Trimetilglicina Clorhidrat o Trimetilglicina HCl

La trimetilglicina Clorhidrat o Trimetilglicina HCl, també coneguda com a clorhidrat de betaïna, és una mena de compost orgànic.

Detalls del producte

Trimetilglicina Clorhidrat o Trimetilglicina HCl

image001

Xina Clorhidrat de trimetilglicina o Trimetilglicina HCl fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: clorhidrat de (carboximetil) trimetilamoni

Número CAS: 590-46-5

Característiques: pols cristal·lina de color blanc a blanc clar.

Fórmula molecular: C5H12ClNO2, C5H11NO2.HCl

Fórmula d'estructura:

image002

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Trimetilglicina Clorhidrat o Trimetilglicina HCl


Descripció:

La trimetilglicina Clorhidrat o Trimetilglicina HCl, també coneguda com a clorhidrat de betaïna, és una mena de compost orgànic. És de pols cristal·lina de color blanc a groguenc. Té un gust amarg i astringent. Té absorció d’humitat. La trimetilglicina Clorhidrat o la trimetilglicina HCl és soluble en aigua i etanol, insoluble en èter i triclorometan i reacciona amb l’alcali. Aquest producte és un additiu nutritiu d’alta eficiència, qualitat i economia molt utilitzat en animals, aus de corral i aqüicultura.

La trimetilglicina Clorhidrat o Trimetilglicina HCl és de pols cristal·lina de color groguenc blanc a groguenc, gust agre, absorció de la humitat, soluble en aigua, etanol, insoluble en èter, triclorometan, reacció alcalina.

Trimethylglycine Hydrochloride o Trimethylglycine HCl és un additiu nutritiu eficient, d’alta qualitat i econòmic, que s’utilitza àmpliament en animals, aus, aqüicultura i diversos pinsos per a animals de companyia. La seva funció és la mateixa que la de la betaïna.

Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels més coneguts clorhidrat de trimetilglicina o trimetilglicina HCl (Betaine Hcl) fabricant de pols a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.


Els usos principals són els següents:

1. El clorhidrat de trimetilglicina o la trimetilglicina HCl ajuden a proporcionar metil com a donant de metil. El donant eficient de metil pot substituir parcialment metionina i clorur de colina i reduir el cost dels pinsos. La seva eficiència en subministrament de metil és 1,8 vegades la del 50% de clorur de colina i 2,6 vegades la de D / L-metionina.

2. El trimetilglicina Clorhidrat o la trimetilglicina HCl participa en el metabolisme dels greixos i afavoreix la síntesi de proteïnes. Si afegeix hidroclorur de betaïna al pinso de porc, pot augmentar la superfície del múscul ocular, reduir el gruix mitjà de greixos de porc, millorar el percentatge de carn magra i la qualitat de la carcassa. Si afegiu pinso de pollastre, podeu millorar la qualitat de la carcassa i la massa muscular de la mama, reduir la deposició muscular abdominal i reduir la relació entre aliments i carn.

3. La clorhidrat de trimetilglicina o la trimetilglicina HCl tenen activitat depredadora. El clorhidrat de betaïna és un alcaloide quaternari d'amoni. Pot estimular el sentit de l’olfacte i el sabor de l’animal, afavorir l’alimentació dels animals, millorar la palatabilitat i l’ús de l’esquer, augmentar la ingesta de pinsos i guanyar diàriament. És el principal ingredient inductor dels pinsos. Té una forta atracció a l’olor del peix.

4. La clorhidrat de trimetilglicina o la trimetilglicina HCl poden ser la substància tampó de xoc a pressió osmòtica. Quan la pressió osmòtica canvia bruscament, el clorhidrat de betaïna pot prevenir efectivament la pèrdua d’aigua de les cèl·lules, millorar la funció de la bomba NA / K, millorar la tolerància dels organismes a l’escassetat d’aigua, alta temperatura, alta salinitat i alt medi osmòtic, estabilitzar la funció dels enzims i macromolècules biològiques, regulant així l'equilibri iònic d'aigua del tracte intestinal dels animals i mantenint la funció intestinal. Alenteu l’aparició de diarrea. Al mateix temps, l’hidroclorur de trimetilglicina o la trimetilglicina HCl (Betaine Hcl) també poden millorar la taxa de supervivència de les plàntules, especialment les gambes i els fregits joves.

