Lactat de zinc CAS 16039-53-5

Lactat de zinc CAS 16039-53-5 Lactada de zinc Xina fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina. Número CAS: 16039-53-5 Característiques: pols blanca. Fórmula molecular: C12H10O14Zn3 Fórmula d’estructura: Paquet: tambor de fibra de 25 kg / fibra Paraules clau: lactat de zinc Descripció: La matèria primera del lactat de zinc és una ...

Detalls del producte

Lactat de zinc CAS 16039-53-5

Zinc Lactate CAS 16039-53-5

Fàbrica de lactat de zinc a la Xina, proveïdor, fabricant a la Xina.

Número CAS: 16039-53-5

Característiques: pols blanca.

Fórmula molecular: C12H10O14Zn3

Fórmula d'estructura:

Zinc Lactate CAS 16039-53-5 structure formula

Paquet: 25Kgs /Tambor de fibra

Paraules clau:Lactat de zinc

Descripció:

La matèria primera del lactat pur de zinc és un bon fortificador de zinc alimentari, que té un paper important en la intel·ligència i el desenvolupament físic dels nadons i adolescents.

Aplicacions:

El lactat de zinc s’utilitza àmpliament en additius alimentaris, matèries primeres farmacèutiques, etc. Aquest producte és un tipus de fortificant orgànic de zinc amb bon rendiment i economia. El lactat de zinc s’afegeix àmpliament a diversos aliments per suplir la deficiència de zinc en els aliments, cosa que té un efecte significatiu en la prevenció de diversos trastorns de deficiència de zinc i en la millora de la vitalitat.

Punt de fusió: 280

Solubilitat: El lactat de zinc és soluble en aigua, lleugerament soluble en etanol. L’aigua de cristall es perd a 100 graus.

1. La matèria primera del lactat pur de zinc s’utilitza en la producció de suplements de zinc, aliments nutritius, líquid oral nutricional, comprimits i grànuls de suplement de zinc per a nens'

2. El lactat de zinc és una espècie de fortificant alimentari de zinc amb un rendiment excel·lent i un efecte ideal. Té un paper important en la intel·ligència i el desenvolupament físic de nadons i adolescents. El seu efecte d’absorció és millor que el zinc inorgànic. Es pot afegir a llet, llet en pols, cereals i altres productes.

La màxima qualitat, lactat de zinc pur en pols / substància fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si busqueu lactat de zinc cas 16039-53-5, contacteu amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: lactat de zinc cas 16039-53-5, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like