Xilitol en pols, D-Xilitol

Xylitol Powder, D-Xylitol Nom del producte: Xylitol, D-Xylitol Sinònims: Número CAS: 87-99-0 Característiques: Puc blanc Puresa (assaig): 99,5% Fórmula Min. Molecular: C5H12O5, (CHOH) 3 (CH2OH) 2 Estructura : Paquet: 25Kgs / Ctn; 25 kg / bossa; 25 kg / paquet: 25 kg / cm; 25 kg / bossa; 25Kgs / Fibra de tambor Paraules clau: ...

Detalls del producte

Xilitol en pols, D-Xilitol

Xylitol Powder, D-Xylitol powder.jpg

Nom del producte: Xylitol, D-Xylitol

Sinònims:

Número CAS: 87-99-0

Característiques: pols blanca

Puresa (assaig): 99,5% mín

Fórmula molecular: C5H12O5, (CHOH) 3 (CH2OH) 2

Estructura:

Xylitol Powder, D-Xylitol Structure formula.png

Paquet: 25Kgs / Ctn; 25 kg / bossa; 25Kgs /

Paquet: 25Kgs / Ctn; 25 kg / bossa; 25Kgs / tambor de fibra


PARAULES CLAU:

Xilitol, D-Xilitol


Descripció:

El xilitol (D-Xylitol) és un alcohol blanc i cristal·lí dolç derivat de xilosa, C5H12O5. S'utilitza en els productes bàsics de la goma i la salut oral per inhibir els bacteris que provoquen la càries i com a substitut del sucre dietètic.


Xylitol (D-Xylitol) és un compost orgànic amb la fórmula (CHOH) 3 (CH2OH) 2. Aquesta espècie achiral és un dels tres isòmers d'1, 2, 3, 4, 5-pentapentanol. Aquest alcohol de sucre s'utilitza com a substitut del sucre natural que es troba en les fibres de moltes fruites i verdures, incloent diverses baies, closques de blat de moro, civada i bolets. El xilitol (D-Xylitol) es pot extreure de fibra de blat de moro, bedoll, gerds, prunes i blat de moro. És tan dolç com la sacarosa amb només dos terços l'energia alimentària.


Sol·licitud:

Els materials orgànics sintètics es poden preparar a partir de tensioactius, emulsionants, demultiïdal, diverses resines i pintura alquídica, vernís, etc. La síntesi d'àcids grassos i la formació d'éster volàtil no és el plastificant. Xylitol (D-Xylitol) és capaç de reemplaçar la glicerina, usada en la fabricació de paper, les necessitats diàries i la indústria de defensa. Com que són més compostos hidroxi, amb un valor dolètic, poc tòxic i poc calorífic aplicable al menjar i edulcorant per als diabètics.


Xylitol (D-Xylitol) és un alcohol de sucre usat com a edulcorant. que s'utilitza per denotar els alcohols de sucre. Es classifica com un alcohol de polialcohol o sucre (específicament un alditol). Té la fórmula CH2OH (CHOH) 3CH2OH. Xylitol (D-Xylitol) és un sòlid incolor o blanc que és soluble en aigua. Els productes que contenen xilitol poden ajudar a reduir la caries dental.


Xylitol (D-Xylitol) és una substància que es classifica com un alcohol de sucre (o polialcohol).

Els alcohols de sucre són com a híbrids d'una molècula de sucre i una molècula d'alcohol. La seva estructura els permet estimular els receptors de gust dolç a la llengua.

El xilitol (D-Xylitol) es troba en petites quantitats en moltes fruites i verdures. Per tant, es considera que és natural. Els humans fins i tot produeixen petites quantitats de Xylitol (D-Xylitol) a través del metabolisme normal.

És un ingredient comú en les gomes de mastegar sense sucre, dolços, ments, aliments diabètics i productes per a la cura oral.

El xilitol (D-Xylitol) té una dolçor semblant al sucre regular, però conté un 40% menys de calories:

Taula de sucre: 4 calories per gram.

Xilitol (D-Xilitol): 2,4 calories per gram.

Òbviament, Xylitol (D-Xylitol) és un edulcorant refinat, de manera que no conté vitamines, minerals ni proteïnes. En aquest sentit, són calories "buides".