5. La clorhidrat de trimetilglicina o la trimetilglicina HCl (Betaine Hcl) tenen un efecte sinèrgic amb els fàrmacs anticoccis per millorar l'efecte curatiu. La combinació de fàrmacs anticoccidals i clorhidrat de betaïna pot amortitzar el canvi d'equilibri iònic, millorant així la taxa d'absorció de nutrients i promovent el creixement d'aviram.

6. El clorhidrat de trimetilglicina o la trimetilglicina HCl (Betaine Hcl) ajuden a protegir les vitamines. No destrueix les vitamines dels pinsos. Aquest producte té un cert efecte protector sobre l’estabilitat de VA i VB en premesclaus i concentrats, i millora l’efecte d’ús.

7. La trimetilglicina Clorhidrat o Trimetilglicina HCl (Betaine Hcl) és també una matèria primera farmacèutica per prevenir malalties hepàtiques.

8. Es pot utilitzar per deficiència d’àcid gàstric, aterosclerosi i malalties hepàtiques. Pot augmentar el metabolisme dels greixos i inhibir la deposició de greixos al fetge.

9. La clorhidrat de trimetilglicina o la trimetilglicina HCl (Betaine Hcl) és una matèria primera important per al medicament veterinari Tylosin.


La trimetilglicina anhidra i la trimetilglicina Clorhidrat o la trimetilglicina HCl (Betaine Hcl) són diferents per naturalesa, punt de fusió i ús.

I. Naturalesa diferent

1. Trimetilglicina Anhidre: És un alcaloide.

2. Clorhidrat de trimetilglicina o Trimetilglicina HCl (Betaine Hcl): És un terme general per a una classe de compostos orgànics, també conegut com a betaina clorhidrat.

II. Diferents punts de fusió de descomposició

1. Trimetilglicina anhidra: descomposició al 293 punt de fusió

2. Clorhidrat de trimetilglicina o HCl de trimetilglicina (Betaine Hcl): descomposició al punt de fusió 227-228 C


III. Diferents usos

1. Trimetilglicina anhidra: antitumoral, hipotensió, úlcera antipèptica i disfunció gastrointestinal, tractament de malalties hepàtiques. Com a additiu per a pinsos, té la funció de subministrar donant de metil i estalviar part de metionina. Trimetilglicina Anhidre pot regular la pressió osmòtica, alleujar l'estrès, afavorir el metabolisme dels greixos i la síntesi de proteïnes, millorar la taxa de carn magra i millorar l'eficàcia dels medicaments anticoccis. S'utilitza com a atractiu alimentari en els pinsos aquàtics.

2. Clorhidrat de trimetilglicina o Trimetilglicina HCl (Betaine Hcl): És un additiu nutritiu eficient, de qualitat i econòmic per induir aliments i afavorir el creixement. S'utilitza àmpliament en animals, aus de corral, aqüicultura i diversos pinsos per a animals de companyia.


Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder en la clorhidrat de trimetilglicina de la Xina o trimetilglicina HCl (Betaine Hcl) en pols. Som especialistes en quantitats a l’engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor de pols de trimetilglicina xina adequats o proveïdor de pols de trimetilglicina HCl (Betaine Hcl) quan ho necessitin. Quan vingueu a comprar o a comprar pols de trimetilglicina clorhidrat o trimetilglicina HCl (betaina Hcl) de la Xina, visiteu el grup Fengchen.

Qualitat superior, pols de trimetilglicina pura o trimetilglicina HCl (betaina Hcl) pols / substància fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si esteu buscant el clorhidrat de trimetilglicina o trimetilglicina hcl, contacteu amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: trimetilglicina clorhidrat o trimetilglicina hcl, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like