Alverine Citrate USP BP EP

Nom del producte: Alverine Citrate USP BP EP Número de CAS: 5560-59-8 Característiques: pols cristal·lina blanca o gairebé blanca Assay: 99% min Fórmula molecular: C26H35NO7 Estructura: Paquet: Paquet: 25Kgs / Fibre Drum Paraules clau: Alverine Citrate USP BP EP --------------------- Descripció d'Alverine ...

Detalls del producte

Alverine Citrate USP BP EP picture.jpg

Nom del producte: Alverine Citrate USP BP EP

Número CAS: 5560-59-8

Característiques: pols cristal·lina blanca o gairebé blanca

Assay: 99% min

Fórmula molecular: C26H35NO7

Estructura:

Alverine Citrate USP BP EP Structure formula-1.jpg

Alverine Citrate USP BP EP structure formula-2.gif

Paquet:

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

Paraules clau: Algarine Citrate USP BP EP

---------------------

Descripció d'Alverine Citrate:

Alverine Citrate USP BP EP és un medicament antiespasmòdic que es pren per alleujar el dolor inflamatori i d'escarabat al ventre inferior (abdomen). Aquests símptomes solen associar-se a les afeccions gastrointestinals, síndrome del còlon irritable i malaltia diverticular. Alverine Citrate USP BP EP també es pot prendre per ajudar a alleujar els còlics del dolor durant el període. Alverine Citrate USP BP EP treballa en els músculs de l'abdomen inferior, fent que es relaxi.

----------------------------------

Aplicacions i ús d'Alverine Citrate USP BP EP:

---------------------------------------

Alverine Citrate s'utilitza per tractar diversos problemes.

És un relaxant directe dels músculs de l'intestí (intestinal) i el ventre (úter), i de vegades es coneix com una droga antiespasmòdica.

Alverine Citrate s'utilitza per relaxar els músculs de l'intestí i per tractar els símptomes de la síndrome de l'intestí irritable i les condicions afins.


En general, Alverine Citrate s'utilitza per administrar els símptomes de la síndrome de l'intestí irritable, una condició intestinal comuna que causa espasmes i dolor a l'intestí, dolor d'estómac, diarrea persistent (de vegades alternant amb períodes de restrenyiment) i vent (flatulència) . Alverine Citrate també es pot utilitzar per a la malaltia diverticular del còlon (una condició de l'intestí gros), i per alleujar els dolors del període.


Els beneficis d'estar en Alverine Citrate inclouen la reducció dels símptomes dolorosos i problemàtics de la síndrome d'intestí irritable.

A continuació s'enumeren els usos típics de l'alverina.

Alleugeriment dels símptomes de la síndrome de l'intestí irritable, així com altres afeccions com la malaltia diverticular del còlon.

----------------------

Fengchen Group és un proveïdor líder Alverine Citrate USP BP EP Po de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat d'Alverine Citrate USP BP EP en pols quan ho necessitin. Quan compreu Alverine Citrate USP BP EP en pols, dirigiu-vos al grup Fengchen.

--------------------------

Mecanisme d'acció d'Alverine Citrate:

Alverine Citrate actua directament sobre el múscul a l'intestí, fent que es relaxi. Evitarà els espasmes musculars que es produeixen a l'intestí en condicions com la síndrome de l'intestí irritable i la malaltia diverticular. La malaltia diverticular és una condició en què es formen petites bosses al folre de l'intestí. Aquestes bosses poden atrapar partícules d'aliments i inflamar-se i doloroses. En la síndrome de l'intestí irritable, es perd l'activitat normal del múscul intestinal. Els espasmes musculars produeixen símptomes com el dolor abdominal i l'hinchazón, el restrenyiment o la diarrea. Al relaxar el múscul muscular, Alverine Citrate BP EP USP alleuja els símptomes d'aquesta condició. Alverine Citrate BP EP USP també relaxa el múscul llis a l'úter (úter). Per tant, també s'utilitza per tractar la menstruació dolorosa, que és causada per espasmes musculars a l'úter.


El medicament acabat més popular, càpsules Alverine Citrate, ja està disponible al mercat. Alverine Citrate no és adequat per a nens que no superin els 12 anys. Les dones que estan embarassades o lactants hauran de seguir estrictament les instruccions dels metges quan utilitzen Alverine Citrate.

Efectes adversos Alverine Citrate:

-Hi ha dificultats en la respiració o en la respiració, sibilàncies, inflor de la cara o altres parts del cos després d'usar Alverine Citrate.

-Així també podria estar groguenc dels blancs dels ulls i la pell, a causa de la inflamació hepàtica

-Per a algunes persones, Alverine Citrate pot causar nàusees o marejos, mal de cap

-La reacció al·lèrgica més important també és possible contra la reacció adversa d'Alverine Citrate.

S'ha informat que Alverine Citrate pot induir hepatitis tòxica.

----------------------------

Certificat d'anàlisi d'Alverine Citrate USP BP EP:

Nom del producte

Alverine Citrate

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Alverine Citrate

Pols cristal·lina blanca o gairebé blanca

Compleix

Punt de fusió

Al voltant de 104 ° C

102.2 ° C ~ 102.9 ° C

Solubilitat

Heu de complir

Compleix

Identificació

IR

Compleix

pH (0.5% W / V en aigua)

3.5 ~ 4.5

4.3

Impuresa A

≤ 0,1%

No detectat

Impuresa B

≤ 0,1%

No detectat

Impuresa C

≤ 0,2%

0.13%

Impuresa D

≤ 0,3%

0.18%

Impuresa E

≤ 0,3%

No detectat

Impuresa no especificada

Individual ≤ 0.1%

0,07%

Total impureses

≤ 1,0%

0,45%

Heavy Metall

≤ 20 ppm

<>

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0.14%

Cendres sulfatades

≤ 0,1%

0,05%

Assaig (Puresa)
Alverine Citrate

99,0% ~ 101,0%

99,5%

-----------------------------

Qualitat alta, pur Alverine Citrate USP BP EP Pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Alverine Citrate USP BP EP Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Xina Alverine Citrate USP BP EP Fabricants de pols a la Xina.


Productes relacionats:

Si esteu buscant l'alverine citrate usp bp ep, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: alverine citrate usp bp ep, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like