Gluconat de magnesi, Gluconat de manganès BP USP FCC

Paraules clau: Gluconat de magnesi, Gluconat de manganès BP USP FCC Material en pols de FCC, API BP / USP / EP / CP ----------------- Descripció del gluconat de magnesi: el gluconat de magnesi és un compost amb fórmula MgC12H22O14. És la sal de magnesi d'àcid glucònic. Segons la investigació científica, ...

Detalls del producte

Magnesium Gluconate, Manganese Gluconate BP USP FCC picture.jpg

Nom del producte:

Gluconat de magnesi

Gluconat de manganès

Sinònims:

Mg Gluconate

Mn Gluconate

Característiques:

Pols fina blanca

Una pols rosada

Número CAS:

3632-91-5
17140-79-3

6485-39-8

Fórmula:

C12H22MgO14
MgC12H22O14

Mn (C6H11O7) 2 · 2H2O
C12H22MnO14 (anhidre)

Estructura:

Magnesium Gluconate Structure formula.jpg

Manganese Gluconate BP USP FCC Structure formula.jpg

Paquet:

25Kgs / tambor de fibra ; 25 kg / bossa

25Kgs / tambor de fibra ; 25 kg / bossa

HSCODE:

2918160000

2918160000

Paraules clau: Gluconat de magnesi, Gluconat de manganès BP USP FCC, matèria primera en pols, API BP / USP / EP / CP

-----------------

Descripció del gluconat de magnesi:

El gluconat de magnesi és un compost amb la fórmula MgC12H22O14. És la sal de magnesi d'àcid glucònic.


Segons la investigació científica, Magnesium Gluconate mostra el major nivell de biodisponibilitat de qualsevol sal de magnesi. Es recomana com la sal Mg òptima per a suplements humans.

--------------

El gluconat de magnesi s'utilitza com a complement per mantenir el magnesi adequat en el cos.

------------------------

Ús i aplicacions del gluconat de magnesi:

Farmacèuticament, en alguns països, el gluconat de magnesi, juntament amb el gluconat de potassi, s'aplica per tractar malalties del cor. Els estudis pilot han demostrat l'eficàcia en diverses arítmies cardíaques. Es desconeix si aquests efectes són de la influència de l'àcid glucònic en el metabolisme del cor o de la influència del magnesi i potassi en la pressió osmòtica.


El gluconat de magnesi és un suplement mineral utilitzat per prevenir i tractar quantitats baixes de magnesi a la sang. El magnesi és molt important per al funcionament normal de les cèl·lules, els nervis, els músculs, els ossos i el cor. En general, una dieta ben equilibrada proporciona nivells normals de magnesi en la sang. Tanmateix, certes situacions provoquen que el cos perd el magnesi més ràpidament que el que pot reemplaçar-lo per la seva dieta. Aquestes situacions inclouen el tractament amb "pastilles d'aigua" amb una dieta deficient, alcoholisme o altres afeccions mèdiques.

----------------------

Beneficis del gluconat de magnesi:

Corregeix la deficiència: la baixa ingesta dietètica del magnesi gliconat pot no ser l'única causa de deficiència de magnesi; les condicions de salut poden necessitar suplements. El gluconat de magnesi pot restaurar el magnesi quan els medicaments com els diürètics, els antibiòtics i els medicaments per al tractament del càncer poden afectar l'absorció de nutrients. La malaltia de Crohn, la sensibilitat al gluten i la cirurgia intestinal poden causar una reducció de l'absorció de nutrients i la pèrdua de magnesi a través de la diarrea. Els alcohòlics solen patir nivells baixos de gluconat de magnesi i de magnesi poden recuperar els nivells de la normalitat. La capacitat d'absorbir el magnesi disminueix amb l'edat i la gent gran és més probable que prengui medicaments que interactuen amb el magnesi. Els suplements de magnesi poden ajudar amb aquests desequilibris.

-----------------------

Descripció del gluconat de manganès:

El gluconat de manganès Mn (C6H11O7) 2 · 2H2O, és una pols rosat. El gluconat de manganès és insoluble en el benzè i l'alcohol, soluble en aigua, molt lleugerament soluble en alcohol;

El gluconat de manganès s'utilitza àmpliament en medicaments, en tabletas de vitamina, i com additiu alimentari i suplement dietètic.

-------------

Fotografia de Gluconat de manganès

Manganese Gluconate BP USP FCC picture.jpg

El gluconat de manganès existeix com una pols lleugerament rosada. La forma anhidra de gluconat de manganès s'obté mitjançant assecat per esprai i el dihidrat s'obté per cristal·lització.

-------------

El gluconat de manganès és una sal de manganès d'àcid glucònic amb la fórmula química C12H22MnO14 x 2H2O. S'obté típicament fent reaccionar el carbonat de manganès amb l'àcid glucònic en un medi aquós i després cristal·litzar el producte per formar una pols lleugerament rosada. El gluconat de manganès és un ingredient directe en substàncies alimentàries com a complement nutritiu.

