Selenita de sodi, selenita disódica

Selenita de sodi, selenita disódica Selenita de sodi de la Xina, fàbrica de disòlita selenita, proveïdor, fabricant a la Xina. Número CAS: 10102-18-8 Característiques: Pols cristal·lina blanca. Contingut de seleni: ≥44,7%; ≥ 45%; ≥45.5% Fórmula molecular: Na2SeO3 Fórmula d'estructura: Paquet: 25Kgs / Fibra de tambor ...

Detalls del producte

Selenita de sodi, selenita disódica
image001

Xina Selenita de sodi, fàbrica de disodium Selenite, proveïdor, fabricant a la Xina.
Número CAS: 10102-18-8
Característiques: Pols cristal·lina blanca.
Contingut de seleni: ≥44,7%; ≥ 45%; ≥ 45,5%
Fórmula molecular: Na2SeO3
Fórmula d'estructura:

image002

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra
Informació de transport per a aquesta perillosa càrrega: UN 2630 6.1 / PG 1, Grau Perillós: 6.1


Descripció:
Selenita de sodi, selenita dissòlica Propietat fisicoquímica: és un cristall incolor amb el punt de fusió del 1056C.
Estabilitat i solubilitat: Selenita de sodi, disodium Selenite és estable a l'aire. És soluble en aigua i insoluble en alcohol.
Aplicació: Selenita sódica, Selenita disódica s'utilitza principalment com a nutrició en la indústria farmacèutica i alimentària. Per cert, aquesta substància també s'utilitza quan necessitem una inspecció d'alcaloides i preparació de vidre vermell i esmalt.


image003


Selenita de sodi, disodium Selenite és el compost inorgànic amb la fórmula Na2SeO3. Aquesta substància química és un pols sòlid i incolor. El pentahidratat Na2SeO3 (H2O) 5 és el compost de seleni soluble en aigua més comú.
Selenita de sodi, selenita disódica es pot trobar a terra. Pot aparèixer de forma natural en alguns aliments (com els grans sencers, les llavors de gira-sol i alguns mariscs). Selenita de sodi, no es pot generar selenita disódica en el nostre organisme. No obstant això, és una de les substàncies necessàries per a les funcions diàries de l'home i l'home per a una correcta funció del sistema immunitari i de la tiroide.
Selenita sódica, Selenita disódica també s'aplica per al tractament i la prevenció d'alguna deficiència nutricional.


Selenita sódica, Selenita disódica s'ha utilitzat en medicina alternativa com una ajuda per tractar la tiroiditis de Hashimoto, així com el colesterol alt.
No tots els usos de Selenita sòdica, Selenita disódica és pròpia de l'ésser humà. Per exemple, aquest producte no s'ha d'utilitzar sense recepta mèdica i orientació.
Els beneficis de Selenita de Sodi, Selenita Dissódica són provats a l'hora d'ajudar a les persones a curar-se del càncer. Aquest producte és molt utilitzat en el centre de curació. Un ús de Selenita de Sodi, Selenita Dissódica, a més de les nostres altres teràpies intravenoses que desafien el càncer a un nivell metabòlic.

Com el més famós proveïdor de selenita de sodi de la Xina, el proveïdor de pols de selenita dissódica a la Xina, la selenita de sodi del grup Fengchen, la pols de selenita dissódica està ben equipada amb el paquet més nou i més segur.


image004


image005


Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels més coneguts Selenite de sodi, disodium Selenite Powder Manufacturer a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.


image006_副本


image007_副本


Màxima qualitat, selenita de sodi pura, pols de selenita dissódica / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si esteu buscant el selenit sòdic, selenita disódica, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: selenita sódica, selenita disòdica, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like