Xanthan Gum Powder E415

Xanthan Gum Powder E415 Nom del producte: Xanthan Gum Powder Sinònims: E415 Número CAS: 11138-66-2 Característiques: Pols groc clar Puresa (assaig): Fórmula molecular: (C35H49O29) n Estructura: Paquet: 25Kgs / Fibre Tambor Com el més famós Xanthan Gum Powder Supplier a la Xina, Fengchen Group's ...

Detalls del producte

Xanthan Gum Powder E415 image001.jpg

Nom del producte: Xanthan Gum Powder

Sinònims: E415

Número CAS: 11138-66-2

Característiques: Pols groc clar

Puresa (assaig):

Fórmula molecular: (C35H49O29) n


Estructura:

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

Com a proveïdor de pols de Xanthan Gum més famós a la Xina, Xanthan Gum Powder del grup Fengchen està ben equipat amb el paquet més nou i més segur.

PARAULES CLAU:

Xanthan goma en pols

image002.jpg


Descripció:

Xanthan Gum Powder Food Grade és un polisacàrid secretat pel bacteri Xanthomonas campestris. S'utilitza principalment com a additiu alimentari i modificador de reologia, comunament utilitzat com a agent espessidor d'aliments (en apòsits per a amanides, per exemple) i un estabilitzador (en productes cosmètics, per exemple, per evitar la separació dels ingredients). Xanthan Gum Powder es compon d'unitats de repetició de pentasacàrids, que comprèn glucosa, manosa i àcid glucurònic en la proporció molar 2.0: 2.0: 1.0. Està fet per la fermentació de glucosa, sacarosa o lactosa. Després d'un període de fermentació, el polisacàrid es precipita a partir d'un mitjà de creixement amb alcohol isopropílic, sec i mòlt en pols fina. Posteriorment, s'afegeix a un mitjà líquid per formar finalment Xanthan Gum Powder.

image003.jpg

Xanthan Gum Powder és un popular additiu alimentari que s'agrega habitualment als productes alimentaris com a espesante o estabilitzador. Es crea quan el sucre és fermentat per un tipus de bacteri anomenat Xanthomonas campestris. Quan el sucre és fermentat, crea un brou o una substància similar a un goo, que es fa sòlid afegint un alcohol. Es s'asseca i es converteix en pols.

Quan s'agrega Xanthan chicle en pols a un líquid, es dispersarà ràpidament i es crearà una solució viscosa i estable. Aquesta propietat el converteix en una gran substància d'espessiment, suspensió i estabilització per a molts productes.

Va ser descobert pels científics en els anys 60. Des de llavors, Xanthan Gum Powder ha estat ben investigat i determinat segur. Per tant, s'aprova a molts països que Xanthan Gum Powder és un bon additiu alimentari. I no es posen limitacions sobre la quantitat de xantans que pot contenir un aliment.

Tècnicament, Xanthan Gum Powder és una fibra soluble. Així que no es trencarà en el nostre cos. Aquesta és la raó per la qual es tracta d'un tipus d'additiu alimentari saludable.

En canvi, Xanthan Gum Powder absorbeix l'aigua i es converteix en una substància similar al gel en el nostre sistema digestiu, que ens ajudarà a disminuir la digestió.

Dit d'una altra manera, el cos humà no pot digerir xumana xantana, i no proporciona cap caloria o nutrients.

Xanthan Gum Powder és un polisacàrid amb molts usos industrials, que inclou com a additiu alimentari comú. És un efectiu espessidor i estabilitzador que evita que els ingredients es separen.

Xanthan Gum Po pot produir-se a partir de sucres simples utilitzant un procés de fermentació, i deriva el seu nom de les espècies de bacteris utilitzades, Xanthomonas campestris.

Un complex exopolisacàrid, el que significa que és un polímer format per residus de sucre, secretat per un microorganisme en l'entorn circumdant. Xanthan Gum Powder és àmpliament utilitzada com a agent espesante i estabilitzant en una àmplia varietat de productes alimentaris i industrials.

image004.jpg


Ús i aplicacions:

Xanthan Gum Powder és molt fàcil de trobar en aliments, productes farmacèutics, productes de química fina, agricultura, petroli perforació i explotació. En el camp dels aliments, s'utilitza goma xantana com espessidor resistent a la sal, agent de suspensió i emulsionant d'alta eficiència, agent d'ompliment d'alta viscositat, pot millorar l'estabilitat de la congelació i la sensació de boca dels productes, mentre que pot ampliar la vida útil o els productes.

La goma xantana, fins i tot l'1%, és capaç d'augmentar significativament la viscositat d'un líquid.

En els aliments, Xanthan Gum Powder és comú en salses i salses d'amanida. Ajuda a prevenir la separació d'oli estabilitzant l'emulsió, encara que no sigui emulsionant.

Xanthan Gum Po també ajuda a suspendre partícules sòlides, com ara espècies. Ajuda a crear la textura desitjada en molts gelats.

Xanthan Gum Powder és també una composició important per a moltes pasta de dents. Treballarà com a aglutinant per mantenir l'uniforme del producte.

Aquest producte també ajuda a espesar els substituts d'ous comercials fets amb clara d'ou, per reemplaçar el greix i els emulsionants que es troben en les rovells.

Xanthan Gum Powder és també un mètode preferit per espessir líquids per a persones amb trastorns de deglució, ja que no canvia el color o el sabor dels aliments o begudes als nivells d'ús típic.

