Orotat tricreatina

Tricreatina Orotate Xina Tricreatina Orotate de fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina. Característiques: pols cristal·lina blanca. Puresa (assaig): 98% mínim Paquet: 25 Kgs / fibra de tambor Paraules clau: Tricreatina Orotate Descripció: Tricreatina Orotate és una molècula de creatina unida a àcid oròtic, un ...

Detalls del producte

Orotat tricreatina

Tricreatine Orotate

Xina Tricreatina Orotate de fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Característiques: pols cristal·lina blanca.

Puresa (assaig): 98% mínim

Paquet: 25 Kgs /Tambor de fibra

Paraules clau:Orotat tricreatina

Descripció:

Tricreatina Orotate és una molècula de creatina unida a l’àcid oròtic, un precursor dels àcids nucleics que s’utilitzen per a la construcció d’ADN que augmenta la quantitat de carnosina a les cèl·lules musculars.

L’orotat tricreatina es considera una bona nutrició.

En augmentar el nivell de carnosina que es troba al múscul, això amortitza els nivells d’acidesa produïts a les cèl·lules musculars durant una activitat intensa. Tricreatina Orotate també millora la formació de fosfat de creatina, una font d’energia convertida en adenosina trifosfat (ATP) mentre el múscul descansa, a més de donar suport a la síntesi muscular-proteïna.

Certificat d'Anàlisi (COA, TDS)

Tricreatine Orotate COA TDS

La més alta qualitat, pura pols de tricreatina Orotat / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si busqueu un orotat de tricreatina, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: tricreatina orotate, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like