de matèria primera:

Nom del producte

Carbidopa

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Carbidopa

Pols blanc a cremós

Compleix

Solubilitat
Carbidopa

Mol poc soluble en aigua; lliurement soluble en 3 N d'àcid clorhídric; Mol poc soluble en metanol; pràcticament insoluble en alcohol, en acetona, en cloroform i en èter.

Compleix

Identificació A

IR: L'espectre de la mostra compleix l'espectre obtingut amb Carbidopa

Compleix

Identificació B

Correspon al pic obtingut amb Carbidopa

Compleix

Rotació òptica específica

-21.0 ° ~ -23.5 °

-22.1 °

Pèrdua en l'assecat

6,9% -7,9%

7,2%

Residual a l'encès

≤ 0,1%

0,03%

Heavy Metall

≤ 10 ppm

<>

Methyldopa

≤ 0,5%

0,07%

Compost relacionat amb Carbidopa

≤ 0,5%

No detectada

Qualsevol altra impuresa

≤ 0,10%

0,01%

Impuresa total

≤ 1,0%

0,07%

Dissolvents residuals

Compleix els requisits

Compleix

Puresa (assaig)
Carbidopa

98,0% - 102,0%

99,58%

--------------------------------------

Carbidopa USP, BP, EP Raw Material API en pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Carbidopa USP, BP, EP API Powder Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Xina Carbidopa USP, BP, EP Fabricants de pols d'API en matèria primera a la Xina.


Productes relacionats:

Levodopa

Carbidopa

Methyldopa

Si esteu buscant la carbidopa usp, bp, ep prima material api, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: carbidopa usp, bp, ep api de matèria primera, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like