Selenita de zinc, Zn Selenita (ZnSeO3)

Selenita de zinc, Zn Selenita (ZnSeO3) Xina Selenita de zinc, Zn Selenita (ZnSeO3), proveïdor, fabricant a la Xina. Sinònims: Selenioacid (H2SeO3), sal de zinc (1: 1) (8CI); Selenita de zinc (ZnSeO3) Selecció de zinc Número de CAS: 13597-46-1 Característiques: pols blanc a inodor, insoluble a ...

Detalls del producte

Selenita de zinc, Zn Selenita (ZnSeO3)
image001_副本


Xina Zinc Selenita, Zn Selenita (ZnSeO3) fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.
Sinònims: Selenioacid (H2SeO3), sal de zinc (1: 1) (8CI); Selenita de zinc (ZnSeO3)
Zink selenit
Número CAS: 13597-46-1
Característiques: pols blanc a inodor, insoluble en aigua i soluble en etanol.
Contingut de seleni: ≥40%:
Fórmula molecular: ZnSeO3, O3SeZn
Fórmula d'estructura:

image002

image003

image004

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra
UN 2630 6.1 / PG 1
Puresa: disponible en 99,99%, 99,999%
Mida de forma i partícula: disponible en pols
Embalatge: serà embalat en una ampolla de polietilè.
Densitat: 5.606 g / cm3
Punt de fusió: 621 ° C
Punt d'ebullició: 2360 ° C
image005


Descripció:
Selenita de zinc, Zn Selenita (ZnSeO3) és una substància que s'utilitza àmpliament en la fabricació de vidre i indústria de l'esmalt ceràmic.
També es coneix com sal selenosa d'àcid de zinc (1: 1). El selenit de zinc, Zn Selenite (ZnSeO3) pertany a les categories de productes de la ciència metal·lúrgica; Sals; Sales de zinc.
És de pols blanc a blanc.
Hem de tenir cura amb Selenite de Zinc, Zn Selenite (ZnSeO3):
En primer lloc, aquesta substància química que a nivells baixos és capaç de causar danys a la salut. En segon lloc, pot presentar un perill immediat o retard per a un o més components de l'entorn. En tercer lloc, Zinc Selenite, Zn Selenite (ZnSeO3) és tòxic per inhalació i, si s'empassa. A més, és molt perillós per als organismes aquàtics que poden causar efectes adversos a llarg termini en el medi aquàtic. Quan utilitzeu Selenita de zinc, Zn Selenite (ZnSeO3), no mengeu, beveu ni fumeu res per evitar que el porti al nostre cos.
Si es posa contacte amb la pell, hem de rentar-ho immediatament. La selenita de zinc, Zn Selenite (ZnSeO3) i el seu contenidor han de ser eliminats com a residus perillosos.

image006_副本


image007


image008

Màxima qualitat, selenita de zinc pur, Zn Selenita (ZnSeO3) Pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si esteu buscant el selenit de zinc, zn selenite (znseo3), benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: zinc selenita, zn selenita (znseo3), fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like