Aniracetam Raw Material API

1111 Nom del producte: Aniracetam Sinònims: Aniraceta Número CAS: 72432-10-1 Característiques: pols blanca o pols cristal·lina blanca. Puresa (assaig): 99% Fórmula molecular mínima: C12H13NO3 Estructura: Paquet: 25Kgs / Paquet: 25Kgs / Fibra Tambor Nom químic: 1- (4-Metoxibenzoil) -2-pirrolidinona CLAU ...

Detalls del producte

Aniracetam Raw Material API picture.jpg

Nom del producte: Aniracetam

Sinònims: Aniraceta

Número CAS: 72432-10-1

Característiques: pols blanca o pols cristal·lina blanca.

Puresa (assaig): 99% mín

Fórmula molecular: C12H13NO3

Estructura:

Aniracetam Raw Material API structure formula.jpg

Paquet: 25Kgs /

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

Nom químic: 1- (4-metoxibenzoil) -2-pirrolidinona

PARAULES CLAU : Aniracetam API Raw Material

-------------------------

Descripció de la matèria primera d'Aniracetam API:

L'aniracetam és un compost en el grup d'accessoris de raigs per la seva estructura comú de pirrolidona. L'Aniracetam API Raw Material és una de les estructures més comuns de Racetamic. És soluble en greixos i, per tant, s'ha d'ingerir amb àcids grassos. A més, l'aniracetam és colinèrgic

L'Aniracetam API Raw Material actua com un modulador positiu d'alguns receptors excitatoris coneguts com a receptors AMPA i disminueix la taxa de desensibilització del receptor. Això normalment es manifesta com un efecte d'estimulació neurològica controlada i prolongada. Atès que els receptors AMPA difereixen en l'estructura del cervell, diferents moduladors AMPA afecten el cervell de diferents maneres.


Anecdòticament, l'Aniracetam API Raw Material ha sabut ajudar en el "pensament col·lectiu i holístic", o posar les peces del trencaclosques junts. També augmenta el flux de sang i l'activitat a l'àrea del cervell coneguda per aquesta acció, l'escorça de l'associació.

L'Aniracetam API Raw Material, com a modulador AMPA, s'està estudiant actualment per al seu ús en depressió i altres trastorns del sistema nerviós com la malaltia d'Alzheimer.

-------------------

L'Aniracetam API Raw Material és un fàrmac racionari i Ampakine que és lleugerament superior en potència que Piracetam. Es va desenvolupar a la dècada de 1970 i es pot sintetitzar mitjançant la reacció de GABA o 2-pirrolidona amb colorrell anisòlic. L'Aniracetam API Raw Material és soluble en greixos i la seva semidesintegració és considerablement més curta que l'altra raça. L'Aniracetam API Raw Material es va utilitzar com a compost primari per ajudar a crear la nova classe nootròpica de medicaments Ampakine.


Mecanisme d'acció de l'API d'Aniracetam Matèria primera:

El mètode d'acció d'Aniracetam és similar a l'altra raça. S'ha demostrat que l'Aniracetam API Raw Material estimula específicament el lloc del receptor AMPA. El receptor AMPA és el receptor activat de glutamat més comú associat al Sistema Nerviós Central i les seves funcions. Els receptors AMPA tenen un paper important en l'aprenentatge i la formació de la memòria. L'aniracetam sembla tenir una major afinitat amb els criptòfils AMPA que altres compostos de la raça.


Una altra acció interessant de l'Aniracetam API Raw Material és l'efecte de reducció de l'ansietat observada. Completa aquesta acció sense causar la sedació i el benefici ansiolític de la substància s'ha estudiat extensament en models animals. Es creu que aquesta resposta ansiolítica es deu en part, mitjançant l'activació dels receptors D2 i D3 de la dopamina. També es valora l'activació del receptor nicotínic ACh per contribuir als efectes ansiolítics i als efectes nootròpics. Addicionalment, sembla que Aniracetam promulga el receptor 5-HTP (2a) que ajuda a processar la serotonina i pot avançar encara més les funcions ansiolítiques / antidepressives.

Beneficis potencials d'Aniracetam:

Com s'ha dit anteriorment, l'Aniracetam API Raw Material pot tenir molts usos fora d'etiqueta. Es considera una substància de toxicitat bastant segura i baixa per millorar la cognició i la memòria o reduir els símptomes d'ansietat. Igual que altres raffles, l'Aniracetam API Raw Material pot tenir un benefici afegit de reduir els radicals lliures i l'estrès oxidatiu en el cervell que pot conduir a malalties degeneratives i complicacions neurològiques. La matèria primera d'Aniracetam API no s'ha d'utilitzar com a línia principal de defensa o tractament per a malalties degeneratives com l'Alzheimer i la Demència, però pot tenir mèrit per reduir alguns dels símptomes associats.


Pot haver-hi els següents beneficis després d'utilitzar l'Aniracetam API Raw Material:

-Memoria millorada

-Processament cognitiu millorat

-Capacitat d'aprenentatge creixent

-Percepció més forta

-Reflexos reforçats

Ansietat reduïda

-Dressió reeditada

-----------------------

L'Aniracetam API Raw Material és una elecció popular entre els usuaris nootròpics per la seva capacitat de millorar la cognició i reduir l'ansietat i augmentar l'estat d'ànim. També té un preu moderat i té efectes secundaris poc o nuls quan es pren a les dosis recomanades.