El xilitol (D-Xylitol) es pot processar a partir d'arbres com el bedoll, però també es pot fer amb un procés industrial que transforma una fibra vegetal anomenada Xylan en xilitol.


És un cristall blanc, amb aparença i sabor similar a la sacarosa. El xilitol (D-Xylitol) és un edulcorant de poliol en el gust més dolç i fresc, dolç equivalent a la sacarosa. Es considera el futur de l'edulcorant, la sacarosa i els substituts de glucosa. De la qualitat alimentària, Xylitol, el sentit ampli i estret. Generalizada com a hidrats de carboni, estreta com poliol. Com que Xylitol (D-Xylitol) es pot absorbir lentament o només parcialment. Baixa en calories i és una característica important del xilitol: 2,4 calories per gram, menys del 40% d'altres carbohidrats. Aplicacions dels anys seixanta amb el menjar. El xilitol (D-Xylitol) és popular en alguns països. Es pot utilitzar com a additius alimentaris que no estan restringits afegint la quantitat d'aliments. És la millor prevenció dels edulcorants de càries dental en diferents circumstàncies per obtenir la certificació. Xilitol (D-Xylitol) es pot utilitzar com a edulcorant principal en goma i dolços. També ha estat oficialment aprovat per 6 associacions dentals nacionals.

Beneficis i funció de Xylitol:

Com a edulcorants diabètics, suplements nutricionals i agents terapèutics auxiliars: Xylitol (D-Xylitol) és un metabolisme intermedi del carbohidrat. La manca d'insulina en el cos pot afectar el metabolisme de la glucosa. Xylitol (D-Xylitol) també és capaç de passar la membrana cel·lular. Serà absorbida i utilitzada per organitzacions per promoure la síntesi de glucogen, la nutrició i l'energia per a les cèl·lules. El xilitol (D-Xylitol) no produirà nivells elevats de glucosa en la sang i eliminarà la diabetis. És la substància més adequada per als diabètics a menjar substituts nutricionals i de sucre.


Millora la funció hepàtica:

Xylitol (D-Xylitol) promou la síntesi de glucogen. Si la glucosa no augmenta, es pot millorar la funció hepàtica en pacients amb hepatopatia i fetge antiadherent.


Ús i aplicació

S'utilitza àmpliament per produir altres productes com Xylitol Eye Drops, Xylitol, infeccions a l'oïda, curació de medicaments, etc.

Rutina de fabricació de Xylitol (D-Xylitol):

Xylitol Powder, D-Xylitol manufacture routine.jpg

Fengchen Group és un proveïdor líder de Xylitol (D-Xylitol) en pols de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte de pols Xylitol (D-Xylitol) quan ho necessitin. Quan compreu o compra Xylitol (D-Xylitol) en pols, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi

Nom: Xilitol (D-Xilitol)

Aspecte: cristalls blancs

Identificació: compleix amb el requisit

Assay (en seca) ≥99.5%

Altres poliols: 0,5% màx

Pèrdua en l'assecat: 0,2% màx

Xilitol (D-Xilitol) Punt de fusió: 92,0 - 96,0

Residu encesa: 0,02% màx

Reducció del sucre: 0,05%% màx

Sulfat: 50 ppm màx

Clorur: 50 ppm màx

PH en solució aquosa: 5.0 - 7.0

Mida de partícules: malla de 20-40

Capacitat de dissolució: 1,6 g / ml

Densitat a granel: 0,85 - 0,95

Metalls pesants: 2,5 ppm màx

Arsènic: 0,5 ppm màx

Plom: 0,5 ppm màx

Níquel: 1 ppm màx

Microbiologia

Recompte total de plats: 50 / g màx

Coliforme: Negatiu

Salmonel·la: negativa

Llevat i motlle: 10 / g màx

Xylitol Powder, D-Xylitol Specification.jpg


Especificació

Nom

Xilitol (D-Xilitol) Grau FCCV / USP

Un altre nom

1,2,3,4,5-Pentahidroxipentano

Quantitat

Fórmula molecular

C5H12O5

Pes de molècula

152.15

1.0T

Elements de prova

L'estàndard

Resultats de l'exàmen

Identificació

Compleix els requisits

Conformes

Aparença

Cristal blanc

Cristal blanc

Assay de xilitol (base seca)

