Trimetilglicina anhidra

La trimetilglicina Anhidre substituirà la metionina i la colina per proporcionar grups de metil eficients per a la síntesi de proteïnes i àcids nucleics.

Detalls del producte

Trimetilglicina anhidra

image001

Xina Trimethylglycine Anhydrous de fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: Glicina betaïna, Glicocoll betaïna, Lycine, Oxyneuyine

Número CAS: 107-43-7

Característiques: producter blanc cristal·lí

Fórmula molecular: C5H11NO2

Fórmula d'estructura:

image002

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Trimetilglicina anhidra


Funcions:

1. La trimetilglicina Anhidre substituirà la metionina i la colina per proporcionar grups de metil eficients per a la síntesi de proteïnes i àcids nucleics.

2. La trimetilglicina Anhidre és capaç de millorar l’eficiència de la carnitina i la fosfatidilcolina, participar en el metabolisme dels greixos, reduir la incidència de fetge gras, millorar la taxa de carn magra, millorar el color de la carn.

3. Reduïu la resposta a l'estrès, augmenteu la durada dels microavions duodenals, milloren la salut intestinal, milloren l'activitat de l'enzim digestiu i augmenteu la ingesta d'aliments.

4. Trimetilglicina Anhidre afavorirà l'alimentació d'animals aquàtics i millorarà la taxa de supervivència dels animals aquàtics. Especialment quan el cos d’aigua canvia i les closques de crustacis s’esvaeixen, és millor utilitzar-les.


Avantatges:

1. Després d’un tractament especial, la trimetilglicina anhidra no és fàcil d’absorbir la humitat i l’aglomerat. Cristal·lització natural, forta dispersibilitat.

2. El contingut de trimetilamina és baix.

3. El baix contingut en ions de clor no afecta la constant d'equilibri de l'electròlit ni la potència vitamínica en els pinsos.

La trimetilglicina Anhidre és una espècie d’additiu de nutrients d’alta eficiència i alta qualitat, que es pot utilitzar en medicina, cosmètica, aliments, indústria de sucs de fruites i materials dentals. A més, la trimetilglicina anhidra també es pot utilitzar en la indústria de la fermentació.


Qualitat superior, pols anhidre trimetilglicina pur / substància fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu la trimetilglicina anhidra, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: trimetilglicina anhidra, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like