L'Aniracetam API Raw Material està classificat químicament com un racetam (un fàrmac que comparteix un nucli de pirrolidona), i com la majoria dels raffles, funciona en gran mesura mitjançant la modulació dels neurotransmissors.

Ús i aplicació

-----------------

Ús i aplicacions de l'API d'Aniracetam Matèria primera:

L'Aniracetam API Raw Material està registrat per a ús mèdic en alguns països que es posa a disposició per prescripció. Actualment, s'aprova per a la memòria general i els trastorns d'atenció i es dóna comunament als ancians per ajudar a reduir els símptomes de trastorns cognitius degeneratius.


En molts països, l'Aniracetam API Raw Material no té un ús registrat, però es pot obtenir sense recepta com a agent nootròpic. Generalment s'apil·la amb altres rails o s'utilitza per si mateix. Els avantatges i els resultats semblen anar d'usuari a usuari. Aniracetam API Raw Material no es recomana com a teràpia primària per a les condicions mèdiques, però pot tenir beneficis en la reducció de certs símptomes mèdics i fisiològics i efectes secundaris. Molts han tingut resultats amb Aniracetam per reduir els símptomes d'ansietat i depressió, però aquesta no hauria de ser la seva funció primària o utilitzar-se en combinació amb altres teràpies sense consulta professional.

Farmacologia:

També s'ha demostrat que l'ANiracetam API Raw Material modularitza positivament el receptor AMPA.

Quan s'ingereix per via oral, l'Aniracetam API Raw Material es descomponrà ràpidament mitjançant el metabolisme hepàtic del primer pas. Els metabòlits principals de l'aniracetam són N-anisoyl-GABA, (70-80%), 2-pirrolidinona i àcid p-anísico (20-30%).


Les concentracions de plasma generalment es troben en el rang de 5-15 μg / L per a la matèria primera d'Aniracetam API i rang de 5-15 mg / L per a N-anisoyl-GABA, un metabolito farmacològicament actiu, durant les primeres hores després de l'administració oral del fàrmac . Aquestes dues espècies de plasma es poden mesurar mitjançant cromatografia líquida-espectrometria de masses.

---------------------------------------

Fabricació de la rutina d'Aniracetam API Raw Material:

Aniracetam Raw Material API production flow chart.jpg

Aniracetam Raw Material API manufacture routine.jpg

----------------------

Fengchen Group és un proveïdor líder d'Aniracetam API Raw Material Po de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de pols de matèria primera d'Aniracetam API quan ho necessitin. Quan vulgueu comprar o comprar pols de matèria primera d'Aniracetam API, dirigiu-vos al Grup Fengchen.

----------------------------

Certificat d'anàlisi de la matèria primera API d'Aniracetam:

Nom del producte: Aniracetam

Ítems

ESPECIFICACIONS

RESULTATS

Aparença

Aniracetam

Pols cristal·lina blanca

Compleix

Punt de fusió

Aniracetam

118 ~ 122

120.2 ~ 120.9

Absorbància

476 ~ 506

489

Clorurs

≤0.014%

Compleix

Sulfats

≤0,04%

Compleix

;

Pèrdua en l'assecat

<>

0,42%

Substàncies relacionades

Impureza total: <>

;

0,31%

;

Impureza individual: <>

0.15%

Cendres sulfatades

<>

0,06%

Metalls pesants

<>

Compleix

Assaig

Aniracetam

98,0 ~ 102,0%

99,42%

;

--------------------------------------

Mecanisme d'acció de l'API d'Aniracetam Matèria primera:

Acetylcholine: l'Aniracetam API Raw Material millora la cognició general mitjançant l'augment de l'activitat en tot el sistema d'acetilcolina, que juga un paper fonamental en la memòria, l'atenció, la velocitat d'aprenentatge i altres processos cognitius. L'Aniracetam API Raw Material treballa unint a receptors d'acetilcolina, inhibint la desensibilització del receptor i promovent l'alliberament sinàptic de l'acetilcolina.


Dopamina i Serotonina: l'Aniracetam API Raw Material millora l'estat d'ànim, augmenta l'energia i disminueix l'ansietat augmentant els nivells de dopamina i serotonina. En unir-se als receptors de dopamina i serotonina, l'Aniracetam API Raw Material inhibeix el desglossament d'aquests importants neurotransmissors i restaura els nivells òptims d'ambdós, convertint-lo en un efectiu efectiu i un agent ansiolític (anti ansietat).


Transmissió de glutamat: L'Aniracetam API Raw Material és únicament efectiu per millorar la memòria i l'emmagatzematge d'informació, ja que augmenta la transmissió del glutamat, el neurotransmissor que juga el paper principal en l'activació neuronal. En associar i estimular els receptors AMPA i Kainate, els receptors de glutamat fortament associats amb l'emmagatzematge d'informació i la creació de nous records, l'Aniracetam API Raw Material millora la neuroplasticitat en general i, en particular, la potenciació a llarg termini.

----------------------

Top quality, pur Aniracetam API Raw Material powder / substance factory in China; Proveïdors de pols de la Xina Aniracetam API a la Xina. Xina Aniracetam API fabricants de pols de matèria primera a la Xina.


Productes relacionats:

Piracetam

Aniracetam

Oxiracetam

Si esteu buscant el material d'aniracetam api, podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: aniracetam api de matèria primera, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like