≥98,5%

99,48%

Punt de fusió

92.0 ° C ~ 96.0 ° C

94.0 ° C

Pèrdua en l'assecat

≤0,20%

0,04%

Reducció de sucres

≤0,30%

<>

Altres poliols

≤1.00%

0,52%

Metalls pesants

≤ 5 mg / kg

<5mg>

Arsènic

≤0,5 mg / kg

<0.5mg>

Clorur

≤50 mg / kg

<50mg>

Sulfat

≤50 mg / kg

<50mg>

Dirigir

≤0.3 mg / kg

<0.3 mg="">

Residu en ignició

≤0,10%

0,02%

Níquel

≤ 1 mg / kg

0,042 mg / kg

Total de recompte de plats

≤1000cfu / g

<10cfu>

Coliforme

Negatiu

Negatiu

Salmonel·la

Negatiu

Negatiu

Llevat i motlle

≤ 100 cfu / g

<10cfu>

CONCLUSIÓ

CONFIRMEM QUE EL XILITOL (D-XILITOL) ES COMPLICAT AMB L'ESTÀNDARD FCCV / USP


Aplicació i usos:

El xilitol (D-Xylitol) s'utilitza àmpliament com a edulcorant artificial en productes manufacturats, com ara medicaments o suplements dietètics, confitures, pasta de dents i xiclet. No obstant això, no és un edulcorant comú. El xilitol (D-Xylitol) té efectes insignificants sobre el sucre i la insulina. Absorbit més lentament que el sucre i no subministrant calories, no influirà en els nivells de sucre en la sang.

Salut dental:

Xylitol (D-Xylitol) és un alcohol de sucre no fermentable que pot tenir avantatges en l'atenció dental en comparació amb altres polialcohols. Dues revisions sistemàtiques dels assaigs clínics no van trobar cap evidència que Xylitol (D-Xylitol) fos superior a altres poliols com el sorbitol o el mateix que el fluorur tòpic en el seu efecte anti-cavitat. En el Xylitol (D-Xylitol) de 33 mesos per a la prova de Caries per a adults, se'ls va donar pastilles de cinc grams de xilitol o un placebo amb sucralosa. Tot i que aquest estudi inicialment no va trobar cap reducció estadísticament significativa de l'increment de la caries de 33 mesos entre els adults amb un elevat risc de desenvolupar cavitats, un altre examen de les dades d'aquest estudi va revelar una reducció significativa de la incidència de caries al grup que va rebre Xylitol D-Xylitol).


En investigacions preliminars en comparació amb la goma mastigada per sacarosa de mastegar, Xylitol (D-Xylitol) es va associar amb menys cavitats. Els bacteris causants de la cavitat prefereixen sucres de carboni o disacàrids de sis, mentre que Xylitol (D-Xylitol) no és fermentable i no s'utilitza com a font d'energia. Aquesta mateixa propietat fa que sigui inadequada per fer pa ja que interfereix amb la capacitat del llevat per digerir els sucres. La percepció de la dolçor obtinguda per consumir Xylitol (D-Xylitol) provoca la secreció de la saliva que actua com un amortidor contra l'ambient àcid creat pels microorganismes en la placa dental. L'augment de la saliva pot augmentar el pH que cau a un rang neutre en pocs minuts del consum de Xylitol (D-Xylitol).

Una revisió dels efectes de Xylitol (D-Xylitol) sobre les cavitats dentals va concloure que el cos de l'evidència és de baixa a molt baixa qualitat i no és suficient per determinar si altres productes que contenen xilitol poden prevenir les cavitats en nadons, nens grans o adults.

Contribució de la gestió del pes:

Els aliments processats que contenen Xylitol (D-Xylitol) com a edulcorant no nutritiu poden ser útils per controlar el pes corporal.


Màxima qualitat, Xilitol pur (D-Xilitol) Pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Xylitol (D-Xylitol) Proveïdors de matèries primeres en pols a la Xina. Xina xilitol (D-Xylitol) fabricants de pols a la Xina.

Si esteu buscant el pols de xilitol, d-xilitol, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: pols de xilitol, d-xilitol, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

Potser també t'agrada