-------------

El gluconat de manganès és un element nutricional que combina el manganès mineral amb l'àcid glutàmic. El gluconat de manganès s'ha utilitzat com a additiu alimentari pel seu color i textura, així com un suplement nutricional per als seus possibles beneficis per a la salut. Tanmateix, a causa de la seva alta toxicitat, s'ha de prestar una atenció especial per evitar sobredosi en el gluconat de manganès. És important recordar que a nivells prou elevats, el gluconat de manganès es considera tòxic. Per tant, el millor és tenir cura amb aquest suplement. El gluconat de manganès es troba en mostres de traces en moltes plantes, i es pot trobar al cos, principalment en teixit ossi i òssit.

----------------------

Ús i aplicació del gluconat de manganès:

El gluconat de manganès s'aplica de vegades com additiu alimentari per la seva textura i coloració rosa clar. Com a additiu alimentari, el gluconat de manganès augmenta la sacietat i la textura dels aliments processats relacionats amb la sensació de la boca. No obstant això, en els últims anys, el gluconat de manganès s'ha utilitzat cada cop menys com a additiu alimentari a causa de la seva alta toxicitat. Molts fabricants d'aliments s'han abandonat utilitzant gluconat de manganès a favor d'altres compostos químics que proporcionen efectes similars amb una menor toxicitat.

Una altra informació sobre el gluconat de manganès:

-Professions nutricionals:

El gluconat de manganès ajuda a donar suport a moltes funcions essencials del nostre cos i s'ha utilitzat per millorar la salut òssia i tractar els símptomes de l'osteoporosi i la osteoartritis. El gluconat de manganès també ajuda en la formació de teixit connectiu, com el col · lagen, els lligaments, els tendons i la fascia. Altres beneficis potencials del gluconat de manganès inclouen la promoció dels factors de coagulació sanguínia, la producció d'hormones sexuals i la regulació del sucre en la sang. El gluconat de manganès també pot promoure el metabolisme dels greixos i els carbohidrats per a l'energia, oferint un possible efecte ergogènic.

-Toxicitat

Segons la FDA, el gluconat de manganès generalment es reconeix com segur. Tanmateix, les altes quantitats de consum de gluconat de manganès, més de quinze mg al dia, podrien comportar riscos per a la salut. La toxicitat del gluconat de manganès pot provocar un desequilibri químic en el cervell, augmentant el risc de desenvolupar ansietat, depressió, nerviosisme, psicosi i mania. Altres efectes secundaris més comuns inclouen l'angoixa gastrointestinal, com malestar estomacal, nàusees, diarrea i vòmits.

----------------------

Fengchen Group és un proveïdor líder de Gluconat de Magnesi, Gluconat de Manganès BP USP FCC Pols de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de Gluconat de Magnesi, Pols de Manganès Gluconat BP USP FCC quan ho necessitin. Quan vulgueu comprar o comprar gluconat de magnesi, la pols de manganès gluconat BP USP FCC, dirigiu-vos al grup Fengchen.

-----------------

Certificat d'anàlisi


Gluconat de magnesi

Ítems

ESTÀNDARD

Descripció

pols o grànuls blancs

Identificació

Gluconat de magnesi

compleix els requisits

Impureses volàtils orgàniques

compleix els requisits

Reducció de substàncies,%

1.0max

Aigua,%

3.0-12.0

Clorur,%

0.05max

Sulfat,%

0.05max

Assaig,% Puresa

Gluconat de magnesi

98.0-102.0

Metalls pesants, %

0.002max

PH

6.0-7.8

Conclusió Compila amb els requisits de la USP actual.


Gluconat de manganès

Ítems

ESTÀNDARD

Descripció

pols de préssec pàl·lid

Identificació

Gluconat de manganès

compleix els requisits

Impureses volàtils orgàniques

compleix els requisits

Reducció de substàncies

compleix els requisits

Aigua,%

6.0-9.0

Clorur,%

0.05max

Sulfat,%

0.2

Assay,% de puresa

Gluconat de manganès

98,0% -102,0

Metalls pesants, %

0.002max

Dirigir, %

0.001max

Arsènic, ppm

3 màx

Conclusió Compila amb els requisits de la USP actual.


----------------------

Gluconat de magnesi de pura Xina, gluconat de manganès BP USP FCC pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Gluconat de magnesi de la Xina, proveïdors de matèria primera de manganès gluconat BP USP FCC a la Xina. Xina Gluconat de magnesi, fabricants de gluconat de manganès BP USP FCC a la Xina.

Productes relacionats:

Si esteu buscant el Gluconat de Magnesi, Manganès Gluconat BP USP FCC, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Gluconat de magnesi, Gluconat de manganès BP USP FCC, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like