En la cocció lliure de gluten, Xanthan Gum Powder s'utilitza per donar a la massa o la pasta l'adhesivitat que d'altra manera s'aconseguiria amb el gluten.

En la majoria dels aliments, Xanthan Gum Powder s'utilitza a concentracions del 0,5% o fins i tot menys.

En general, la goma xantana s'utilitza en productes alimentaris d'ampli abast, com ara salses i apòsits, productes carnis i avícoles, productes de fleca, productes de confiteria, begudes, productes lactis, entre d'altres.

En la indústria del petroli, Xanthan Gum Powder s'utilitza en gran quantitat per espessir el fang de perforació. Aquests fluids serveixen per transportar els sòlids tallats per la massa de trepat a la superfície. Xanthan Gum Powder proporciona una gran reologia de "baix cost". Quan la circulació s'atura, els sòlids encara romanen suspesos en el líquid de perforació.

L'ús generalitzat de la perforació horitzontal i la demanda d'un bon control dels sòlids perforats han donat lloc a un ús més ampli. Xanthan Gum Powder també s'ha afegit al formigó abocat sota l'aigua, per augmentar la seva viscositat i evitar el rentat.

En cosmètics, Xanthan Gum Powder s'utilitza per preparar gels d'aigua, generalment juntament amb argiles de bentonita. També s'utilitza en emulsions d'oli en aigua per ajudar a estabilitzar les gotes d'oli contra la coalescència. Xanthan Gum Po té algunes propietats hidratants de la pell. Això el converteix en un ingredient comú en receptes de sang falses, etc.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder a la Xina de Xanthan Gum Powder. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor adequat de Xanthan Gum Powder quan ho necessitin. Quan compreu o compra Xanthan Gum Powder a la Xina, dirigiu-vos al Grup Fengchen.

En altres paraules, Xanthan Gum Po pot ser àmpliament utilitzat en:

Suplements, cosmètics, productes al forn i pastisseria, gelats i sorbet

Usos industrials, confitures, gelees i salses, locions

Xanthan Gum Powder també pot ser demandat en Medicaments, Pudins, adobs per a amanides, pastes dentals, iogurt


Certificat d'anàlisi (COA, TDS) de Xanthan Gum en pols:

Especificacions:

Aspecte: pols crema blanca

Mida de partícules (malla): 200 mAh (90% passa 200 mAh)

Pèrdua de l'assecat (%) ≤13

PH (1% KCL) 6.0-8.0

Viscositat (1% KCL, cps) ≥1200cps

Relació de cisallament ≥6.0

Cendres (%) ≤13

Àcid piruvic (%) ≥1.5

V1: V2 1.02-1.45

Assaig 91% -108%

Nitrogen total ≤1,5%

Total de metalls pesants ≤10 ppm

Com ≤ 3ppm

Pb ≤ 5ppm

Recompte total de plaques ≤2000cfu / g

Motlles / llevats ≤100cfu / g

Staphylococcus negatiu

Salmonel·la negativa

Coliforme negatiu


Xanthan Gum Powder Propietats físiques i químiques:

1) Aspecte físic: pols de color crema i lliure de flux

2) Olor: olor semblant a farina

3) PH (solució del 1%): de 5.5 a 8.5

4) Gravetat específica: no disponible

5) Solubilitat en aigua: soluble

6) Interval de punts de fusió: no aplicable

7) Punt de ebullició: no s'aplica

8) Pressió de vapor: no aplicable

9) Densitat de vapor: no aplicable


Xanthan Gum Powder Procés de fabricació:

En realitat, la forma en què es fabrica xemeneia és bastant fascinant:

En primer lloc, es produeix quan la glucosa, la sacarosa o la lactosa són fermentades pel bacteri Xanthomonas campestris.

Després, es precipita (es converteix en sòlid) mitjançant alcohol isopropílic.

Després d'assecar-se, es trosseja en pols fina on es pot afegir al líquid per formar Xanthan Gum Powder.

Com que es tracta d'un efectiu emulsionant "tot natural", la goma xantana es considera additiu no perillós per a una àmplia gamma de salmorra, perforació i fluids fracturals.

Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels més coneguts fabricants de pols de Xanthan Gum, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.


Altra informació:

Xanthan Gum Powder és un espessidor d'aliments a base de bacteris que infecten nombroses plantes. És un ingredient en una gran varietat d'aliments, així com productes com pasta de dents. Tot i que pot oferir alguns avantatges per a la salut, Xanthan Gum Powder s'utilitza principalment per canviar la textura dels aliments, no per a cap necessitat de salut específica.

Xanthan Gum Powder és un polisacàrid, un tipus de sucre que es realitza a partir d'un bacteri anomenat Xanthomonas campestris, a través d'un procés de fermentació. Xanthomonas campestris infecta una àmplia varietat de plantes cruciferes, com la col, la coliflor i les cols de Brussel, causant malalties com la podridura negra i el brillo bacterià.

Els fabricants fan de Xanthan Gum Powder traient bacteris de moltes plantes diferents. El producte acabat no conté cap bacteri viable, de manera que no hi ha cap risc de que la goma xantana produeixi infeccions.

Màxima qualitat, Xanthan Gum pura en pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Xanthan Gum Powder Raw Material Supplier a la Xina. Xina Xanthan Gum Powder Fabricant a la Xina.


Si busqueu xanthan gum powder e415, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: xanthan gum powder e415, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like